- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.161
mumu o kadar alabiliyorsan eş denemesinde çok kolay yaparsın canım denediğin pozisyon nasıl ama eşte istersen özelden yaz banakucaklaşalım arkadaşım ne olacak bu halimiz
Canım doktor eldivenini tak aynayı yere koy üzerine çomer ve vajınanı incele çiş tutup bırakır gibi tut bırak yap vajınanın açılıp kapandıgını gorursun. Sonra serce parmagını jel tada zeytınyagıyla yagla ve vajına etrafında gezdir parmagını.burnundan nefes al ağzından verirken ıkın ve parmagını it her ıkınmada bıraz daha iteceksın. Parmagındakı ılk çizgiyi gecınce popoya meyul ver canım.korkma acı yok korkarsan içinden çıkarma soktugun kadarıyla bekle ve tekrar nefes al verırken ıkın ve it .içeride kocaman boşluk var çık rahat yapacaksın emin olmerhabalar.bende 4 aylık evliyim.erzurumda yaşıyorum.net üzerinden online tedaviye başladım ilk seansı aldım.parmak egzersizi yapmam lazım bugün.lütfen estek cesaret bekliyorum..
hayır asla sıkmayacaksın ıkınacaksın canm iterkenkendimi sıkmam mı lazım yani sokarken
Öylemi tesekur ederim ya daha önce çok kullandım fitil bi problem olmamıştı burda bi arkadaşın eski sayfalardaki yorumunu okuyunca bende tirstim dogumdan sonra olustu bende yazmistaDaha önce ilişki yaşamıssın canım vakınusmus degıl senınkı. Eaıyle rahat cinsel hayatı olan bır çok kadın bole fitil dahı sokamıyor. Annem mesela dört kardesız hepımızde normal doğum ama fitil sokamıyor .senunkıde öyle canım.ayaklarını yukarı daya yana Ac öyle dene
ben bebeyağı kullandım.Kizlar ben kayganlastirici hic kullanmadim egzersizde yapmadim yarisi girdi. Kayganlastiri ile denesem faydasi olur mu bide marka olarak tavsiyeniz varmidir ben hic bilmiyorumm
Denedim canım ya olmuyor ben bunun olup olmadığını nasıl anlayabilirim.NEtten baktım sekonder ikincil vajinismus doğum yapanlarda olusabiliyormus ve vajinismusun bir çok çeşidi varmışYok onu baska şeyler tetıklemıatır korkma dedıgım pozısyonda yapabılırsın ıkınırken sokarsan çok daha rahat yaparsın
Canım o genelde taciz tecavüz ve baştan gecen kotu olaylar sonucu oluyor aldatılmak vsINS dediğin gibidir ya şimdi netden baktim adını unuttum ama daha önce aktif ve sağlıklı cinsel hayatı olanlardada okusabilecegi yazıyor. Peki bunu anlamanın bir yolu var mı
Sekonder (ikincil vajinismus )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?