- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.041
yazmayayım diyorum....uzaktan takip edeyim faydalanayım diyorum...olmuyor...ben sürekli sana teşekkürlerimi sunuyorken sen uslubumla kırdığımı geçirdiğimi yazıyorsun...allah aşkına biraz adil ol...Ben tartışmacı olarak yaklaşmadım özellikle kırmamak adına.Ama sen üslubunla kırdın geçirdin.Ben yanımdakileri çevremdekileri kırmaktan çekinirken kaldı ki uzağımda yüreğinin okuyamadığım insanı asla kırmam.Keşke bana harcadığın çabayı kendine harcasan güzellik.Senin adına dua edicem yenmen için.Hoşçakal..
Ben tartışmacı olarak yaklaşmadım özellikle kırmamak adına.Ama sen üslubunla kırdın geçirdin.Ben yanımdakileri çevremdekileri kırmaktan çekinirken kaldı ki uzağımda yüreğinin okuyamadığım insanı asla kırmam.Keşke bana harcadığın çabayı kendine harcasan güzellik.Senin adına dua edicem yenmen için.Hoşçakal..
Rica ederim canim hic korkma daha da iyisi olacak her gun duzenli deneyin bu ara sonra da gun asiri denersinizCvp icin sagol canim.bunlari duymak rahatlatiyor beni.
Canım ben 5kez yaptım ve her deneme oncesı acaba olacakmı dıye dusuArkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
cenım benım oluyor 5kez herdefasında olacakmı dedım ve oldu hatta daha rahat oluyor ve egzersız yapmadan yaptım ılkınde ne yaptıysam dıgerlerınıde oyle yaptımArkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
Once kegel ve nefes egzersiziyle basliyorsun kegel egzersizi ilk sayfafa ayrintili bir sekilde anlatilmis onu guzelce oku kisaca tuvaletini tutup birakma hareketi nefes egzersizi ise derin nefes aliyorsun burnundan balon sisirir gibi veriyorsun agzindan daha sonra bir ayna aliyorsun karsina bacaklarini acip arkana yaslaniyorsun bu defa da kegel egzersizini ayna karsisinda yapiyorsun vajinanin nasil acilip kapandigini goruyorsun ve yerini ogreniyorsun ilk yapacaklarin bundan ibaret canim bak ben yazdim sende ihmal etme yap olur mu
Amiiiin InsallahMaalesef canım allah hepimize yardim etsin
Canım ben zaten son aparat denemelerimi yapiyorum inşallah az kaldi sonuca darisi sana olsun ama doktora gitmeden önce kendin calis derim bence sen kendin de yenersin doktora gerek yok paranda cebinde kalır
Hadi bakalim reglin bitsin bi dene bakalim hakkinda hayırlısı olsun canımDün biletlerimizi aldik, gitmeden olursa doktoru iptal eder tatilimi yapar gelirim insallah. Ama o ihtimalide kapatamam ise basliyacam birinci ayda esimle düzgünce görüsemicez bile yenmeliyim bu ay yenmeliyim..
İnşallah herşey gönlünce olsun canım. Allahım senide tüm bacılarımızıda kurtarsın inşallahDün biletlerimizi aldik, gitmeden olursa doktoru iptal eder tatilimi yapar gelirim insallah. Ama o ihtimalide kapatamam ise basliyacam birinci ayda esimle düzgünce görüsemicez bile yenmeliyim bu ay yenmeliyim..
Haber bekliyorum canim sen yaz bana ben daha iyi aciklama yaparim sanatamam adetliyim bugün. Biter bitmez baslicam. ben yazilan bazi seyleri anlamiyorum türkcem o Kadar iyi degil bazi yerlerde tükeniyorum ama senin yazdigini daha iyi anladim. cok sagol
vaaaay canım sonunda yendin demek çok sevindim :)htys çooookkk mutlu oldum canım benim...artık bize dua etme zamanı
Evet cnm buraya ilk üye oldugumda seninle konusmustuk ozelden ve yapamiyorum demiştim ama megersem yapabiliyormusumvaaaay canım sonunda yendin demek çok sevindim :)
evet canım ya ne günlerdi de mi:) valla görünce yendiğini çok sevindim ya :)Evet cnm buraya ilk üye oldugumda seninle konusmustuk ozelden ve yapamiyorum demiştim ama megersem yapabiliyormusum
Cok sağol canım hepimiz mutlu olalım inş Rabbim herkese yardim etsinevet canım ya ne günlerdi de mi:) valla görünce yendiğini çok sevindim ya :)
Kız nerdesin sen kaçakevet canım ya ne günlerdi de mi:) valla görünce yendiğini çok sevindim ya :)
buradayım canım kaynanam vardı kaç gündür giremedim :)Kız nerdesin sen kaçak
çok şükür iyiyim canım her şey yoluna girdi artık nihayet yardımlrınla:) sen nasılsın oğluşun iyileşti mi yazdıklarını okudum da iyidir inşallah geçmiş olsun :)Nasılsın peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?