Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben bisey sorucam size daha oncede yazmstm bende de 1.5 yildir ayni sorun var diye ozet geceyim ben esimle ilk defa bu iki hafta icinde 3 kere denedik ve ben tamamini aldm alttayken de usteykende git gel yapti baya ama yinede sanirim olmadi yani bende mi sorun var yoksa oldu ben mi anlamiyorum bilmiyorum bi arkadas da yazmisti da doktora gidince soylemis olmus diye bende mi gitsem diyorum yoksa hersey yolunda rahatimda bilmiyorum iste ozelden iki arkadasla konusyorum ama onlar cvp verene kadar dyanmamdm danisaym dedim. :) bu arada kusura bakmayin acik konustum icin..

[QUATE=]"mrtsnm, post: 38556415, member: 644170"]Kizlar ben bisey sorucam size daha oncede yazmstm bende de 1.5 yildir ayni sorun var diye ozet geceyim ben esimle ilk defa bu iki hafta icinde 3 kere denedik ve ben tamamini aldm alttayken de usteykende git gel yapti baya ama yinede sanirim olmadi yani bende mi sorun var yoksa oldu ben mi anlamiyorum bilmiyorum bi arkadas da yazmisti da doktora gidince soylemis olmus diye bende mi gitsem diyorum yoksa hersey yolunda rahatimda bilmiyorum iste ozelden iki arkadasla konusyorum ama onlar cvp verene kadar dyanmamdm danisaym dedim. :) bu arada kusura bakmayin acik konustum icin..[/QUOTE]
Canim olup olmadigini anlamak icin icindeyken kegel yap esin senin kas hareketini hissederse anlarsiniz

Kegel egzersizi ilk sayfada ayrıntılı bir şekilde anlatılmış orayı oku canım
ahulum seni ve diğer arkadaşları görünce yazıyorum buraya sen yağmurzerresi kaderim falan yazınca burda yardım için yazıyoruz ama biraz boş gibi görüyorum şahsi fikrim tabi daha 2 ay öncesinde çok farklıydı burası yazmak istedim sana cevap olarak bunu sevgiler :)

Merhabalar,
Lutfen yardım edin.1 bucuk yıllık evlıyım 2 ay once kızlık zarım bozuldu. Ama ılersıne gıdemedık tam olarak yapamadık yani vajınısmusum cok kasılıyorum ve korkuyorum isaret parmagımla parmak egzersızı yapabılıyorum ama ılersıne gıdemıyorum. Nerdeyse her gun denıyoruz esımle ve bu yuzden hergun tartısıyoruz artık bebegımız olsun istiyoruz.ne yapacagımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Canim hosgeldin aramiza.tek parmak yapabiliyorsan bu cok guzel bi baslangic.iki parmak ve aparatla calisip kolayca yenebilirsin.canim .

Canim hosgeldin aramiza.tek parmak yapabiliyorsan bu cok guzel bi baslangic.iki parmak ve aparatla calisip kolayca yenebilirsin.canim .
Hosbuldum :) iki parmagada zorluyorum kendimi onuda yapabiliyorum diyebilirim.Aparat derken ne ile çalışmam gerekiyor kusura bakmayın bu konuda çok cahilim. Bide eşimle denerken emla krem kullanıyorum iyice iç kısma doğru sürüyorum bi zararı varmidir acaba ?

slm arkadaşlar benim bi sorum var ben zeytinyağı kullanıyordum doğal deildi yani marketlerden alınanlardan sonra sanki bende kaşınma oldu gibi geldi ve ultrason jeli aldım burdan okuduklarım üzerine dün ilk kez kullandım rahat ama bi zararı varmıdır vajinanın içine bebiş istiyorum da aklıma ya zararlıysa geliyo hep

ve bu arada yagmurzerresi [/USER] arkadaşımdan özür diliyorum sanırım o msja devam etmedi dediklerinden biri de benimdir kesinlikle bırakmadım ben söz verdim ii öğrenci olucam fakat bi kaç gündür kaşıntı dedim bıraktım dün akşam denedim ilerleme var gibi eğer yanlış anlaşıldıysam hakkını helal et arkadaşım ve yardımlarına çookk ihtiyacım var sana müjde vermek istiyorummmmmmm inşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…