Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bendede 5 6 ay vajinusmus vardı ilişkiye girmeyi bırakın bir hamile gördüğümde bile nasıl dogurcak diye dşündügümde içime bişeyler batıyodu oturamıyodum 15 20 dakka wc gidip karnımı ovuyodum.. eşimde bende dahaönce böyle bişeyi çok duymadığımızdan garipsedik jinekoloğa gittik oda başka bi doktor önerdi gittik memnun kalmadım doktoru yarıda kestim.. bu sefer daha kaygan hangi jelse onu araştırıp aldım en son hakiki zentinyagına karar verdim kendi kndime el egzersizleri yapıcam diye ama ne mümkünn.. gel zaman git zaman 6 ay geçti böyle tabi ilişki olmayınca bi süre sonra erkekler daha çok istiyo biliyosunuzdur sıkılıyolar diğer rahatlama türlerinden.. o sıralarda kaşıntım vardı doktora gittik ilaç verdi geçmedi yine gittik fitil verdi bunu ne yap et sok çok ilthabın var geçmiyor dedi mecbur aldım 2 hafta kullanamadım günde 7 taneye yakın iç çamaşır degiştiriyodum antibiyotik fln kaar etmedi rahime kadar gelmiş iltihap 2 kere eşim denedi sıçradım yerimden bagardım çağardım kaçtım.. sonra dedim sen git ben kendı kendıme yapıcam gözlerimi kapattım 2 saatte fitilin ucu anca grdi:) içimdende gülüyorum ulan benden o.. bile olmazmış diye.. eşim geldi artık adamda bunaldı yazık bişeyde diyemiyorum bu gun bu iş biticek ölsenden gebersende kurtulcaksın bundan ben çocuk istiyorum dedi ağladı eşim 35 yaşında bu arada onu öyle görünce içim ezildi tamam dedim sakinleştirici ilacım var efexor onu içtim sonra bi bardak papatya çayı içtim 1 saat sonra yattık tabi bunlar baya bi rahatlattı benide kaslarımıda.. eşimle ön sevişmeden sonra yaklaşık 2 3 saatlik çabadan sonra ilişki oldu istem dışı bacaklarımla ittim kasıldım ama eşim için direndim ağlaya ağlaya dayandım 1 saat flniçim yandı.. sonrası yine itmeli kasılmalı olmuştu 2 ay fln ondan sonra normele döndü tek korku bizim içimizde yarattığımız girdimi ne kadar girdi ay canım yancak itiyim girmesin yapamaıyorum ölüyorum derken vcut savunma mekanızması olarak itiyo karşı tarafı vajinadaki kaslar geriliyo.. ben yendıysem sizde yenersinz kızlar bol kaygnlaştırıcı ve rahat olduğunuz pozizyonu deneyin bacakalrınızı tamamen açın ve gözlerinizi kapatın bi süre sonra siz isticeksiniz ilişki olmasını... şuan ki halime bakıyorum boşuna kendimi kasmısım çok rahatmış ilişkiye girmek

merhabalar.bende 4 aylık evliyim.erzurumda yaşıyorum.net üzerinden online tedaviye başladım ilk seansı aldım.parmak egzersizi yapmam lazım bugün.lütfen estek cesaret bekliyorum..

merhabalar.bende 4 aylık evliyim.erzurumda yaşıyorum.net üzerinden online tedaviye başladım ilk seansı aldım.parmak egzersizi yapmam lazım bugün.lütfen estek cesaret bekliyorum..
Canım doktor eldivenini tak aynayı yere koy üzerine çomer ve vajınanı incele çiş tutup bırakır gibi tut bırak yap vajınanın açılıp kapandıgını gorursun. Sonra serce parmagını jel tada zeytınyagıyla yagla ve vajına etrafında gezdir parmagını.burnundan nefes al ağzından verirken ıkın ve parmagını it her ıkınmada bıraz daha iteceksın. Parmagındakı ılk çizgiyi gecınce popoya meyul ver canım.korkma acı yok korkarsan içinden çıkarma soktugun kadarıyla bekle ve tekrar nefes al verırken ıkın ve it .içeride kocaman boşluk var çık rahat yapacaksın emin ol

Prezervatıflede olur ama en rahatı elduven. Sırtustu yapabılırsen yap canım bende öyle yaptım ama genelde herkes çomelirken rahat yapıyor.sırt ustu yapacaksan basının altına yastık koy ayaklarını yana aç yukarı kaldır biyere daya daha kkolay olur

Kızlar ben bişey sorcam benim 2 tane çocuğum var 3 ay önce sezeryan oldum ve iltihaptan dolayı krem kullanmam gerekiyor ama ben o kremin siringasini bırakın içeri sokmayı ucuna degdirince bile kasiliyor bacaklarim ve siringayi bi cm bile iceri itemiyorun sizce Buda mi vajinismus yada doğumdan sonra böyle bişey yaşayan varmı şuanda evli değilim ama evliligimin ilk 1 senesinde hep oluyordu bu ama zoraki yapıyordu ve ben disimi sıkıyordum hiç aklıma vajinismus olacağı gelmemisti

Daha önce ilişki yaşamıssın canım vakınusmus degıl senınkı. Eaıyle rahat cinsel hayatı olan bır çok kadın bole fitil dahı sokamıyor. Annem mesela dört kardesız hepımızde normal doğum ama fitil sokamıyor .senunkıde öyle canım.ayaklarını yukarı daya yana Ac öyle dene

Öylemi tesekur ederim ya daha önce çok kullandım fitil bi problem olmamıştı burda bi arkadaşın eski sayfalardaki yorumunu okuyunca bende tirstim dogumdan sonra olustu bende yazmista

INS dediğin gibidir ya şimdi netden baktim adını unuttum ama daha önce aktif ve sağlıklı cinsel hayatı olanlardada okusabilecegi yazıyor. Peki bunu anlamanın bir yolu var mı

Sekonder (ikincil vajinismus )

Kizlar ben kayganlastirici hic kullanmadim egzersizde yapmadim yarisi girdi. Kayganlastiri ile denesem faydasi olur mu bide marka olarak tavsiyeniz varmidir ben hic bilmiyorumm

Yok onu baska şeyler tetıklemıatır korkma dedıgım pozısyonda yapabılırsın ıkınırken sokarsan çok daha rahat yaparsın
Denedim canım ya olmuyor ben bunun olup olmadığını nasıl anlayabilirim.NEtten baktım sekonder ikincil vajinismus doğum yapanlarda olusabiliyormus ve vajinismusun bir çok çeşidi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…