- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.461
Hayirlisi olsun canim insallah sende kurtulursun iyi seyler dusun ki oyle olsun.. canim fiyat 2500-4500 arasinda degisiyo sen yaninda en fazlasini bulundur ne olur ne olmaz benimde 3500 falandiAyy haftaya Dr. Saygin Micozkadioglunda terminim var. Yarin ucuyoruz Istanbula. Insallah Insallah olur, gitmeden cogu seyi deneyeyim dedim ama Regelim geldi. NasipDoktor bey galiba.
Sen kac para harcadin yanimda ne Kadar bulundurmaliyim onun planini yapicam.
Merhaba canım hamdolsun iyiyim sen nasılsınmerhaba yağmur zerresi nasılsın arkadaşım? =)
sağolasın canım bende iyiyim hamdolsun. Allah daha da iyi etsin inşallah.Merhaba canım hamdolsun iyiyim sen nasılsın
Amin cümlemizi.sağolasın canım bende iyiyim hamdolsun. Allah daha da iyi etsin inşallah.
tebrik ediyorum seni sanırım bende tebrik hakettim bende 1,5 yıl savastım son 6 aydır tek basıma esimin inanılmaz destegiyle yendim canım benim dönüm noktam seninde bahsettigin pozisyon oldu ve kan gelmedigi için ben tam olmadıgını düşündüm anormallikmi var kızlık zarımda dedim acaba o yüzden gecen hafta persembe doktora gittim normal bir jinekologa allahtan cok iyi dünya tatlısı bir bayandı netten arastırıp gittim arkadaslarımda dogum yapmıstı o bayanda ve ilk elle kontrol etti sen kadın olmussun zarın yırtılmıs dedi o anda dünyalar benim oldu beni konusturarak kameralı sistemle vajinama girdi tabi ben cıglık cıglıga acımadı ama psikolojik bagırdım bak dedi suanda bir penis boyunda içindeyim sen atlatmıssın bile kanama olmaması zarımla alakalıymıs %20 kadında görülür dedi doktor eve gidip hemen altta esim uzanır sekilde ben üstte tekrardan yaptım ve tümünü aldım sanırım bizlerde su psikoloji var zar yırtılırken canım acıcak kanlar yırtıklar olucak vs gibi bu bilinc altısı yapıyor bunu yani ben öyleydim die düşünüyorum cünkü suan daha rahatım ve ne zaman yırtıldı bilmiorum o 6 ay içinde acımadı bile bumuydu ya diyorum simdi allah kimseye yasatmasın özgüvenim geldi kendime daha bir baskayım olumluyum herseye süperim süper isteyen herkesede yardım ederim elimden geldigince senin kadar uzman olamasamda basardım sonunda zamanla alt pozisyonuda asıcam inş dinlicem tavsiyelerini tesekkür ederim:)canım ben herkese söylüyorum okudun mu bilmiyorum, tekrar tekrar söylüyor gibi oluyorum ama tavsiyem ön sevşmeyi hiç bölmeden girişe karar verdiğiniz an eşinin seni ön sevşmedeki gibi aralıksız uyarması, o zaman sen istesende kendini kasamıyorsun ama iyi uyarması gerekiyor, örnek kulak memesini ağzına alması mesela başta gıdıklanıyor gibi gıcık bir his olabilir ama sonra işine yarar diye düşünüyorum ve boynun omzun, nerden etkileniyorsan önceden konuş bunu ve o an aralıksız uyar beni de. gelgitlerde de aynı şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız inşallah.gelmiş geçmiş olsun inşallah.
evet ben cesaret edemedim egzersize o zaman zaten siteyide bulamamıştım nasıl egzersiz yapılıyor bilmiyordum, dr seans verdi benimde o kadar param yoktu, dr ben tereddüt edince hani çok pahalı diye, parmağını vajinana sokabiliyor musun , sokabilsen burda olmazdın dedi bana,bu hastalığı tek seansta çözebilecek varsa getir bende tanışayım falan dedi kadın. şükür tek seansta çözdüm =)) marur olma dr hanım senden büyük Allah var, aklıma zeytinyağını, getirdi de kurban olduğum uğraşa uğraşa kurtuldum.
estağfurullah canım kendi çapımda yardımcı olmaya çalışıyorum bende,evet gerçekten tebriği hakediyorsun, eşinede sanada helal olsun, o senin hep yanında olduğu için, sende korkularının üzerine gittiğin için.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.dr birazda seni rahatlatmak istemiş, yenmişsin dediğinde kendini daha da gevşetmişsin, aslında zar değil bizim ilişkimize engel,bizim beynimiz ve kasılmalarımız engel oluyor. ama dr doğru yerden vurmuş seni , çünkü benim düşüncem iyi bir dr psikolojik bir rahatsızlık gördüğünde bunun altını çizmek yerine hasta değilsin sen iyisin psikolojisi aşılamaya çalışır, ama işi ticarete dökmek isteyen de hastalığın altını kırmızı kalemle çizer, sana umutsuz vaka olduğunu hissettirip daha sonrada seans ücretini söyler. kendini ne kadar umutsuz görüyorsan fiyat o kadar artar.tebrik ediyorum seni sanırım bende tebrik hakettim bende 1,5 yıl savastım son 6 aydır tek basıma esimin inanılmaz destegiyle yendim canım benim dönüm noktam seninde bahsettigin pozisyon oldu ve kan gelmedigi için ben tam olmadıgını düşündüm anormallikmi var kızlık zarımda dedim acaba o yüzden gecen hafta persembe doktora gittim normal bir jinekologa allahtan cok iyi dünya tatlısı bir bayandı netten arastırıp gittim arkadaslarımda dogum yapmıstı o bayanda ve ilk elle kontrol etti sen kadın olmussun zarın yırtılmıs dedi o anda dünyalar benim oldu beni konusturarak kameralı sistemle vajinama girdi tabi ben cıglık cıglıga acımadı ama psikolojik bagırdım bak dedi suanda bir penis boyunda içindeyim sen atlatmıssın bile kanama olmaması zarımla alakalıymıs %20 kadında görülür dedi doktor eve gidip hemen altta esim uzanır sekilde ben üstte tekrardan yaptım ve tümünü aldım sanırım bizlerde su psikoloji var zar yırtılırken canım acıcak kanlar yırtıklar olucak vs gibi bu bilinc altısı yapıyor bunu yani ben öyleydim die düşünüyorum cünkü suan daha rahatım ve ne zaman yırtıldı bilmiorum o 6 ay içinde acımadı bile bumuydu ya diyorum simdi allah kimseye yasatmasın özgüvenim geldi kendime daha bir baskayım olumluyum herseye süperim süper isteyen herkesede yardım ederim elimden geldigince senin kadar uzman olamasamda basardım sonunda zamanla alt pozisyonuda asıcam inş dinlicem tavsiyelerini tesekkür ederim:)
doğru söylüyorsun canım ben ilk muayene olmak istedigimde asistanına sordum vajinusmuslu hastalara bakılıyormu diye direk bakmıyor dedi o an dünya basıma yıkıldı sanki beni kabul etmiyor normal bir jinekolog die hastaneyi aradım doktorun mailini istedim ve durumumu mail attım oda bana bu sekilde aktarılmadı dedi cünkü ben yarımda olsa bişeyler yasıyordum tam birlesme olmasada randevu alıp gittim ve iyiki gitmişim diyorum şimdi Allah razı olsun 2 3 ay sonra hamile kal dedi ama normal dogum yanlısı bir doktor oldugu için kasılmalarını iyice yen dedi kendini kasıyorsun inşallah hamilede kalırım istedigim hayırlı zamanda sende bebek falan yokmu?estağfurullah canım kendi çapımda yardımcı olmaya çalışıyorum bende,evet gerçekten tebriği hakediyorsun, eşinede sanada helal olsun, o senin hep yanında olduğu için, sende korkularının üzerine gittiğin için.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.dr birazda seni rahatlatmak istemiş, yenmişsin dediğinde kendini daha da gevşetmişsin, aslında zar değil bizim ilişkimize engel,bizim beynimiz ve kasılmalarımız engel oluyor. ama dr doğru yerden vurmuş seni , çünkü benim düşüncem iyi bir dr psikolojik bir rahatsızlık gördüğünde bunun altını çizmek yerine hasta değilsin sen iyisin psikolojisi aşılamaya çalışır, ama işi ticarete dökmek isteyen de hastalığın altını kırmızı kalemle çizer, sana umutsuz vaka olduğunu hissettirip daha sonrada seans ücretini söyler. kendini ne kadar umutsuz görüyorsan fiyat o kadar artar.
valla ticarete döken doktorlar hakkında cok haklısın eger olumsuz bişey söyleseydi bende saygın beye randevu alıcaktım kenarda bebişim için biriktirdigim paramda gidecekti bosu bosuna bence doktordan cok kendisiyle alakalı insanın bence doktor yerine ilk önce bir jinekolog muayene sart diorum ben bunu savunuyorum gec kaldıgım içinde kendime cok kızıyorum tonlarca para harcamayın arkadaslardoğru söylüyorsun canım ben ilk muayene olmak istedigimde asistanına sordum vajinusmuslu hastalara bakılıyormu diye direk bakmıyor dedi o an dünya basıma yıkıldı sanki beni kabul etmiyor normal bir jinekolog die hastaneyi aradım doktorun mailini istedim ve durumumu mail attım oda bana bu sekilde aktarılmadı dedi cünkü ben yarımda olsa bişeyler yasıyordum tam birlesme olmasada randevu alıp gittim ve iyiki gitmişim diyorum şimdi Allah razı olsun 2 3 ay sonra hamile kal dedi ama normal dogum yanlısı bir doktor oldugu için kasılmalarını iyice yen dedi kendini kasıyorsun inşallah hamilede kalırım istedigim hayırlı zamanda sende bebek falan yokmu?
Kandan çıkar kesin sonuç ama idrardan çıkmaz.Bana gecen hafta doktor hamile olabilirsin demisti adetime 6 gun var artik sabredemiyorum test aldim ama kararsizim cikar mi acaba diye:))))
canım çok şükür bu kadar olmuş ya dahada düzelirsin Allahın izniyle. söylediğimi denersen işe yara diye düşünüyorum, birde ilk girişte önce sen gelgit yapıp içi kayganlaşınca eşin devam edebilir, çünkü ilk etapta tam kayganlık olmazsa eşin gelgit yaptığında sen tahriş gibi yanma hissedebilirsin o zamanda istemsiz kasarsın kendini. birde ilişki esnasında dikketinizi dağıtmayın konuşmayın, odanın ışığı bile odaklanman açısından önemli, ne karanlık ne çok aydınlık , tabi kişisel değişiklikler olabilir.benim yendiğimde 1.5 sene önce yani hamile kalmıştım ama malesef karnımda kalbi durdu , şuanda istiyorum eşimi zor ikna ettim ama inşallah fazla beklemeden bu defa hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladım olur.tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.doğru söylüyorsun canım ben ilk muayene olmak istedigimde asistanına sordum vajinusmuslu hastalara bakılıyormu diye direk bakmıyor dedi o an dünya basıma yıkıldı sanki beni kabul etmiyor normal bir jinekolog die hastaneyi aradım doktorun mailini istedim ve durumumu mail attım oda bana bu sekilde aktarılmadı dedi cünkü ben yarımda olsa bişeyler yasıyordum tam birlesme olmasada randevu alıp gittim ve iyiki gitmişim diyorum şimdi Allah razı olsun 2 3 ay sonra hamile kal dedi ama normal dogum yanlısı bir doktor oldugu için kasılmalarını iyice yen dedi kendini kasıyorsun inşallah hamilede kalırım istedigim hayırlı zamanda sende bebek falan yokmu?
valla ticarete döken doktorlar hakkında cok haklısın eger olumsuz bişey söyleseydi bende saygın beye randevu alıcaktım kenarda bebişim için biriktirdigim paramda gidecekti bosu bosuna bence doktordan cok kendisiyle alakalı insanın bence doktor yerine ilk önce bir jinekolog muayene sart diorum ben bunu savunuyorum gec kaldıgım içinde kendime cok kızıyorum tonlarca para harcamayın arkadaslar
canım benim şuan erken gebelik testleri var tabi güvenilir olanları biraz pahalı,onlardan da öğrenebilyor, ilişkiden 5 gün sonra öğrenme şansı oluyor ama yinede en iyisi beklemek.Kandan çıkar kesin sonuç ama idrardan çıkmaz.
hayırlısıyla inşallah nasip olur bebeğiniz istediginiz zamanda.canım çok şükür bu kadar olmuş ya dahada düzelirsin Allahın izniyle. söylediğimi denersen işe yara diye düşünüyorum, birde ilk girişte önce sen gelgit yapıp içi kayganlaşınca eşin devam edebilir, çünkü ilk etapta tam kayganlık olmazsa eşin gelgit yaptığında sen tahriş gibi yanma hissedebilirsin o zamanda istemsiz kasarsın kendini. birde ilişki esnasında dikketinizi dağıtmayın konuşmayın, odanın ışığı bile odaklanman açısından önemli, ne karanlık ne çok aydınlık , tabi kişisel değişiklikler olabilir.benim yendiğimde 1.5 sene önce yani hamile kalmıştım ama malesef karnımda kalbi durdu , şuanda istiyorum eşimi zor ikna ettim ama inşallah fazla beklemeden bu defa hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladım olur.tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.
iyiki gitmemiş birikimin, insan gözünden çıkarıyor yeter ki yeneyim diye ama inşallah herkes dr a para dökmeden kurtulur.
amin canım cümle isteyene nasip olsun inşallah.hayırlısıyla inşallah nasip olur bebeğiniz istediginiz zamanda.
Canim online terapi hakkinda beni bilgilendirirmisin cunki yurt disinda yasiyorum belki benim icinde faydali olabilirKızlar bende online terapi goruyurum net uzerinden
Dolunay Kadıoğlu cnm netten bi araştır yine konusutuzCanim online terapi hakkinda beni bilgilendirirmisin cunki yurt disinda yasiyorum belki benim icinde faydali olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?