- 27 Ekim 2014
- 26
- 24
- 8
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.061
Var canım. İSTEMEKMerhabalar ben de yeni katıldım aranıza. Bu hastalıkla yaşamak gerçekten çok sıkıcı. Kurtulmak için doktora gittik ancak en son parmak egzersizi verdi. Henüz yapamadım. Parmak egzersizlerini kolay yapmanın bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Sagol canım çok şukur iyileşti. Diş çıkarıyor şimdideçok şükür iyiyim canım her şey yoluna girdi artık nihayet yardımlrınla:) sen nasılsın oğluşun iyileşti mi yazdıklarını okudum da iyidir inşallah geçmiş olsun :)
Canım aynayı karsına alıyosun yolun uzun serce parmakla baslıyosun geciktirrme yapmıyosun artık kafanda isticeksin yapıcam baska yolu yok gibi telkinlerde bulunacaksın cunku imkansızı düşünürsen beynin seni buna iter neyse serce parmaga geliyorm otur arkana yaslan ve aynayı karsına al eldiven giy bolca yagla ve vajınandan iceriye dogru ittir inanki 1sn de giriyo pırt diye artık görüceksin oraya birseyin girceginin ımkansız olmadıgını... Bunu yap diger ödevlerini yapınca yazıcam cünkü digerlerini okuyunca beynin itebilir seni olmayacagına.. Sonra yapınca bana özelden yaz yada burdan yaz ben hergün giriyorm takip edicem seniBen yeniden baslamak istiyorum egzersizlere 22kasimda yazmistm ama devam edemedim egzersiz yapmak yerine kendimi depresyona soktum ve gündüzleri uyudum geceleri uykusuz gecirdim ve cok karanlikti verdigim mucadele sonunda bu sorunu astim bu illet sorunuda asmaya kendime söz veriyorum önce rabbimin sonrada sizin yardimlarinzla hedefim bu ay bundan kurtulmak allah izin vferirse bana lutfen yardim edin...
ay kıyamam ya :)Sagol canım çok şukur iyileşti. Diş çıkarıyor şimdide
Kuzucum meleğim amacım kırmak degoldı aman yanlış anlama emi.Tartışmayı uzatmıcam özellikle arkadaşa cevap yazmıcam.Bu sitede hiç kimseye haksızlık etmedim hep adil davrandım.Bunu sadece bu sitede değil özeldeki yaşamımdada yapdım.Eğer adil biri olmasaydım burada yenen bir süre yardım edip sonra hayatlarına dönüp giden arkadaşlar gibi davranırdım ama onları asla kınamıyorum sonuçta herkes hayata adapte olmak zorunda.Yağmurzerresine bir konuda katılıp bir konuda katılmıyorum.Katıldıgım konu ; evet yardım isteyip o kadar zamanımızı aldıktan sonra çekip giden insanlara kızıyorum en azından deyinki vazgeçtik.Katılmadığım ise burada kişişel br tartışma yaşamadım öle olsaydı kesinlikle özelden yazardım bazı arkadaşların motivesi düştüğü için yazdım yani geneldi.Ama saygı duyarım :)Bütün konular kapandığına göre yardımcı olabileceğim arkadaşları bekliyorum :) :)
Yok canım benim seni yanlış anlarmıyım hiç geldi geçti :)Belliki arkadaşında morali bozukdu yanlış anlaşılmalara yaşadık karşılıklı geçiverdi gidiverdi :)Kuzucum meleğim amacım kırmak degoldı aman yanlış anlama emi.
çok önemli bir konuya değindin canım. benim öpüşmeye bile korkan bir arkadaşım var. evlensem o işi nasıl yapcam diye konuşuyordu. ona tek söylediğim "bunlar doğal şeyler kendi kendini korkutma."Küçücük bir ricam daha var.Etrafınızda vajinusmusu bilmeyen yeni evleceneklere asla anlatmayın bunu.Yoksa beyinleri otomatik olarak algılıyor ve içlerine şüphe düşüyor sonra vaji gibi davranmaya başlıyorlar.Bu konuda ben hata yapdım evlenmemiş bir arkadaşımı bilgilendirdim ne yazıkki şimdiden vaji oldugunu düşünmeye başladı.Her kızdaki ilk gece paniği normaldir vajiyle karıştırılmamalıdır..
Kesinlikle katılıyorum önceden okuduklarım yüzünden acaba bende mi? Korkusuyla başladığım için çektim, şimdi çok şükür atlatıyorum.Küçücük bir ricam daha var.Etrafınızda vajinusmusu bilmeyen yeni evleceneklere asla anlatmayın bunu.Yoksa beyinleri otomatik olarak algılıyor ve içlerine şüphe düşüyor sonra vaji gibi davranmaya başlıyorlar.Bu konuda ben hata yapdım evlenmemiş bir arkadaşımı bilgilendirdim ne yazıkki şimdiden vaji oldugunu düşünmeye başladı.Her kızdaki ilk gece paniği normaldir vajiyle karıştırılmamalıdır..
Giriyo sen merk etme ittir kendini ve ıkın hatta poponu kaldır sen kendini rahat hissetmen gerek basaracaksın aferin sana ucunu sokman mucize onu basardıysan digerlerini haydi haydi basarirsin cunkü vajinismus ilk 2cmde olurmu gerisi kastıgından.. Egzersiz yap hayali olarak idrarını tut bırak tut bırak beyninle vajinan arasındaki bağlantıyı çöz . Çözemedigimizden geriliyor sana güveniyrm basarıcaksınKizlar uc parmagin.ilk bogumuna kadar alabildim sonu gitmedi sonra sac fircamin sapini strecleyip denedim yarisi girdi ama ilerlemio sanki bi yere takilio gibi. Yagmurzerresi yardim:-(
Hatta tavsiyem sen parmaklarına eldiven takıp yaglayıp da yapsan olur hem tarah ucuyla hissedemediğin her seyin cevapını zamanla parmakların verirdi vajinanı tanırdın kasıldıgında parmak içerdeyken bile rahat bırakıyosn kendini hemen o kasıldıgın yerler acılıyodu bunları öğrenirdin yolu popoya paralel inan bana parmak egzersizinede ggecGiriyo sen merk etme ittir kendini ve ıkın hatta poponu kaldır sen kendini rahat hissetmen gerek basaracaksın aferin sana ucunu sokman mucize onu basardıysan digerlerini haydi haydi basarirsin cunkü vajinismus ilk 2cmde olurmu gerisi kastıgından.. Egzersiz yap hayali olarak idrarını tut bırak tut bırak beyninle vajinan arasındaki bağlantıyı çöz . Çözemedigimizden geriliyor sana güveniyrm basarıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?