Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok haklısın kesinlikle cesareti bekleye bekleye 3 yıl oldu zaten kaçarı yok başlamam lazım bunu hep diyorum ama kaçıyorum .. inş linki de okuyacağım birazdan..
kaçarak nereye kadar gidebiliriz ki? git gide omzunda ki yük daha çok ağırlaşır, nasıl olsa olacak biran önce kurtul ki , yendiğinde heba ettiğin zaman için üzülüp kurtulmanın sevincini gölgeleme arkadaşım. çünkü sende göreceksin ki hayatını mahvettiğine değecek birşey değil. bütün sayfaları oku herkesin kurduğu cümle bu muymuş? çok nadir kişi acıdan bahseder onlarda yeterli kayganlık sağlanmadan acele ettikleri içindir. bak söylüyorum yeterli kayganlığı sağlarsanız, ben zeytinyağı tavsiye ediyorum bir başkası belki jel , yavaş yavaş nefes alıp verirken gevşeyerek, ıkınarak yavaş yavaş kendini bıraktıkça ilerleyebilirsin.

evet canım ilk yaptığım gün çok mutlu oldum.2.kere yi yapmak istemiyorum bir türlü dün ara verdim.inşallah bugün yaparım
ilkten sonra kanama olduysa 3 gün ara vermek iyidir ama fazla ara vermemek lazım , tedirgin olsanda ilk denemenden daha kolay olacak 2. emin ol.

Merhaba kizlarr :) yaa bisey sormak istiyorum icimde sanki hamileymisim gibi bir his var :) bir iki haftadir da kasik agrilarim var adetim de 3 gun gecikti . Acaba hamilemiyim ki ? :)

canım kucakta demişsin ama başka resimi kastettin galiba, 9. resim erkek dümdüz uzanıyor kadın üstte oturur pozisyonda.

gözünüz aydın arkadaşım, ayetel kürsi bencede çok iyi geliyor. korktuğumda okuyordum bende.

canım kucakta demişsin ama başka resimi kastettin galiba, 9. resim erkek dümdüz uzanıyor kadın üstte oturur pozisyonda.
Evet canım aynen dümdüzdü esim altta ben üstte olacak sekilde kontrol bendeydi yavas yavas aldım içime ve ben bile inanamadım ama altta yapamıyorum esim üstteyken kasıyorum bacaklarımı tabiki bunada sükür olsun simdi ona baslıcam calısmaya

bu arada sende sanırım egzersiz yapmadan yenmişsin bende valla hic yapamadım ama yapanlarıda takdir ediyorum buyük cesaret onu yapıyorsanız o işte tamamdır kafanızda bitirin derim

canım ben herkese söylüyorum okudun mu bilmiyorum, tekrar tekrar söylüyor gibi oluyorum ama tavsiyem ön sevşmeyi hiç bölmeden girişe karar verdiğiniz an eşinin seni ön sevşmedeki gibi aralıksız uyarması, o zaman sen istesende kendini kasamıyorsun ama iyi uyarması gerekiyor, örnek kulak memesini ağzına alması mesela başta gıdıklanıyor gibi gıcık bir his olabilir ama sonra işine yarar diye düşünüyorum ve boynun omzun, nerden etkileniyorsan önceden konuş bunu ve o an aralıksız uyar beni de. gelgitlerde de aynı şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız inşallah.gelmiş geçmiş olsun inşallah.

bu arada sende sanırım egzersiz yapmadan yenmişsin bende valla hic yapamadım ama yapanlarıda takdir ediyorum buyük cesaret onu yapıyorsanız o işte tamamdır kafanızda bitirin derim

evet ben cesaret edemedim egzersize o zaman zaten siteyide bulamamıştım nasıl egzersiz yapılıyor bilmiyordum, dr seans verdi benimde o kadar param yoktu, dr ben tereddüt edince hani çok pahalı diye, parmağını vajinana sokabiliyor musun , sokabilsen burda olmazdın dedi bana,bu hastalığı tek seansta çözebilecek varsa getir bende tanışayım falan dedi kadın. şükür tek seansta çözdüm =)) marur olma dr hanım senden büyük Allah var, aklıma zeytinyağını, getirdi de kurban olduğum uğraşa uğraşa kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…