- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.261
Canım buradan benimle devam edecek bir arkadaş seçiyorum konuşmalarına bakarak bazende arkadaş bana yazıyor.Bildiğim ve elimden geldiğince yardımcı oluyorum.Yazmayı bırakanlar hariç de Allah'a şükür hiç olumsuz olmadı hepsi yendi :)Özelden mesajlaşıyoruz..Ozelden nasil yardimci oluyorsun.nerden yazisiyorsunuz.yeni uye oldugum Icin bilmiyorum. Ben de her zaman yardimci olmak isterim
tamamı olmadı dün vajina duvarına çarpıyorum sanırımBaslangic zor gelebilir ama Ilerledikce daha kolay gelecek.ben 5ay yaptim ve mutlu sona ulastim.isaret parmaginin tamamini kolayca alinca orta parmaga gec canim.
Gozunaydın canımkızlaaarrr bende YENDİMMMM sonunda....
Asql iyi kızar bende bır ıkı yediydim azarını ama tesırlı oluyor şimdi yiğidi oldur hakkını yemeherşeyden önce Rabbim e binlerce şükürler olsun sonrasında bıkmadan usanmadan benimle ilgilenen asql'ye sonsuz teşekkürler,bazen kızdı bazen ben pes etsem de başaracaksın dedi onun sayesinde pes etmedim.bunun yanında yagmur zerresi,kkaderim,htys ve şuan aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim. ( teşekkürden de öte dualarımdasınız kızlar)
Kız ne işin var burda git çalış bak kızarım haaaaaÇok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına inşallah üç parmak demişsin azminizi tebrik ediyorum ben iki parmağı nasıl alıcam diye kara kara düşünüyorum ama demekki isteyince oluyormuş
Canım kızma sen yeterki iste ben kaçarım hemen ama bu saatte deneme yapamamkiKız ne işin var burda git çalış bak kızarım haaaaa
Oyyyy dört parmak didi kalbime indirdiinan bak isteyince 4 parmak bilem oluyor
Oyyyy dört parmak didi kalbime indirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?