- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.301
Mızmızlık yaparsan kızarım tabi hıhh :):)Canım senin vesilenle yazıyorum ama bazen incitmeden sitem etmek gerekiyor yoksa çok rahat oluyor arkadaşlar.Buda kötü birşey çünkü vaji zamana yayılıp aşılmamalı.Biranda olup bitmeli:)Sende benim dualarımdasınn :)herşeyden önce Rabbim e binlerce şükürler olsun sonrasında bıkmadan usanmadan benimle ilgilenen asql'ye sonsuz teşekkürler,bazen kızdı bazen ben pes etsem de başaracaksın dedi onun sayesinde pes etmedim.bunun yanında yagmur zerresi,kkaderim,htys ve şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim. ( teşekkürden de öte dualarımdasınız kızlar)
kızlar bilmeden zarınızı yırtmayın 1,5 cm ve 2 cm ilerdeymiş zar %80 kadında ilk bir jinekologa gidin derimtamamı olmadı dün vajina duvarına çarpıyorum sanırım
elle deneme yapıcam die aparatlar sakıncalı diyor bazılarıda ama esinizin güveni tamsa yapın gitsin her yol mubah yenin yeterki :)kızlar bilmeden zarınızı yırtmayın 1,5 cm ve 2 cm ilerdeymiş zar %80 kadında ilk bir jinekologa gidin derim
ben önce egzersize başlamadan önce yaniÇok teşekkür ederim desteğin için ya ben egzersizin nasıl yapılacağını bile bilmiyorum bu sefer ertelemek yok bu yüzden evliliğimden bile biley anlamadım nşallah bende burada sizlerin sayesinde kurtulucam buradan takip edicem egzersizleri yapıcam kafaya koydum artık sadece deneyip deneyip olmaması aşırı moralimi bozuyor düşünüyorum akadaşlarımla konuşamıyorum bu konuyu herkes evlenmiş çoluk çocuk yapmış ben mi bir tek böyleyim diye ama burada kendimi rahatlamış hissettim rabbim nerde varsa herkesn yardımcısı olsun ..
şimdi doğru zar vajina girişinden 1, 1.5 cm kadar içerde, ortasında delik olan bir yapıdadır. pns kalınlığında birşey geçtiğinde de zar yırtılır bir iki damla kanama olur.eşlerin egzersiz yapıldığından haberi olmalı bu durumda en anlayışlı erkeğe bile haber verilmeli, benimeşim yanlış anlamaz bana güvenir dememek lazım bence.kızlar bilmeden zarınızı yırtmayın 1,5 cm ve 2 cm ilerdeymiş zar %80 kadında ilk bir jinekologa gidin derim
tabiki normal yavaş yavaş atacaksın bu tedirginlikleri, yıllarca birikmiş bilinçaltı korkularından hemen bir çırpıda kurtulman mümkün değil gülüm zamanla olacak. ama ağlama sıkma kendini üzüldüğünde sürekli telkin ver kendine olmayacak deme sürekli pozitif ol, yapıcam de.bu arada egzersiz yapıyorsan düşünmeye fırsatın olmasın ara verme yani, saatlerce egzersiz yap demiyorum sadece egzersiz bittiğinde yüzün gülüyor olsun, eziyet gibi geçmesin, o an kendini sıkıyorsan mesela birşeye moralin bozuktur zorlama fazla kalk 10 dk kafanı dağıt tekrar gel dene.önemliolan şey vajinana kalın bişeyler girdirebilmek değil afedersin, önemli olan beynine , vajinana ağrısız birşeylerin girebildiğini, aslında ne kadar esnek olduğunu kabul ettirmek.Pazar ilk parmağı yaptım dün yapmadim.içime sikintı düştü. Gece uyuyamadim aklıma geldikçe yaptığım kastım kendimi ağladım. Normalmi bu beynim oyun oynuo
telkin vermeye çalışırız arkadaşım aramıza hoş geldin. bence kendin dene çünkü bir sürü insan burda birbirine destek vererek yeniyor, üstelik dr a gittiği halde yenemeyip burda yenenlerde çok.çünkü dr senin ne hissettiğini neden korktuğunu anlamaz ama burdaki insanlar anlar.bence şöyle yapmalısın, hepimiz korkuyoruz ama korkumuzun üzerine gitmezsek aylarca yıllarca sürüyor ama dener elimizden geleni yaparsak bir gece 1 hafta hadi diyelim 1 ay sürer, tamamen sana kalmış, 1 hafta sonra mı yüklerinden kurtulmak istersin 1 ay sonra mı ? yarın mı? tabiki yarın diyeceksin kim istemez ki değil mi? ama istemekle olmuyor sadece mesela korkuyoruz ya hepimiz bazılarımız kaçıyor bazılarıda korka korka deniyor ve sonunda aslında ne kadar kolay olduğunu görüyor, ama kaçan arkadaşlarımızda o korktuğu halde üzerine gidenlere kahraman, cesur yürek gözüyle bakıyor.aslında hepimizin elinde. bende aylarca ağladıktan sonra 1 gecede kurtuldum ama saatlerce dizlerim titresede denedim.Merhaba arkadaslar ben de yaklaşık 3 yıldır yasıyorum bu illeti , gercekten yaşayan bilir .. Hep doktor araştırdım ama parmak egzerszi itici ve iğrenç geldi bana Dr. Ulusoy a çok gtmek istedim kısa sürede çözdüğü için ama çok pahalı gercekten kendi kndime dilatör setiyle yenebilir miyim bilemiyorum çünkü o bölgeye bakamıyorum bilebn bi kez deneym yasadım hiç korkum olmadı ama tuhaf hissettim rahatsız oldum bir daha izin vermedim sanırım Bnm sorunum içeriye bişi yönlendirememek bu bana tuhaf garip geliyor ... Gercekten çok yıprandım ki bunu yaşayan tüm herkes bilir birkaç ay sonrası için randevu aldık yalnız o kadar parayı vermektense kndim yenebilir miyim ya geri teperse yaptıklarım diye korkmuyor değilim ne önerirsiniz diyeceğim ama zaten sayfalarca anlatmışsınız sadece bn bunu destek. Ve telkin almadan yapabilir miyim bilemiyorum aynaya bile bakamıyorum çok yoruldum gercekten inanılmaz bir yük bu
o kadar iyi anlıyorumki seni bende gecen hafta persembe günü jinekolog muayenede ögrendim yendigimi 2 yıllık evliyim ve 6 aydır yarım sekildede olsa ilşki yasıodum ama kucakta tam oluodu hemen hemen duvar vardı sanki olmuyor gibi o yüzden gittim ilk defa doktora zarımlamı alakalı die normal bir kadın gibi muayene oldum ve o günden belli esimle sanki yeni evliymişiz gibiyiz allahıma sükürler olsunArkadaslar bunu yenmek ,gercek anlamda iliski psikolojik olarak o kadar guzelki son bir haftadir geceleri huzurlu uyuyorum.uyandigimda kalbimde sıkıntı hissetmiyorum.esimin bile gozlerinin ici guluyor.baska insanlara gore normal bir durumu birbucuk yil sonra yasamak kaybettigin onemli biseyi bulmak kadar guzel.hepimiz icin dua ediyorum.bu mutlulugu siz degerli kardeslrrim,canlarim da yasayin istiyorum.nolur bu mutlulugu ertelemeyin.umudunuzu kaybetmeden calismalara devam.
ben bunu bilir bunu söylerim bosuna milyarlar harcama bende gidicektim gecen hafta persembe gününe kadar ki ilk jinekologa gitmek istedim bir problemmi var zarımla alakalı die ama doktor bozulmussun bile dedi ve kameralı sistemle baktı bagırdım ama acımadı psikolojik bagırdım ve o günden sonra daha cok içime alıyorum özgüvenim geldi git ve jinekologa görün derim canım sonra saygın vs gibi doktorlara git derim...Merhaba arkadaslar ben de yaklaşık 3 yıldır yasıyorum bu illeti , gercekten yaşayan bilir .. Hep doktor araştırdım ama parmak egzerszi itici ve iğrenç geldi bana Dr. Ulusoy a çok gtmek istedim kısa sürede çözdüğü için ama çok pahalı gercekten kendi kndime dilatör setiyle yenebilir miyim bilemiyorum çünkü o bölgeye bakamıyorum bilebn bi kez deneym yasadım hiç korkum olmadı ama tuhaf hissettim rahatsız oldum bir daha izin vermedim sanırım Bnm sorunum içeriye bişi yönlendirememek bu bana tuhaf garip geliyor ... Gercekten çok yıprandım ki bunu yaşayan tüm herkes bilir birkaç ay sonrası için randevu aldık yalnız o kadar parayı vermektense kndim yenebilir miyim ya geri teperse yaptıklarım diye korkmuyor değilim ne önerirsiniz diyeceğim ama zaten sayfalarca anlatmışsınız sadece bn bunu destek. Ve telkin almadan yapabilir miyim bilemiyorum aynaya bile bakamıyorum çok yoruldum gercekten inanılmaz bir yük bu
bende o sekilde yendim canım üst pozisyonda devam et altta aynen senin gibiydimaltta olunca bacaklarımı kasıyorum.. ileri gelemiyor bana doğru.. üstte kontrol kendimde olunca çook rahatım. ama altta çok gergin ve ürkek oluyorum..
Ben doktora gittim genel bir muayene için ama o koltuğu görür görmez kaçtım odadan bacaklarım titriyor resmen onu görünce Dr. Ulusoy u çok kısa sürede çözdüğü için ve hiç şikayetçi olan birini okumadığım için düşündüm ama aşırı pahalı gercekten özellikle 2015 yılında zam geliyormuş baya yüksek bir fiyat bn de zaten o parayı vermek istemiyorum aparat alıp çalışsam başarabilir miyim diye sizden destek almaya geldim burda yüzlerce insan kendisi başarmış bn niye onlardan olmayayım diyorum ama o cesareti kendimde bulamıyorum açıkcasıbkalp
ben bunu bilir bunu söylerim bosuna milyarlar harcama bende gidicektim gecen hafta persembe gününe kadar ki ilk jinekologa gitmek istedim bir problemmi var zarımla alakalı die ama doktor bozulmussun bile dedi ve kameralı sistemle baktı bagırdım ama acımadı psikolojik bagırdım ve o günden sonra daha cok içime alıyorum özgüvenim geldi git ve jinekologa görün derim canım sonra saygın vs gibi doktorlara git derim...Ben doktora gittim genel bir muayene için ama o koltuğu görür görmez kaçtım odadan bacaklarım titriyor resmen onu görünce Dr. Ulusoy u çok kısa sürede çözdüğü için ve hiç şikayetçi olan birini okumadığım için düşündüm ama aşırı pahalı gercekten özellikle 2015 yılında zam geliyormuş baya yüksek bir fiyat bn de zaten o parayı vermek istemiyorum aparat alıp çalışsam başarabilir miyim diye sizden destek almaya geldim burda yüzlerce insan kendisi başarmış bn niye onlardan olmayayım diyorum ama o cesareti kendimde bulamıyorum açıkcasıbkalp
keşke ilk okuduğunda üye olsaydın arkadaşım. neden utanıyorsak halbuki burda kimse kimseyi tanımıyor. neyse boşa geçen zamana üzülmek yok artık, gelecek zamanları boşa gitmekten kurtaralım.aslında kişiden kişiye de değişir bu , mesela ben aynayla bakamamıştım, sanki daha çok endişeleniyordum ama biraz daha uğraşsam belki korkumu atardım, benim yenme şeklim farklıydı. dilersen bunu oku olmazsa egzersizlere geç derim ben. egzersiz konusunda da yardımcı olabilirim.Allah razı olsun zaten ilk evlendiğimde sadece kndimi böyle sanıyordum herkes gibi :) internette gördüm ki yalnız değilmişim bu bi nebze de olsa insanı rahatlatıyor tabiki basarı hikayeleri de motive ediyor ama dediğin gibi uzaktan okuyorum bakıyorum kndime 1 yıl gizli takipçi olmuşum geçen yıl üye olmuşum bu yıl biterken ilk kez yazıyorum eminim benm gibi çok kişi vardır normalde korkak biri hiç değilim bu konuda neden bu kadar cesaretsiz olduğumu çözemiyorum .. Bi yerden başlamak adına Ilk basta ayna egzersizleri mi yapmam gerekli?kkaderim
hiç birimiz aslında çok cesur olduğundan yenmedi tatlım, sadece artık bu yükten kurtulmak için çabaladığından yendi herkes. yani o cesaretin gelmesini beklesek yenemezdik, aslında çok cesuruz ama bu konuda çok korkağız değil mi? bilinç altımızdaki yanlış bilgiler yüzünden.Ben doktora gittim genel bir muayene için ama o koltuğu görür görmez kaçtım odadan bacaklarım titriyor resmen onu görünce Dr. Ulusoy u çok kısa sürede çözdüğü için ve hiç şikayetçi olan birini okumadığım için düşündüm ama aşırı pahalı gercekten özellikle 2015 yılında zam geliyormuş baya yüksek bir fiyat bn de zaten o parayı vermek istemiyorum aparat alıp çalışsam başarabilir miyim diye sizden destek almaya geldim burda yüzlerce insan kendisi başarmış bn niye onlardan olmayayım diyorum ama o cesareti kendimde bulamıyorum açıkcasıbkalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?