- 29 Kasım 2014
- 60
- 28
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.081
bebe yagi kullaniom zaten canim ya mantar yapio yara yapio diorlar ams yinede kullandim dogru mu buCanim parmak egzersizleri yapiom evet vajina popoya egimliymis hissettim arkasi kocaman bi boslukmusdedigin gibi takildigim yerde kalcama kaldirdim ve hem parmaklarim hem firca sapi kolayca tamamen girdi bi yanma oldu ama normal dimi bu
yok canim bisey yapmaz merak etme en saglikli bebek kremleri zaten bepanthol kullan ayrica tahrisin olursa fito kremle devam etbebe yagi kullaniom zaten canim ya mantar yapio yara yapio diorlar ams yinede kullandim dogru mu bu
nasıl takıldı canım ileriye gidemedin mi zar konusunda çok bilgim yok ameliyatla alınmıştı çünkü benim ama egzersizlerde falan zar esniyo diye biliyorumSagol canim. O takilan yer zar miydi cok merak ettim
canım o takılmalar muhtemelen kasılmaktan ve yanlış yöne itmekten oluyo bence çünkü benim zarım yoktu yanlış ittiğimde takılıyodu gitmiyodu sonra paralelliğini ayarlayıp devam ediyodum oluyodu bence yönüne dikkat etmlisinFirca sapini ittim yarisinda takildi bi yere durdum cikarmadan derin nefes aldim nefesi verirken kalcami kaldirip tekrar ittim girdi komple
canım zarım çok kalınmış benim ilişkiye engelmiş o yüzden küçük bi operasyonla alınmıştı sonra egzersizlere başlamıştımAmeliyatla nie alinmisti canim merakimi bagisla
Firca sapini ittim yarisinda takildi bi yere durdum cikarmadan derin nefes aldim nefesi verirken kalcami kaldirip tekrar ittim girdi komple
Himmm gecmis olsun canim ya ben cik cahilmisim bu cinselliktecanım zarım çok kalınmış benim ilişkiye engelmiş o yüzden küçük bi operasyonla alınmıştı sonra egzersizlere başlamıştım
estgfrllh canim niye oyle diyosunHimmm gecmis olsun canim ya ben cik cahilmisim bu cinsellikte
İyi aksamlar arkadaslar bende 1 senedir evliyim ama iliskiye giremedim hâla bana yardımcı olabilirmisnz.?
Ole canim.ben vajina nerde onu bile tam bilmiodumestgfrllh canim niye oyle diyosun
Buyuk ihtimal.ole oldu canim darisi es denemesine insaallah ve herkese tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?