- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.441
kaçarak nereye kadar gidebiliriz ki? git gide omzunda ki yük daha çok ağırlaşır, nasıl olsa olacak biran önce kurtul ki , yendiğinde heba ettiğin zaman için üzülüp kurtulmanın sevincini gölgeleme arkadaşım. çünkü sende göreceksin ki hayatını mahvettiğine değecek birşey değil. bütün sayfaları oku herkesin kurduğu cümle bu muymuş? çok nadir kişi acıdan bahseder onlarda yeterli kayganlık sağlanmadan acele ettikleri içindir. bak söylüyorum yeterli kayganlığı sağlarsanız, ben zeytinyağı tavsiye ediyorum bir başkası belki jel , yavaş yavaş nefes alıp verirken gevşeyerek, ıkınarak yavaş yavaş kendini bıraktıkça ilerleyebilirsin.Çok haklısın kesinlikle cesareti bekleye bekleye 3 yıl oldu zaten kaçarı yok başlamam lazım bunu hep diyorum ama kaçıyorum .. inş linki de okuyacağım birazdan..
ilkten sonra kanama olduysa 3 gün ara vermek iyidir ama fazla ara vermemek lazım , tedirgin olsanda ilk denemenden daha kolay olacak 2. emin ol.evet canım ilk yaptığım gün çok mutlu oldum.2.kere yi yapmak istemiyorum bir türlü dün ara verdim.inşallah bugün yaparım
canım kucakta demişsin ama başka resimi kastettin galiba, 9. resim erkek dümdüz uzanıyor kadın üstte oturur pozisyonda.merhaba gercekten yardımların ve yazılarını okudum helal olsun diyorum sana böyle gönülden destek verdigin için yasamayan bilemez derlerya aynen öle yazılarında sunu gördüm 9.pozisyonda yenmissin resimlere baktım kucakta oldugun pozisyon dimi yanılma olmadı bende o sekilde yendim cünkü kontrol sende ben istedigin gibi içine alıp almama olayıda sende
gözünüz aydın arkadaşım, ayetel kürsi bencede çok iyi geliyor. korktuğumda okuyordum bende.Allah bu başlığı açan ve burda büyük sabır göstererek deneyimlerini paylaşan güzel kardeşlerimden razı olsun bende yendim hemde bu sitede yazılanlar sayesinde ve bir haftada kafamda ne kadar büyütüyormuşum düşündükçe bile içim titrerdi ama her şeyin benim abartmam olduğunu gördüm burda okumuştum onuda kattım egzerszlere ve eş denemesine ayetel kürsüyü okuyun kızlar bende çok işe yaradığını düşünüyorum rabbim yardımcınız olsun ve hepinizden razı olsun
Yüksek ıhtımal canım. Test yapsanaMerhaba kizlarr :) yaa bisey sormak istiyorum icimde sanki hamileymisim gibi bir his var :) bir iki haftadir da kasik agrilarim var adetim de 3 gun gecikti . Acaba hamilemiyim ki ? :)
Bugun yapicambakalim ne cikacak :)Yüksek ıhtımal canım. Test yapsana
Bana gecen hafta doktor hamile olabilirsin demisti adetime 6 gun var artik sabredemiyorum test aldim ama kararsizim cikar mi acaba diye:))))Bugun yapicambakalim ne cikacak :)
Ayy yapsam mi alti gun var adetime cikarmi kiHafi kızlar yapın testleri haber verin
Senin daha varsa bekle canımAyy yapsam mi alti gun var adetime cikarmi ki
Tamam biraz daha sabredeyimSenin daha varsa bekle canım
Eger sonuc pozitif cikarsa bize de supriz olacak cunku biz guuuyaaa korunuyoruz :)Senin daha varsa bekle canım
Insallah canimHayırlısı inşallah canlar. Allah gonlunuze gore versin
Evet canım aynen dümdüzdü esim altta ben üstte olacak sekilde kontrol bendeydi yavas yavas aldım içime ve ben bile inanamadım ama altta yapamıyorum esim üstteyken kasıyorum bacaklarımı tabiki bunada sükür olsun simdi ona baslıcam calısmayacanım kucakta demişsin ama başka resimi kastettin galiba, 9. resim erkek dümdüz uzanıyor kadın üstte oturur pozisyonda.
bu arada sende sanırım egzersiz yapmadan yenmişsin bende valla hic yapamadım ama yapanlarıda takdir ediyorum buyük cesaret onu yapıyorsanız o işte tamamdır kafanızda bitirin derimEvet canım aynen dümdüzdü esim altta ben üstte olacak sekilde kontrol bendeydi yavas yavas aldım içime ve ben bile inanamadım ama altta yapamıyorum esim üstteyken kasıyorum bacaklarımı tabiki bunada sükür olsun simdi ona baslıcam calısmaya
Evet canım aynen dümdüzdü esim altta ben üstte olacak sekilde kontrol bendeydi yavas yavas aldım içime ve ben bile inanamadım ama altta yapamıyorum esim üstteyken kasıyorum bacaklarımı tabiki bunada sükür olsun simdi ona baslıcam calısmaya
bu arada sende sanırım egzersiz yapmadan yenmişsin bende valla hic yapamadım ama yapanlarıda takdir ediyorum buyük cesaret onu yapıyorsanız o işte tamamdır kafanızda bitirin derim
merhaba yağmur zerresi nasılsın arkadaşım? =)Hayırlısı inşallah canlar. Allah gonlunuze gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?