Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah herşey gönlünce olsun canım. Allahım senide tüm bacılarımızıda kurtarsın inşallah

Dua edin lütfen yenmeliyim bu kez esimle aramiza sogukluk girdi. Annesinin günahini almak istemiyorum ama birseyler oluyor ben anlayamiyorum. Belki kuruntu yapiyorum dicem ama ne olduysa bu hafta oldu bana karsi soguk davraniyor. kafam daha cok karisti napcam ben yaa

Merhaba dua et ve egzersiz yapiyir musun ne durumdasin tek sorun vajinismus mu?

Merhaba dua et ve egzersiz yapiyir musun ne durumdasin tek sorun vajinismus mu?

parmak egzersizi yapamiyorum, Vajinismusum ama aramiza bu hafta sogukluk girdigine inaniyorum cok yiprandim benmi abartiyorum bilemedim, aslinda haftaya Istanbulda Dr. Saygin M. da terminimiz var ama oraya gitmeden cogu seyi yapmak istiyorum,

Kizlar gecen hafta basladim bende...iki gun ugrastim..ilk gun bi parmak ikinci gun iki parmak...gaza geldim es denemesi yaptik ama noo :'( acaba olmicakmi yaa aparata gectim ama sonra regl oldum..aparatida beceremedim...olmuyo galiba

="hytnegzl,post: 38335803, member: 64197"]Kizla gecen hafta basladim bende...iki gun ugrastim..ilk gun bi parmak ikinci gun iki parmak...gaza geldim es denemesi yaptik ama noo :'( acaba olmicakmi yaa aparata gectim ama sonra regl oldum..aparatida beceremedim...olmuyo galiba [/QUOTE]
Masallahin var:) Ilk gun bir parmak Ikinci gun Iki parmak cok hizlisin.olacak Allah in izniyle canim.olmasaydi bizimkiler olmazdi.reglin biter bitmez egzersize devam.bu hizla kolayca yenersin sen merak etme.:)

Eşini al karsına konuş canım en iyisi bu. Kuruntu yapıp kendını doldurma

Kızlar merhaba annemin yanındayım giremiyorum bu ara da birde ayrıyetten telden giriyorum donuyo hiç sevmedim elimden geldiğince girip okumaya çalışıyorum galiba yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler evime dönüyüm tam gaz devam yardıma birde özelden konuştuğumuz sevgili arkadaşlarım neler yaptınız bakıyım yazın ara da size her türlü cevap yazarım şimdilik hoşcakalın öpüyorum :)

Kizlar gecen hafta basladim bende...iki gun ugrastim..ilk gun bi parmak ikinci gun iki parmak...gaza geldim es denemesi yaptik ama noo :'( acaba olmicakmi yaa aparata gectim ama sonra regl oldum..aparatida beceremedim...olmuyo galiba
masallah hızlısınız ıkı parmaı yapamayan beceriksizlerde var mesela ben
Reliniz bittikten sonra aparatla calısın bence acıdıında cıkarın tekrar deneyin oyle oyle alısıyorlar fighting

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım vajinismus sorunumla ilgili ama gerek yoğun çalışmam gerek başka sebepler nedeniyle düzenli takip edemedim derken evlilikte birinci yılım bitti ve ben hala bu illetle uraşıyorum daha doğrusu deneme yapmaktan bile korkuyorum nasıl olsa olmıcak bu seferde diye diye erteledim ama artık bundan kurtulmak istiyorum psikolojim bozuldu herkesin söylediğini üstüme alınır oldum kayınvalidem annem çocuk düşünmüyor musunuz daha dediğinde içimden ne çocuğu biz daha karıkoca olmadık diyorum dışımdan gülümseyip geçiyorum o kadar zor bi durumdayım ki bana yardım ederseniz ömür boyu dua ederim size nasıl kendimi kasmadsn durabileceğim bilmiyorum ayrıca ben pko hastasıyım ve tedavi görüyorum dolayısıyla alttan muayene de olamıyorum sağlıklı bir araştırma yapılamıyor hem evliliğim içn hem sağlık için istiyorum u hastalıktan kurtulmayı sizce çabuk aşabilr myim bu sorunu eşimde üstüme gitmiyo bu seferde neden beni istemiyosun dyorum dedim ya psikolojim bozuldu bu yüzden yardımlsrınızı bekliyorum arkadaşlar en azından uğraşınca sonuca ulaşılabiliyor mu ben gerçekten yenmek istiyorum hepinize sevgilermle ..

lavinya gerçekten uğraştıktan sonra başaranlarla dolu bu site inanıyorum ki bu defa ertelemeyip sende bunlardan birisi olacaksın. daha fazla kendine bu eziyeti yapma arkadaşım,inan çektiğin sıkıntıya değecek birşey değil, biz resmen kafamızda büyütüruz.

Valla bu is yuzunden hayatimin akisi degisti benim...vaktim oldugu anlarda isim egzersizler ve denemeler oluyo..onceden aliaveris yapardim, tiyatroya giderdim , ne biliyim sosyaldim...suan tek sosyalligim bu :) dene ve tekrar denemek icin dinlen :)))

Valla bu is yuzunden hayatimin akisi degisti benim...vaktim oldugu anlarda isim egzersizler ve denemeler oluyo..onceden aliaveris yapardim, tiyatroya giderdim , ne biliyim sosyaldim...suan tek sosyalligim bu :) dene ve tekrar denemek icin dinlen :)))
kısa sürede yenersin inşallah canım böyle üstüne düştükçe elinden kurtulamaz vaji =) yeniden sosyal hayatına devam edersin.

Çok teşekkür ederim desteğin için ya ben egzersizin nasıl yapılacağını bile bilmiyorum bu sefer ertelemek yok bu yüzden evliliğimden bile biley anlamadım nşallah bende burada sizlerin sayesinde kurtulucam buradan takip edicem egzersizleri yapıcam kafaya koydum artık sadece deneyip deneyip olmaması aşırı moralimi bozuyor düşünüyorum akadaşlarımla konuşamıyorum bu konuyu herkes evlenmiş çoluk çocuk yapmış ben mi bir tek böyleyim diye ama burada kendimi rahatlamış hissettim rabbim nerde varsa herkesn yardımcısı olsun ..

Egzersizlere nasıl başlamam gerekyo akadaşlar öncesinde nefes egzersizi gibi şeylerle kendinizi sakinleştiriyor musunuz Benim bacaklarım ağrıyo kasmaktan sanırım inşallah bende başarıp sizlerin duacısı olurum inanın ilk zamanlar sorun etmemeye çalışıyodum ama zamangeçtikten sonra bişeyler ters gitmeye başlayınca anlıyosunuz bir an evvel sorunun çözülmesi gerektiğini ..

Arkadaslar bunu yenmek ,gercek anlamda iliski psikolojik olarak o kadar guzelki son bir haftadir geceleri huzurlu uyuyorum.uyandigimda kalbimde sıkıntı hissetmiyorum.esimin bile gozlerinin ici guluyor.baska insanlara gore normal bir durumu birbucuk yil sonra yasamak kaybettigin onemli biseyi bulmak kadar guzel.hepimiz icin dua ediyorum.bu mutlulugu siz degerli kardeslrrim,canlarim da yasayin istiyorum.nolur bu mutlulugu ertelemeyin.umudunuzu kaybetmeden calismalara devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…