Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben aynaya bile bakamıyorum birkaç kez denedim sanki hemen tansiyonum düşecekmiş gibi oluyor midem bulanıyor bunu yaşayan var mı zamanla geçer mi ? Bir tek ben mi böyleyim

Yardım edecek birileri yok muuuuuuu

daha kendi derdime çare olamadım ama.eline küçük bi ayna alıp bakmaya çalış cnm bişeyler düşün ve masaj yapar gibi elini gezdir

anliyorum seni canim bende oyleydim ne bakabiliyodum ne dokunabiliyodum n son kendimi doktorda buldum :) ama sen birazcik gayret gosterip asabilirsin canim dokununca hic acimiyo bisey olmuyo sadece aynaya bak ve incele girisini gor nefes alip ver ikininca acildigini gor ki icin rahatlasin inan yapabilirsin cok basit oncelikle sadece bu kismini bi hallet

Bn de randevu aldım birkaç ay sonrası için kısa sürede çözülüyor ama çok yüksek fiyatlı burda herkesi başarmış görünce umutlanıyorum ama kndi başıma bu işin üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum çok çabuk pes ediyorum çünkü .. sizi de aynı cümlelerle boğmak istemem ama ayna ile alışına kadar bakmam mı gerekiyor

Gidip kurtulsam birkaç günde diyorum sonra o kadar para harcamak fazla geliyor arada sıkıştım kaldım .. Bu sekilde daha uzun sürecek gibi neyse şimdilik herkese Hayrlı geceler ve bu illetten yakın zamnda kurtulmak ümidiyle ...

hangi doktordan randevu aldin canim ? aslinda biraz cesaretin olsa doktora gitmeden cozebilirsin canim aynaya bakip incelemen yeterli sonrasinda egzersizler tabikide ama asama asama gitmen lazim ve gercekten sabir ve cesaretli olman lazim canim

hangi doktordan randevu aldin canim ? aslinda biraz cesaretin olsa doktora gitmeden cozebilirsin canim aynaya bakip incelemen yeterli sonrasinda egzersizler tabikide ama asama asama gitmen lazim ve gercekten sabir ve cesaretli olman lazim canim

Evet bn de cesaret yok pes edıyorum kndi kndime diyorum doktor da aynı şeyleri söyleyecek ama aynaya bakmak bile etkiliyor beni ... Dr. Ulusoy dan aldım çok araştırdım en işin ehli ve kısa süreli tedavi eden o ama aşırı yüksek fiyatı gercekten uçuk ... Hiç şikayetçi olan da yok en kötü vakalar bile çözüme gidiyor sma burayı geç buldum herkes kndi başına yenmiş bu çok güzel bn de uğraşmak istedim daha şimdiden pes edesim geliyor

bende senin gibiydim ve cok para harcadim pisman degilim kurtuldum cunku ama keske biraz daha cesaretli olsaymisim dedim hep.. insallah sende biraz gayret gosterip kendin asarsin bu durumu canim allah yardimcin olsun iyi geceler

evet sayili doktorlardan biri o da.. yinede randevu gunune kadar dene canim belkide hicgerek kalmaz ve burdaki herkesde sana seve seve yardimci oluruz

bende senin gibiydim ve cok para harcadim pisman degilim kurtuldum cunku ama keske biraz daha cesaretli olsaymisim dedim hep.. insallah sende biraz gayret gosterip kendin asarsin bu durumu canim allah yardimcin olsun iyi geceler

Sen nerede tedavi oldun cnm inş müsait zamnda biraz detaylı anlatır mısın.. Sevgiler .. Iyi akşamlar

Allah bu başlığı açan ve burda büyük sabır göstererek deneyimlerini paylaşan güzel kardeşlerimden razı olsun bende yendim hemde bu sitede yazılanlar sayesinde ve bir haftada kafamda ne kadar büyütüyormuşum düşündükçe bile içim titrerdi ama her şeyin benim abartmam olduğunu gördüm burda okumuştum onuda kattım egzerszlere ve eş denemesine ayetel kürsüyü okuyun kızlar bende çok işe yaradığını düşünüyorum rabbim yardımcınız olsun ve hepinizden razı olsun

Allah razı olsun senden de öncelikle tebrik ederim eminim çok hafiflemişsindir , benm şuanda beynim çöplük gibi karmakarışık , geceleri uykularım kaçıyor .. İnş ben de yenerim ve sizlerle paylaşırım buradaki arkadaşlara yardımcı olurum ... İnş sen se aşamalarını paylaşır mısın ve Ayetel Kürsi 'den çok faydalanan biri olarak inş ben de deneyeceğim... Tekrar görüşmek üzere hyrlı akşamlar

Kizlar gecen hafta basladim bende...iki gun ugrastim..ilk gun bi parmak ikinci gun iki parmak...gaza geldim es denemesi yaptik ama noo :'( acaba olmicakmi yaa aparata gectim ama sonra regl oldum..aparatida beceremedim...olmuyo galiba

Olurr olur, iki parmak cok iyi bence vazgecmeee ben onu bile yapamadim sevinmelisin cok basarirsin sen helal olsun iki günde iki parmak

saygin micozkadiogluna gittim canim o da cok iyi doktorlardan birisi.. anlatirim tabi canim ne zaman istersen.. gorusmek uzere iyi geceler

Ayy haftaya Dr. Saygin Micozkadioglunda terminim var. Yarin ucuyoruz Istanbula. Insallah Insallah olur, gitmeden cogu seyi deneyeyim dedim ama Regelim geldi. NasipDoktor bey galiba.
Sen kac para harcadin yanimda ne Kadar bulundurmaliyim onun planini yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…