Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim parmak egzersizleri yapiom evet vajina popoya egimliymis hissettim arkasi kocaman bi boslukmus dedigin gibi takildigim yerde kalcama kaldirdim ve hem parmaklarim hem firca sapi kolayca tamamen girdi bi yanma oldu ama normal dimi bu
bebe yagi kullaniom zaten canim ya mantar yapio yara yapio diorlar ams yinede kullandim dogru mu bu

Firca sapini ittim yarisinda takildi bi yere durdum cikarmadan derin nefes aldim nefesi verirken kalcami kaldirip tekrar ittim girdi komple
canım o takılmalar muhtemelen kasılmaktan ve yanlış yöne itmekten oluyo bence çünkü benim zarım yoktu yanlış ittiğimde takılıyodu gitmiyodu sonra paralelliğini ayarlayıp devam ediyodum oluyodu bence yönüne dikkat etmlisin

Firca sapini ittim yarisinda takildi bi yere durdum cikarmadan derin nefes aldim nefesi verirken kalcami kaldirip tekrar ittim girdi komple

canım bende henüz yenebilmiş biri değilim ama senin takıldığın yer yönü yani 3 parmağını soktuğunda popoya eğimli gidecek dümdüz gitmeyecek aşağı doğru ittireceksin. kalçanı kaldırıncada muhtemelen o eğimi yakaladığı için girivermiştir

Acikcasi hersey yolunda gidiyor tam oraya gelincehc yaklastirmiyodum ama son bi kac gundur uye oldum buraya burdaki paylasimlari gordum yenenlerin yazdiklarini filan baya motive etti beni parmak egzersizini de baya duyudum burda bi deniyeyim dedim birazda olsa aldm hc bilmiyodum o kadar rahat girdigini bi kac kere denedim ve bu beni cok mutlu etti . :) olacak insallah diyorum kurulurum insallah.

Canım serce parmakla basla sonra işaret parmağıyla devam et. Nefes al verırken ıkın ve it.parmagın ılk bogumundan itibaren popoya meyıl ver. Bide bolca zeytınyagıyla yagla kayıp girecek. Aşama aşama yardımcı oluruz merak etme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…