Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sakın ümidini kaybetme seytanı sevindirme kendi kendine vesevese vererek.. Bende hep sınav oldugunu düşünmüşümdr cunku imtihan dünyasındayz allah sınavlarımızı kolay eylesin tatlım beterin beteri var.. Düşünsene millet nelerle ugrasıyo. Allahtan %100 çözümü var seninkinin.. Sakın pesetme inan buna çözümü beyninde azcık rahatlamaya calıs

Tüm kremler değil kızlar sadece uyuşturan kremler. Mesela emla kremi vajinaya sürdünüz uyuştu ilişki sırasında penise de bulaşmış oluyor ve sinirlere gittiği için o da uyuşup sertliğini kaybediyor. Ama kayganlaştırıcıların veya bephantolün böyle bir etkisi yok. Ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum gayet etkili. Zeytinyağı doğal bir şey ama vajinanın kendine has bir dokusu var uygun mudur bilemiyorum. En doğrusu pH değerleri düzenlenmiş olan ve bu iş için üretilmiş kayganlaştırıcılar bence.

Sagol canim cok bi aci yok dimi penis girince yanma disinda
Penis girince vajinanda hafif bir yanma olur canım oda ilk giriş esnasından.O esnada dur bekle içinden asla çıkarma ve 10 dek say .Sonra devam et.Bir daha o yanmayı hiç hissetmiceksin hayallerde kalıcak :)

İlk penis girişini deniyen bütün bayanlar o girişteki yanmayı hissettiklerinde psikolojik olarak olmuyor deyip bırakıyor.İlerletirsem daha çok yanacak diyorlar ama alakası yok.O an az dişinizi sıkın sayın içinizden 5 e 10 dek geçiyor.Vajina inadı bırakıyor penisi algılıyor benimsiyor.Ve bir ömür boyu onunla mutlu yaşıyor :))

Arkadaşlar, çok gerginim... Bana bir şeyler yazın ilginç bir durum yaşıyorum.. aylar sonra çok iyi bir noktaya geldim ve eşle denemede tek bir defaya mahsus başarılı oldum.. evet yendim düzeldim derken sonrasındaki iki kerede biri hemen hemen hiç olmadı diğeri de yarıya kadar olabildi...

çok zorlanarak yapabiliyorum.. üst pozisyonda yüzüm eşime dönük hiçbir şekilde olmuyor.. bundan zaten vazgeçtim. çünkü penisin yapısıyla da ilgili bir durumdan ötürü bu daha da zorlaştırıyor. buna kanaat getirdim. üstte ve sırtım dönük halde de yarıya kadar çok rahat olurken gerisi gelmiyor..

nerde yanlış yapıyorum akıl akıldan üstünden tavsiyeleriniz benim için çok değerli..

ayrıca egzersiz aşamasındaki arkadaşlara da o kızmı atlatmış bri olarak yardım edebilirim

herkes için farklıdır belki önemli olan en rahat ettiğin pozisyonu bulmak.bende o dönemlerde üste hiç geçemiyodum.en kolayı eşimin üstte olduğu pozisyondu bu beni daha rahatlatıyodu.kendim üzerine geçince korkup geri kaçıyodum.benim sana tavsiyem eşinin üstte olması.

altta olunca bacaklarımı kasıyorum.. ileri gelemiyor bana doğru.. üstte kontrol kendimde olunca çook rahatım. ama altta çok gergin ve ürkek oluyorum..

dediğim gibi herkes için rahat ettiği pozisyon önemli sen kendini hangisinde rahat hissediyosan öyle devam et.o anda eşinle sürekli konuşmaya çalış ama sadece girdi girmedi diye değil birbirinize isteğinizi artıracak sözler söyleyin sürekli aklını girecekmi diye oraya odaklama şakalaşın sohbet edin o anda dahada rahat olacaksındır

egzersiz yapıyorum ilişki yapamadığım bu salı başladım egzersizilere ilk parmak yaptım sadece birgün sonra cesaretlenip mumu denedim bugüne kadar hergün yaptım ama hep aynı boyutta mum 5-6 cm sanırım onda sıkıntı yok sonuna kadar gidiyor ama ilişki anında alamadım

Benzer durumdayız. .. gel bir kucaklasalim :) özel mesajla tecrubelerimizi paylasabiliriz. Belki ayni durumda iken paylasim iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…