- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.201
Kesinlikle aci bizim beynimizde zaten aci gercek bu :) aci yooook :) ama gel de anlatt bilincaltina yinede cift tarafli hissiyat hem parmak hem vajina herkesin harci degil bravo sana kendini taniman icin de cok sanslisinbende titreyerek yaptım ama zor olmadı yapabildiğm kadarıylaa acı hissetmedim en azından :)
Hiii sakinnn hic gec degill ahhh kimler var yaslari baslari bilsennn ... insallah onlinesi dir sana yardim etmeyi cokkk isterim bana muutlaka yaz olur mu bitti dedigimiz yerden baslayacagiz elhamdulillahh ve hersey geride kalacakben 7 yıllık evliyim artık yenemiyorum herşeyden vazeçmiş gibi hiisediyorum yaım 29 yenmek için çocuk için çok geç kaldım gibi hissediyorum o yüzden yenme isteiğimi kaybettim((((((((((((((((((((((((
Yasadıgınız surece hicbir seye gec kalmıs sayılmazsınız inanın.. Surec uzun olabilir eminim kolayda olmamıstır fakat inşallah yenersiniz, yenmelisiniz. Cocuk icin onunuzda uzun uzun yıllar var endise duymanıza gerek yok.. Hiç egzersiz yaptınızmı?ben 7 yıllık evliyim artık yenemiyorum herşeyden vazeçmiş gibi hiisediyorum yaım 29 yenmek için çocuk için çok geç kaldım gibi hissediyorum o yüzden yenme isteiğimi kaybettim((((((((((((((((((((((((
Egzersiz yapamiyor olman anormal bir durum degil uzulme hangimiz ilk basta egzersize sicak bakabilmistirkii.egzerssiz yapamıyorum(
Hiçbir zaman gec degıl canımben 7 yıllık evliyim artık yenemiyorum herşeyden vazeçmiş gibi hiisediyorum yaım 29 yenmek için çocuk için çok geç kaldım gibi hissediyorum o yüzden yenme isteiğimi kaybettim((((((((((((((((((((((((
Benim çocuk sahibi olmayı düşündüğüm yaştasınız geç falan değil idealnesnes36 .!.:ben 7 yıllık evliyim artık yenemiyorum herşeyden vazeçmiş gibi hiisediyorum yaım 29 yenmek için çocuk için çok geç kaldım gibi hissediyorum o yüzden yenme isteiğimi kaybettim((((((((((((((((((((((((
Canim iliski boyle devam ederse zamanla esinde de problemler ortaya cikar. Ereksiyon sorunu, isteksizlik vs. Sen zevk alamasan, aci duydugunu hissetsen bile zevke odaklan.. zevk aliyomus gibi yap o esnada.. boylece hem kendin rahatlayacaksin, kasmayacaksin, hem de esine cok iyi gelecek.. zaten iceri alirken sadece zevke odaklansaniz emin olun kasilmayacak ve isteyeceksiniz icinize.. Lutfen bu dedigimi dene. Beynin sana oyun oynuyor. Sen de ona oyna. Beyin düz mantik calisiyor. Mesela aglarken aynanin karsisina gecip cok mutluyum deyip gulsen, beyin mutlu olduguna inaniyor, düz mantik.2 hafta olucak yendim çok şükür artık her denediğimde alabiliyorum ama üstte olduğum zaman alttayken hala korkuyorum denemedim bile.. ama şimdide hala sorunlarım var git gel hiç yapamıyoduk eşim birazcık kıpırdadığında bile çok ağrı oluyodu ağlıyodum hatta..en son dün dişimi sıktım izin verdim eşime git gel yapmasına ama yinede çok zor oluyo ve daha önceki sayfalarda okumuştum birilerinden o an sanki çok sıkışmışım gibi hissediyorum zor tutuyomuşum gibi geliyo ve her seferinde ara verip lavaboya gidip geliyorum :) şuan yapmam gereken bişeyler varmı yoksa bunlar zamanla geçicek şeyler mi
haklısın çok sağol git gel yaptırmayıp ağladığımda eşim sinirlendi sonunda dişini birazcık sıkmıyosun diye dünde dişimi sıktım izin verdim sonrasında da hiç mi zevk almadın dedi hayır dedim bu seferde üzüldü bunca zaman üzüldük onuda kendimide daha fazla üzmek istemiyorum.. bu kadarını halletmişken bundan sonrasınıda halledebiliriz inşallahCanim iliski boyle devam ederse zamanla esinde de problemler ortaya cikar. Ereksiyon sorunu, isteksizlik vs. Sen zevk alamasan, aci duydugunu hissetsen bile zevke odaklan.. zevk aliyomus gibi yap o esnada.. boylece hem kendin rahatlayacaksin, kasmayacaksin, hem de esine cok iyi gelecek.. zaten iceri alirken sadece zevke odaklansaniz emin olun kasilmayacak ve isteyeceksiniz icinize.. Lutfen bu dedigimi dene. Beynin sana oyun oynuyor. Sen de ona oyna. Beyin düz mantik calisiyor. Mesela aglarken aynanin karsisina gecip cok mutluyum deyip gulsen, beyin mutlu olduguna inaniyor, düz mantik.
Kizlar hersey beyinde bitiyor. Bir an önce mutluluktan ucmak isteyenler ertelemesin.. Ben ilk iliskide zevk aldim inanin.. Çünkü icime girdirirken zevke odakladim kendimi. Bu gece olacak, yeter! dedim ve oldu. Olecek miyim sanki, beni birakma bu gece dedim esime. O gece oldu. Eslerde de cok is var, kiyamiyorlar bize. Halbuki biraz taktik uygulasalar bitecek iş:)
Duvar var gibi hissettiginizde sakın olmuyor diye cikarmayin.. bekletin, ikinin ve cok zevkli deyin.. dokundurup cekin girdirirken. Kendinizi istetin.. Cok acik yazdim artik fakat dayanamiyorum bu sıkıntıyı kimsenin çekmesine. . Inanin cok kolay.. duvar dediginiz yeri ikininca yavas yavas gececeksiniz..zevke odaklanirsaniz sifir aci ve yanma hissedeceksiniz.. butun kalbimle soyluyorum ki hissetmedim ben de. Boyle dusununce ilk geceden gelgit yaptiracaksiniz.. bunu siz soyleyeceksiniz esinize emin olun.. is kendine guvenmekte. Inanin aci yok ama diyelim ki var.. bu cektiginiz izdiraptan daha mi kötü. . Insallah motivasyonunuzu artirmisimdir. Soylediklerimi teoride birakmayin uygulayin.. Allah yardim edecek... besmeleyle baslayin
Burada umitsizlige hic yer yok aramiza katilmis olman bir baslangic senin icin kararli ol ve duzenli egzersizlerini yap basarmaman icin hic bir sebep yok zararin neresinden donersen kardir istersen hemen yardimci olabilirimben 7 yıllık evliyim artık yenemiyorum herşeyden vazeçmiş gibi hiisediyorum yaım 29 yenmek için çocuk için çok geç kaldım gibi hissediyorum o yüzden yenme isteiğimi kaybettim((((((((((((((((((((((((
Okutuvci bu cvp sanaydi:)Canim ben gecen hafta yendim.ikinci defa esimle beraber oldum.once egzersiz yapip sonra basliyoruz.burdan arkadaslar soylemistialisana kadar eegzersiz yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?