- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.941
Niye kimse bana cevap vermiyorKızlar es parmagiyla yapamıyorum ucu oluo sadece bi bogum yapmam lazımmis
bir defa olduktan sonra tamam canım yavaş yavaş atarsın tedirginliğini. belki dün çok rahat değildin bizde bile olabilir.o an mesela stresliyimdir odaklanamam kendimi sıkarım olmaz. valla bende bimden almıştım canım. inşallah doğaldır diye kullanıyoruz korkma bir iki defa kullan ama eşin vajina içini parmağıyla yağlasın sonra deneme yapın.dün gece hiç bişe yaptıramadım bacaklarım titriyodu
canım kuru kuru mu deniyorsun. eş parmağı için sırt üstü uzan ayağının birisini hafif yataktan aşağı salla bacağın değil sadece ayağını, sonra ellerini kenetle ve ağrı hissetmediğin sürece eşine müdahale etme, sadece tavana bakarak derin derin nefes al ve gevşeyerek ver nefesini sonra ıkın. eşinde o esnada parmağını yağa batırıp sen ıkınırken girişi sağlasın. bir defa olunca zateniki parmak yapsa anlamazsın. acı olmuyor sadece tuhaf geliyor ilk anda.Niye kimse bana cevap vermiyor
Yok cnm prezervatif le yaptık ama kasiyirum kendimi acicak gibi geliocanım kuru kuru mu deniyorsun. eş parmağı için sırt üstü uzan ayağının birisini hafif yataktan aşağı salla bacağın değil sadece ayağını, sonra ellerini kenetle ve ağrı hissetmediğin sürece eşine müdahale etme, sadece tavana bakarak derin derin nefes al ve gevşeyerek ver nefesini sonra ıkın. eşinde o esnada parmağını yağa batırıp sen ıkınırken girişi sağlasın. bir defa olunca zateniki parmak yapsa anlamazsın. acı olmuyor sadece tuhaf geliyor ilk anda.
prezervatifte olsa jel yada zeytinyağ gibi bişey kullan canım bence. işin dahada kolaylaşır.birde kasıyoruz elimizde değil ama en azından o esnada derin nefes alıp 10 defa sonra gevşeyerek verip sonra tekrar derin nefes alıp ıkınırsan o esnada deneyebilir.ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü.Yok cnm prezervatif le yaptık ama kasiyirum kendimi acicak gibi gelio
Selam canım..Nasıl rahat ediyorsan o pozisyonda deneyebilirsin..Eş denemesine geçince kimi eşine yüzü dönük kimi de arkası dönük deniyor..Senin nasıl rahat hissedeceğine bağlı canım..Arkadaşlar sormak istediklerim var ben egzersizleri oturup sirtimi biyere dayayıp oyle yapıyorum yatarak yada wc pozisyonunda mi yapmak gerek? Ve bir de ustte esin sirtina dönük pozisyonu nasıl yapmm gerek dizlerimi yere koyarak mi :/
canım oturarak değilde bence birazcık yarı yatar pozisyonda olup dizlerini kendine çekip yana açarak yapabilirsin. arkadaşın dediği gibi sana kalmış ama sanırım bu daha rahat olur. poponun altına yastık koy yüksek olsun. birde yastıksız dene, ikisinde de farklıdır. mesela yastıksız denediğinde parmağını bir boğum ilerletirsin sonra duvar gibi birşey çıkar karşına sen parmağını boğumdan kırıp bir boğum daha ilerlersin tekrar boğumdan kırıp sonuna kadar gelirsin ve parmağın içerde kanca gibi kıvrılmış olur. ama poponu yüksek yastıkla kaldırırsan dimdik girer parmağın. üstte denerkende dizlerin namaz kılarken oturulduğu gibi kaval kemikleri yerde olsun.Arkadaşlar sormak istediklerim var ben egzersizleri oturup sirtimi biyere dayayıp oyle yapıyorum yatarak yada wc pozisyonunda mi yapmak gerek? Ve bir de ustte esin sirtina dönük pozisyonu nasıl yapmm gerek dizlerimi yere koyarak mi :/
Sağol canımprezervatifte olsa jel yada zeytinyağ gibi bişey kullan canım bence. işin dahada kolaylaşır.birde kasıyoruz elimizde değil ama en azından o esnada derin nefes alıp 10 defa sonra gevşeyerek verip sonra tekrar derin nefes alıp ıkınırsan o esnada deneyebilir.ıkınırken aynı anda kendini kasamazsın çünkü.
Tekrar hayırlı olsun canımmmmoldu en sonunda oldu bim bam bomm
hayallerim gerçek oldu bim bam bomm :)
devamı yarınnn..
hayırlı olsun canım krem zeytinyağı ile filan mı egzersiz mi sadece?oldu en sonunda oldu bim bam bomm
hayallerim gerçek oldu bim bam bomm :)
devamı yarınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?