- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.101
ben bir şeyi çok merak ediyorum acaba bizim bu yaşadığımız şey sınavımız mıdır ? eğer öyle se nasıl sınavı geçeceğiz bunu başarmak için dua yok mudur ne yapmalıyız yapamıyoruz işte olmuyor ölmek istiyorum artık yaaaa tüm akrabalarımdan arkadaşlarımdan koptumm
ben bir şeyi çok merak ediyorum acaba bizim bu yaşadığımız şey sınavımız mıdır ? eğer öyle se nasıl sınavı geçeceğiz bunu başarmak için dua yok mudur ne yapmalıyız yapamıyoruz işte olmuyor ölmek istiyorum artık yaaaa tüm akrabalarımdan arkadaşlarımdan koptumm
Tabıkıde öyle. Sen elinden geleni yap sonra tevekkul et. Sınava calısmayan bir öğrencinin sınavdan başarı alması munkunmu.benim eşimde bunun bizim sınavımız olduğunu düşünüyor bence vakti gelmediği için olmadı zamanı gelince kendiliğinden olacak diyor. ama elimizden geleni yapıp uğraşıp sonra sonucu Rabbimizden beklememiz gerekmiyor mu?
aynen bende oyleydim canim hatta bende yok falan diyodum o dereceOle canim.ben vajina nerde onu bile tam bilmiodum
Yarim ve eksik hissetmenin sebebi ne canim bu durumda iliskide seni olumsuz etkiler ama kendini sevmelisinhiç anlam veremiyorum aslında korkmuyorum da sadece kendimi çok yarım hissediyorum eksik birde ben ilk gece hiç sorunda yaşamadım kanamam oldu her şey normal oldu anlamıyorum
Hayirli olsun canim senin adina sevindimMrb ben bu portalı uzun zamandır takip ediyoruama üye olalı çok olmadı.konu dikkatimi çekti bende yaklaşık 5 6 ay bu dertle uğraştım çık şükür yendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?