- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.901
Başta bende zorlandım ilk bogumu yapa yapa hergün alıştım güven gelio insanaBiz de terapiste gidiyoruz ama bu parmak egzersizinde takıldım işte. Tavsiyenizi deneyeceğim. Teşekkürler
Sagol canim yardimlarin sayesinde bitti kabus sukurCanım hayırlı olsun
Estağfurullah bacım. Allah evine huzur mutluluk versinSagol canim yardimlarin sayesinde bitti kabus sukur
Amin canim cumlemizin insaallah Rabbim cocukla senlendirsin insaallah yalniz git gel yaparken titriorum bu normal miEstağfurullah bacım. Allah evine huzur mutluluk versin
Şimdilik normal ama zamanla kendini raht bırakmaya calıs gitgel yaparken eeşinle opusmeye basla ozaman serbest kalacak ayakların.Amin canim cumlemizin insaallah Rabbim cocukla senlendirsin insaallah yalniz git gel yaparken titriorum bu normal mi
Tamam canim bi cocugum olursa kiz olursa adini koycam kiz adin yagmur mu esim onaylarsa tabiŞimdilik normal ama zamanla kendini raht bırakmaya calıs gitgel yaparken eeşinle opusmeye basla ozaman serbest kalacak ayakların.
Canım benim sagol. Yağmur ismini seviyorum ama adım ebru bacımTamam canim bi cocugum olursa kiz olursa adini koycam kiz adin yagmur mu esim onaylarsa tabi
ahulum seni ve diğer arkadaşları görünce yazıyorum buraya sen yağmurzerresi kaderim falan yazınca burda yardım için yazıyoruz ama biraz boş gibi görüyorum şahsi fikrim tabi daha 2 ay öncesinde çok farklıydı burası yazmak istedim sana cevap olarak bunu sevgiler :)Kegel egzersizi ilk sayfada ayrıntılı bir şekilde anlatılmış orayı oku canım
Canim hosgeldin aramiza.tek parmak yapabiliyorsan bu cok guzel bi baslangic.iki parmak ve aparatla calisip kolayca yenebilirsin.canim .Merhabalar,
Lutfen yardım edin.1 bucuk yıllık evlıyım 2 ay once kızlık zarım bozuldu.ma ılersıne gıdemedık tam olarak yapamadık yani vajınısmusum cok kasılıyorum ve korkuyorum isaret parmagımla parmak egzersızı yapabılıyorum ama ılersıne gıdemıyorum. Nerdeyse her gun denıyoruz esımle ve bu yuzden hergun tartısıyoruz artık bebegımız olsun istiyoruz.ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin
Hosbuldum :) iki parmagada zorluyorum kendimi onuda yapabiliyorum diyebilirim.Aparat derken ne ile çalışmam gerekiyor kusura bakmayın bu konuda çok cahilim. Bide eşimle denerken emla krem kullanıyorum iyice iç kısma doğru sürüyorum bi zararı varmidir acaba ?Canim hosgeldin aramiza.tek parmak yapabiliyorsan bu cok guzel bi baslangic.iki parmak ve aparatla calisip kolayca yenebilirsin.canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?