Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım öncelikle kafandaki ben iyiyleşemicem takıntısını atmalısın herkes yapıyo benmi yapamıcam diyip kendini rahatlatmalısın bu psikolojik bir sorun fizyolojik değil unutma cnm

Merhaba bende yendim
24 gün sonra nette yaptığım araştırmalar soonuçun da vajinumusu yedik eşimle birilikte.Aslın çok kolay ağrı olacak diye korkuyorsun yanlış pozisyonlardan dolayı ama sonuçta başardık:)

nasıl yendiğinizi anlatırmısınız tam olarak..

çookk teşekkürler..amin darısı herkesin başına o kadar kızıyorum ki kendime neden daha önce olmadı diye neden bu kadar büyüttüm diye..
amin inşallah. yaşanacakmış yaşandı hiç geçmişi düşünüp mutluluğunu gölgeleme arkadaşım. maalesef çok kolay birşey ama yenmeden anlayamıyoruz işte. garip bir durum.

evet arkadaşlar bu yazacaklarımı belki çok okudunuz ama ben bunları okuyarak gaza geldim :) öncelikle HERKES YAPABİLİRRRRRR...yani bu öyle çook özel bi durum ya da mucize değil..buraya üye olmadan yani 1,5 2 ay önce bende delik bile yokk bu kızlar yapar onlarda vardır ama bende sorun var diye ağlıyordum..ve bugün itibarıyla 1,5 yıllk evliyim güzel bi tarihe denk geldi yanii :) üye oldum ama umutsuzdum oraya bakamayan el süremeyen ve giyinikken bile eşime dokundurtamayan ben ve parmakkk mümkün deildi..neredeyse tüm yazılanları okudum ve kaderimm arkadaşımızın bi sayfası vardı vajinismussz günlere merhaba dmek için oranın ilk sayfasını ezberledimm :)hiç unutmuyorum saat akşam 11 ben o sayfayı okuyorum ve nefes kegel yapıyorum bi yandan, eşime gel dedim parmak sokacaksın şoookk oldu ne dedi şaka sandı sırt üstü yattım delik var mı bak dedim çünkü ben bakamm dedim..yok dedi nefes aldım ıkındım var dedi tamamdır dedim delik varsa bitmiştir :) önce serçe parmak sonra işaret sonra orta ve sonra iki parmağı o akşam yaptık..sadece zeytinyağı ve eldivenle..krem falan yok..acı sızı olmadımı oldu ama abartılacak kadar deil..adet sancım daha fazla yanii...acıyo diye bırakmayın sakın bekleyin zaten kısa sürüyo hemen geçiyo..nefes önemlii...bi kaç gün yaptık araya uzun zaman girdi cenaze,misafir falan..sonra geçen akşam son parmak denemesi dedim yaptık bu sefer daha kalınlaştırınca kan da geldi..ve inanın zarın yırtıldığını az da olsa hissettim ama ne acı ne sızı yokkkkkk o anlatılanlar ltlerce kan ağrı sancı tamamen şehir efsanesi:)azıcık sıvımsı bi kan geliyo toplamda 4-5 damlayı geçmez..tabi kişiye göre deişir tabi..daha sonra p..s yaptık ucu biraz girdi acı oldu durdum tekrar yaptık olmadı kasıyodum elimde olmadan ..sonra dün akşam önce sadece rahatlamak için 1 parmak yaptım jelle..sonra zeytinyağıyla p..s denemesine geçtik..önce pozisyon bulmak gerekti bir sürü denedik..ama hem üstte hem altta yapabildim tabi azıcık ağrı oldu ama o kadar olur cnmmm:) hatta eşim son 3-4 cnm gimedi dedi bende kalsın o da yeter dedim :) ve azıcık gel-git yaptıı ve sonunda o da girdi dedi...ohh be dedim...mükemmel olmadı ama en azından oldu ve alışma evresinde çok daha ii olacak..ve acı vardı ama zevk de aldım..özelikle ben alttayken bacaklarımı eşimin omuzuna koyunca acı daha da azaldı..çok açık yazdım bazılarını sanki kusura bakmayın ama anlatmak istiyorumki kimse kalmasın kurtulmayan çünkü kolay bi iş..canım tatlı demesin kimse benim için orası dokunulmazdı ve yoktu orayı yok sayıyordum evlendim ya bu evlikikte bu iş olacak diyen kim diye kızıyodum:)...uzun oldu ama lütfen okuyun..sorularınızı sorun..bekleyerek geçecek bişey deil...ve eşim o kadar mutlu kii onu o hali beni de mutlu ediyoo..daha iki ay öncesine kadar bebek hayalken bizim için şimdi bebek en önemli konumuz dün gece hep ondan bahsettik..çok güzel bi duygu..rabbim nasip ederse inşş..kendiniz için eşiniz için ve en önemlisi annelik duygusu için minicik bi canın miss kokusu için bunu yenin lütfenn her zaman yardımcı olmaya hazırım ne zaman ne sormak isterseniz...istiyorum ki kimse kalmasın bu durumda olan..rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla inşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…