Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlaar dun gece yarisini alabildim benim korkum yok aslinda kasmiyorum da alttayim hep esimin ereksiyon sorununu halletsek olacak gibi. Dun kendimi kasmayinca cok rahat yariya kadar girdi sonra bir yanma oldu cok fazla bende kendimi cektim esime bekle diyorum duramiyor adam :) bu gece nobeti var yarin tum gun calismalara devam :)

yazmayayım diyorum....uzaktan takip edeyim faydalanayım diyorum...olmuyor...ben sürekli sana teşekkürlerimi sunuyorken sen uslubumla kırdığımı geçirdiğimi yazıyorsun...allah aşkına biraz adil ol...

her mesajımda hakkını yememek adına ki seninle özelden de dertleşmiştik teşekkürlerimi sundum iyi ki varsın dedim buna rağmen uslubumun yanlışlığından bahsediyorsun...haksızlık ediyorsun işte şimdi üzüldüm... sen de hoş kalasın...

Evet sevgili arkislerim oncelikle tebrik edenleri destekleyenleri teker teker opuyorum gelelim mevzumuza aksam biraz daha calisip egzersiz yaptım sonra esimle on sevismemizi olandan biraz daha uzun tuttum sonra ben sırt ustu uzandim ve hep parmagimi sokup çıkardım sonra eşim yanaştı p... Tutup bi aparat gibi yerlestirdim eşime yavaş yavas it dedim başı girdi oraya kadar birşey hissetmedim ama iteklerken hafif sizladi ordada popomu kaldırıp ikindim bide baktım hop olmuş ama git gel yapamadık bi kac kere boyle denedik ve boşaldı bunları yaparken de bebe yağını bol surduk çok azda krem kullandık is bittikten sonra hic canım yanmadi yani öyle ay ustune oturamadim yok yatamadim olmadı ve kanda gelmedi eee kızlar artik sıra sizde ben 3 günde yendim varmı rekoromu kiracak başka yiğitler

Canlarım benim. Bu aralar burda gerginlik var herkes birbirini yanlış anlıyor yada anlatmak istedıgını ifade ederken yanlış yerlere kayıyor. Lütfen sakin olun herkes biraz anlayışlı olsun. Bide özelden yazısın ricaedıyprum. Kimse kimseyi tanımıyot burda oyuzden anlamakta anlasılmakda zaman zaman zorlasıyor.sadece örnek verıcem bi arkadaşla yazısıyordum gayet iyi gidiyordu sonra aksılıkler çıktı ara verdik bidahada yazmadı okadar merak ettiğimi ve sureklı neyaptın diye sordugumu bıldıgı halde umursamadı ama profılıne baktıgımda sureklı yazısıyordu kırıldım okadar uğrasıma karşılık sadece mesaj atsaydı yeterdi başkasından yardım alıp almamasıda tamamen kendıne kalmış bende bıkackısıden yardım aldım cunki. Kırıldım ve bidahada ne sordum nede ulgılendım kkebara cekıldım sadece. Herkesun ruh hali yasantısı ve yasadıkları farklı oyuzden sakin sakin olalım. Sizi seviyorum.

Arkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
Canım ben 5kez yaptım ve her deneme oncesı acaba olacakmı dıye dusu
Arkadaslar bugun ikinci denemeyi yapcaz.aradan iki gun gecti.tekrar yapabilecek miyim diye dusunuyorum.baslamadan egzersiz yapmama gerek var mi.yardimlarinizi bekliyorum
cenım benım oluyor 5kez herdefasında olacakmı dedım ve oldu hatta daha rahat oluyor ve egzersız yapmadan yaptım ılkınde ne yaptıysam dıgerlerınıde oyle yaptım

tamam adetliyim bugün. Biter bitmez baslicam. ben yazilan bazi seyleri anlamiyorum türkcem o Kadar iyi degil bazi yerlerde tükeniyorum ama senin yazdigini daha iyi anladim. cok sagol

Canım ben zaten son aparat denemelerimi yapiyorum inşallah az kaldi sonuca darisi sana olsun ama doktora gitmeden önce kendin calis derim bence sen kendin de yenersin doktora gerek yok paranda cebinde kalır

Dün biletlerimizi aldik, gitmeden olursa doktoru iptal eder tatilimi yapar gelirim insallah. Ama o ihtimalide kapatamam ise basliyacam birinci ayda esimle düzgünce görüsemicez bile yenmeliyim bu ay yenmeliyim..

Dün biletlerimizi aldik, gitmeden olursa doktoru iptal eder tatilimi yapar gelirim insallah. Ama o ihtimalide kapatamam ise basliyacam birinci ayda esimle düzgünce görüsemicez bile yenmeliyim bu ay yenmeliyim..
İnşallah herşey gönlünce olsun canım. Allahım senide tüm bacılarımızıda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…