- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.181
Beynine empoze edersen olursun canım. Sakin ola pızısyonunu al ve burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın yavas yavaş it her ıkınmada bıraz daha itDenedim canım ya olmuyor ben bunun olup olmadığını nasıl anlayabilirim.NEtten baktım sekonder ikincil vajinismus doğum yapanlarda olusabiliyormus ve vajinismusun bir çok çeşidi varmış
Canım o genelde taciz tecavüz ve baştan gecen kotu olaylar sonucu oluyor aldatılmak vs
Benide alın aranıza aynı durum bendede var parmak egzersizlerinde hiç sorun yok ama p. Denemesinde alamıyorum dua edelim birbirimize ins basarıcaz bu durumu motivasyonum cok yüksek!Benzer durumdayız. .. gel bir kucaklasalim :) özel mesajla tecrubelerimizi paylasabiliriz. Belki ayni durumda iken paylasim iyi gelebilir
Yok ya uyumadan bi kaç kere daha deniycem inş olurBeynine empoze edersen olursun canım. Sakin ola pızısyonunu al ve burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın yavas yavaş it her ıkınmada bıraz daha it
Anladım canım bunun yüzünden kasılıyorsun sakin sakin yap canım ilişkiyi yasadın bılıyoraun acı yok senin işin çok kolayBen hamileyken aldatildim ve bosandim eşimden hamileligim sikintiliydi hep jinekolojik kontrollerim doğum sonrası da dahil işkence gibi geçti hep zor ve kasilmali ama ben hep düşük ve erken doğum korkusundan olduğunu doğum sonrasida bundan kaynaklı olduğunu dusunyodum hep
Merhaba Hosgeldiniz.. Oncelikle yolun yarısını buraya yazma cesaretini gostererek asmıs bulunuyorsunuzarkadaşlar bende uzun zamandr takip edıyodum ama bgn yazmaya karar verdım bnde 3 bucuk ay oldu yapamıyorum artık çok bunaldım mutlu olamıyorum hiç bi yerde ınsan bıde kmseyle paylaşamıo artık daha da buyudu içimde belkı buraya yazarsam ıyı gelır dıye duşundum parmak fln da hiç deneyemıorum bıle
INS dediğin gibidir ya şimdi netden baktim adını unuttum ama daha önce aktif ve sağlıklı cinsel hayatı olanlardada okusabilecegi yazıyor. Peki bunu anlamanın bir yolu var mı
Sekonder (ikincil vajinismus )
Hicbir dr tedavi seklini yargilamam ancakk parmak bu isin en zor hali, bravo ben yendigim ve kocaman dilatorleri soktugum halde parmak mumkun degil icim titriyor yazarken bile. Basarilar ve tez zamanda kolaylik dilerimmerhabalar.bende 4 aylık evliyim.erzurumda yaşıyorum.net üzerinden online tedaviye başladım ilk seansı aldım.parmak egzersizi yapmam lazım bugün.lütfen estek cesaret bekliyorum..
Buraya yazmakla iyi yapmissin canim bu da bir baslangic senin icin gecmise donuk yazilanlari da okuyabildigin kadar cok okumani tavsiye ederim yardim konusunda da elimde geldigi kadar yardimci olurum onemli olan beyin olarak hazir olmak ben hazirim baslayacagim diyorsan bende hazirimarkadaşlar bende uzun zamandr tayazilanlarm ama bgn yazmaya karar verdım bnde 3 bucuk ay oldu yapamıyorum artık çok bunaldım mutlu olamıyorum hiç bi yerde ınsan bıde kmseyle paylaşamıo artık daha da buyudu içimde belkı buraya yazarsam ıyı gelır dıye duşundum parmak fln da hiç deneyemıorum bıle
Merhaba, mumu pecete ile sararak kalinlastir ve o sekilde dene, cunku mumun kalinligindaki herhangi birseyin girisi ile biraz daha kalin(ortalama ertafi 10 cm olan) birseyin girmesi ayni degil.egzersiz yapıyorum ilişki yapamadığım bu salı başladım egzersizilere ilk parmak yaptım sadece birgün sonra cesaretlenip mumu denedim bugüne kadar hergün yaptım ama hep aynı boyutta mum 5-6 cm sanırım onda sıkıntı yok sonuna kadar gidiyor ama ilişki anında alamadım
bende titreyerek yaptım ama zor olmadı yapabildiğm kadarıylaa acı hissetmedim en azından :)Hicbir dr tedavi seklini yargilamam ancakk parmak bu isin en zor hali, bravo ben yendigim ve kocaman dilatorleri soktugum halde parmak mumkun degil icim titriyor yazarken bile. Basarilar ve tez zamanda kolaylik dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?