Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa kızlarr ilk ilişkide canım çok yandı kastığım için galiba normal miiii? gel git yaparken bide nefes egzersizi yapmalımıyım o anda kasılmadan unutuorum bacaklarıgutitrio bu acıma ne zaman geçerr?
Kendini kastigin icin ve nefes egzersiziniunuttugun icin olmustur ayrica bol jel vajinana ve penise sur canim sen nefesini derinden al verirken ustteysen penisin ustune oturmaya calis alttaysan esin ittirsin her gun aksatmadan denemelerinizi yapin rahatkadigini goreceksin tatlim

canlarımm hepinize duacıyım ama sakın egzersizleri bırakmayın ve inanın ilk siz aklıma geldiniz umarım en kısa zamanda atlatırız ve atlatırsınız ben yolun başındayım ama 1 aydır egzersiz yapıodum uğraşmadan hiç bi çözüme ulaşamayız bende gayret edicem boş bırakmaya gelmio bu vajinismus...

yaa kızlarr ilk ilişkide canım çok yandı kastığım için galiba normal miiii? gel git yaparken bide nefes egzersizi yapmalımıyım o anda kasılmadan unutuorum bacaklarım titrio bu acıma ne zaman geçerr?
Kendini kastıgın için canım ıkınırsan yanma olmaz zamnşa geerbide gel gitlerdesevişmeye başla zavke daklan

Canim benim eşim de de varikosel var o ne oluyor tam bir bilgim yok ama
varikosel sperm sayısında kalitesinde bozulma meydana getirebilen bir rahatsızlık...operasyon ile düzelme oluyormuş...fakat her varikosel hastasının operasyon geçirmesi şart değil...varikoselli erkeklerin yumurta döllemesi sorunlu olabiliyormuş...sperm ölçümü yapılıyor...bebek düşünüyorsanız sperm ölçümü yaptırın..doktor bilgilendirir zaten...eşimde varikosel var ve ben 1 senedir vaji ile vakit kaybettim bir de...allahın hikmetinden sual olunmaz...rabbim yar ve yardımcımız olsun

insanlar büyük sorunlarla uğraşıyor...ben vajiyi yenemiyorum hem de bir yıldır...soğuktan evine kapı yaptıramayıp battaniye gerenleri gözlerimle gördüm...bundan daha mı zor vajyi yenmek...onkoloji servisinde çekilenlerden daha mı zor...kendime gelmem gerek...bu nasıl bir korku ki benim gibi mantıklı bir insanı bile kendine getirmiyor yukarıda yazdıklarım...yeneceğim bu illeti yeter artık...fiziksel ruhsal enerjimi daha faydalı şeylere harcamak dururken ben ne ile ömür geçiriyorum...yazık bana...akıllan damilaaaa

Aynen oyle
Aynen oyle arkadasimm.hep baskalarinin hamile haberlerini hep baskalarinin dogumlarini duyucaz.hep baskalarinin cocuklarini sevicezz ve herseyden onemlisi esimize yatagimiza yabanci olucaz.lutfen sende silkelen kendine gel zaman geciyor yenelim su illeti bu nasil birseyy.dedigin gibi hayatta daha onemli sikintilar varr.bizz zevkkk veren birseyii ne hale cevirdikk.allah bize o organi neden verdi neden vajinamiz okadar dar ve kucuk yaratilldi genis olsa zevk verirmi insana ama biz o zevkten mahrum kalioruz..dogumda bebegin kafasi cikior ordan nn dogumda kimilerine makas atilior dikis atilior sonra tekrar iyilesiorr.sanki su dunyada iliskiye ilkk giren bizizzz gibi drama ettikk olayi ilkk gece yapsaydik bu isi bukadar yipranirmiydikk..imtihannn..imtihann!!!biz bu allahinn riAsini yerine getirelim gerisi Rabbimin taktirii.elimizden geleni yapalim once sonra tevekkul edelmm.dua ederken bile utaniorum allahtan bana bebek nasip et demeye.Allah tez gunlerde bu sikintiyi yenmeyi hepimize nasip eylesinnn derdimiDen buyukk rabbimiz var kizlar unutmayin dua da edelimm ve elimiDen geleni yapalim

Aslında psikologdan seanlarımı aldım kadın doğumcum vajinal kayganlaştırıcı önerdi sağlıkçıyım burda yazanların hepsini biliyorum tek parmak egzersizlerini ben yapamıyorum ama eşime yaptırabiliyorum birtek cift parmak hic denemedim p..in başını alabiliyorum yönlendirmem gereken sekli yapamıyormuşum onu anladım herseyi biliyorum galiba tek eksiğimiz zaman bizim çünkü nöbetlerden dolayı hafta da bir yada iki gün eşimle görüşebiliyoruz bu hastalıkta da araya giren zaman başa döndürüyor herseyi

duadan başka neyimiz var zaten...evet aynen öyle imtihan!!! ve bu bitse de imtihan bitmeyecek...başka başka şeylerde devam edecek...ilk gece yenseydik böyle olmayacaktı evet...bittiği gece bizlerin ilk gecesi olacak...vaji kendini en kolay yenileyen organ belki de...rabbim mükemmel yaratmış herşeyi...düzeni bozmaya çalışan biziz...ceremesini de çekiyoruz...haydi yenelim be...haydi yenelim...sonra da burda el ele verip halaya geçelim...tey tey teyyy :)

evet aynen öyle zamanı iyi kullanmak tembellik etmemek gerekli..bir yıllık evliliğimde toplasanız 20 kere deneme yapabildik belki de....hep bişeyler girdi araya...benim kaçışlarım dışında başka başka şeyler yüzünden de deneme yapamadık sıkca...belki yapabilseydik ben de yenecektim...şimdi de yatılı misafirim geliyor hem de uzun süre...yine de denemelere devam diyorum..inşallah kurtulurum

Slm kizlar ya birileri beni habire durtsun neolur.esli denemelere baslamistim hatta 2 3 denemede bayagida yol almistim ama su ev rasima olayi araya girincee bayagi savsakladim.Ne olur vajiyi yenen tecrubeli arkadaslarim beni hergun denetlermisiniz?Yoksa ben yine ev bahanesine ertelicem insallah carsamba gunune tamamen yerlesmis olucam banada dua ve yardim edinnn

Banada kayganlastirici onerdii.ben hic alamadim icime beynim yiyodu beni fiziksel bir sorunmu die.doktor bakti iliskiye girmemen icin hicbir sebep yok dedi anatomin cok guzel dedi kizlik zarimi gordu hatta.tabi araya zaman girdi yine bos yine bos..cok iyi anliorum biri geldigi zaman hele calisma falan olmuor halbuki hep bahane bizdekii...tabi yeni gelinken daha kolay okadar kapiyi calan olmuor simdi daha cok bahane uretebilioruzz.iki dakkalik isi uzun zamana yayiyoruz..neyse sen benden daha iyi durumdasin bende cesaretliyim bukadar beceriksiz biri degilimm ve yenicem allah kolaylik versin hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…