Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bir şeyi çok merak ediyorum acaba bizim bu yaşadığımız şey sınavımız mıdır ? eğer öyle se nasıl sınavı geçeceğiz bunu başarmak için dua yok mudur ne yapmalıyız yapamıyoruz işte olmuyor ölmek istiyorum artık yaaaa tüm akrabalarımdan arkadaşlarımdan koptumm

valla bende sınav olarak görmeye başlamıştım, sonra dedim ki bu sınav ise nasıl atlatılır?? ve düşündüm, beni yaratan Rabbim benim vücudumu yapılamayacak, asla olmayacak acı verecek, ızdıraplı bir şeye asla zorlamaz, asla böyle işkenceli bir sistem yaratmaz... ee dedim? ozaman Rabbim normal harkulade bir sistem yarattı ise bana sadece ona teslim olmak, güvenmek düşüyor dedim... ben kendi kendime korkarak abartarak zorlaştırıyorum demekki rabbim in yarattığı sisteme teslim olsam bu imtihanı geçeceğim dedim... kendi imtihanıma kendim sebebim dedim,, ...

ve gerçekten gerçekten bu düşünce ile yendim... Sadece kendinizi bırakın. yaradılış gereği zaten sorunsuz sıkıntısız herşey kendiliğinden oluyor... sevgilerle.

Canm öyle düsunme ben de ayni durumdaym ama bu kadar karamsar olma herkes yapiyo bunu cocuklar bile insan diyo ben nasil yapamiyorum bu kadar basit biseyi diyorum dusunuyorumhırslaniyorum bende artik yapamicam hc bi zaman diyodum kendimi birakmistm ama artik oyle dusunmuyorum yapicam artik bunu biliyorum.. Kurtulucam insallah bunu yasayan herkes biran once kutulur..

benim eşimde bunun bizim sınavımız olduğunu düşünüyor bence vakti gelmediği için olmadı zamanı gelince kendiliğinden olacak diyor. ama elimizden geleni yapıp uğraşıp sonra sonucu Rabbimizden beklememiz gerekmiyor mu?

Tabıkıde öyle. Sen elinden geleni yap sonra tevekkul et. Sınava calısmayan bir öğrencinin sınavdan başarı alması munkunmu.

Ole canim.ben vajina nerde onu bile tam bilmiodum
aynen bende oyleydim canim hatta bende yok falan diyodum o derece ama vajinayi semalarda falan incelemenin bana cok faydasi olmustu sizlerde inceleyin ordaki boslugu tuneli gorun balon gibi dusunun sadece girisi dar sonrasi balon gibi egzersiz yapiyoruz aparatlarimiz giriyo ve penisde girebiliyo ve ordan cocuk bile cikabiliyo o kadar esneywbiliyo yani

canım durumum biraz karışık vajinismuyum onunda tam farkında değilim çünkü parmak alıyorum mumla deneme yaptım da oluyor ama ilişki anında olmuyor

Aynen su an benimde ole parmaklar olsyn firca sapina kadar herseyi girdirdim bi p. Girmio kizlar burda dio kendini hangi pozisyonda rahat hissedersen o sekilde ol penisi vajina girisine yerlestir ve it takildigin yerde cikarmadan dur nefes al popoya meyilli tekrar dene ben yarin deneyecem es denemesini Rabbim yardim etsin hepimize. Cocuk cikio ordan bi p. Mi giremiycek dimi ama

hiç anlam veremiyorum aslında korkmuyorum da sadece kendimi çok yarım hissediyorum eksik birde ben ilk gece hiç sorunda yaşamadım kanamam oldu her şey normal oldu anlamıyorum

Bizde yapcaz insaallah canim madem ilk gece p. oldu penis boyutunda bi aparat yapip birkac gun egzersiz yap bebe yagi kullan bu arada bence cok faydasi oluo girislerde ve es denemesine gec sonrada

p... boyutunda ne hazırlayabilirim en son mum denedim oda 5-6 cm dir nasıl oluşturabilirm onu canım birde hergün mü yapayım egzersizleri içinde mi bekleteyim çıkarıp tekrar mı hangisi faydalı oluyor

Mrb ben bu portalı uzun zamandır takip ediyoruama üye olalı çok olmadı.konu dikkatimi çekti bende yaklaşık 5 6 ay bu dertle uğraştım çık şükür yendim.

Canim bakkal mumuna pecete sariorlar penid boyutu kadar sonra strecliolar arkadaslar. Bence once it girdigi yere kadar takildigi yer olursa bekle cikarmadan nefesalip verirken tekrar it unutma meyil her zaman.popoya dogru sonra beklet icinde hissetsin beynin oraya penisin girebilexegini anlasin sonra cikartip ayni sekilde kendini rahat hissedene hazirim diene kadar yaparsin defalarca umarim basaririz tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…