- 17 Kasım 2014
- 67
- 95
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #183.921
Isaret ve ortCanim hosgeldin aramiza.tek parmak yapabiliyorsan bu cok guzel bi baslangic.iki parmak ve aparatla calisip kolayca yenebilirsin.canim .
Canim oooooo Iki parmagi da yapiyorsan bitti sayilir.ben kendime soyle bi aparat hazirlamistim.kalemin ustune pecete sarip strecledim ve prezervatife gecirdim.tabi inceden kalina dogru boy boy.bol kayganlastiriciyla once parmak sonra iki parmak ve sirasiyla aparatlar.ikinarak yaptim tabi asama asama.en son penis boyutundaki aparati kolayca alinca esle de yaptim.biraz sabir ve gayretli olmak sart canim.ne yalan soyleyeyim seni de cesaretli buldum:))))esimle yapabildim cok sukur ve sunu anladim.esle yapmak cok daha kolaymisssss.Hosbuldum :) iki parmagada zorluyorum kendimi onuda yapabiliyorum diyebilirim.Aparat derken ne ile çalışmam gerekiyor kusura bakmayın bu konuda çok cahilim. Bide eşimle denerken emla krem kullanıyorum iyice iç kısma doğru sürüyorum bi zararı varmidir acaba ?
Emlayi hic kullanmadim canim ama genelde uyusturuyor diye yorumlar okudum.ben egzersiz asamasindayken deniyodum esimle.olmasa da moralimi bozmamaya calisiyodum.ama moral acisindan egzersiz ler bitmeden denemeyin diyor arkadaslar.moralim bozulur diyosan egzersiz ler bitmeden denemeyebilirsin.Isaret ve ort
Canim oooo Iki parmagi da yapiyorsan bitti sayilir.ben kendime soyle bi aparat hazirlamistim.kalemin ustune pecete sarip strecledim ve prezervatife gecirdim.tabi inceden kalina dogru boy boy.bol kayganlastiriciyla once parmak sonra iki parmak ve sirasiyla aparatlar.ikinarak yaptim tabi asama asama.en son penis boyutundaki aparati kolayca alinca esle de yaptim.biraz sabir ve gayretli olmak sart canim.ne yalan soyleyeyim seni de cesaretli buldum:))))esimle yapabildim cok sukur ve sunu anladim.esle yapmak cok daha kolaymisssss.
Iki parmak bugün denedim yapabildim şimdi aparata gecmem lazim ama iş eşle yapmaya gelince çok sıkıyorum kendimi cok aciyacagini düşünüyorum. Benimde egzersizler bitmeden denememem gerekiyo çünkü çok moral bozukluğu oluyo. Hiçbir zaman olmayacakmis gibi düşünüyorumEmlayi hic kullanmadim canim ama genelde uyusturuyor diye yorumlar okudum.ben egzersiz asamasindayken deniyodum esimle.olmasa da moralimi bozmamaya calisiyodum.ama moral acisindan egzersiz ler bitmeden denemeyin diyor arkadaslar.moralim bozulur diyosan egzersiz ler bitmeden denemeyebilirsin.
Hb nedir?ben bu hafta tatildeyim :) bitince tekrar başlayacam ama bu dönemde internetten yardımcı ne alabilirim diye baktım hb de çok değişik ürünler görünce şaşırdım :) neler yapmış adamlarsprey kullananlar isim verebilir mi
Evet canim bu is hirs isi arkadaslarimizdan daha hirsli olmalarini ve duzenli bir sekilde egzersizlerini yapmalarini bekliyoruz insallah herkes kurtulur bu durumdan benden de sana sevgilerahulum seni ve diğer arkadaşları görünce yazıyorum buraya sen yağmurzerresi kaderim falan yazınca burda yardım için yazıyoruz ama biraz boş gibi görüyorum şahsi fikrim tabi daha 2 ay öncesinde çok farklıydı burası yazmak istedim sana cevap olarak bunu sevgiler :)
O arkadas benim canım özelden yazarsab cvplarımm bende senin gibiydim doktor sayesinde ögrendim ve kendimi srtık daha rahat hissediorum o psikolojiyi atmamı doktor sagladı kesinlikle jinekologa gitmelisin ve ögrenmelisinKizlar ben bisey sorucam size daha oncede yazmstm bende de 1.5 yildir ayni sorun var diye ozet geceyim ben esimle ilk defa bu iki hafta icinde 3 kere denedik ve ben tamamini aldm alttayken de usteykende git gel yapti baya ama yinede sanirim olmadi yani bende mi sorun var yoksa oldu ben mi anlamiyorum bilmiyorum bi arkadas da yazmisti da doktora gidince soylemis olmus diye bende mi gitsem diyorum yoksa hersey yolunda rahatimda bilmiyorum iste ozelden iki arkadasla konusyorum ama onlar cvp verene kadar dyanmamdm danisaym dedim. :) bu arada kusura bakmayin acik konustum icin..
hepsiburada.com :)Hb nedir?
merhaba arkadaşım dr ların her söylediğine itimat etme neden dersen bana da senin çocuğun zor olur demişti. vajiyi yenip 10 ve 12. gün deneme yapmıştık hemen hamile kaldım. gerçi yaşamadı kader ama kafana takma, Rabbim hiçbir kuluna adaletsiz davranmaz benim inandığım bu, illaki farklılıklar olabilir, bilmeden de konuşmak istemiyorum ama vajina esnek yapıdadır bak genelde 10 cm ken zevk aldığında 6.5 cm çapında 23 cm boyunda pns i alabilecek kadar genişler. bazı kadınlarda bu biraz daha uzun ve geniş bazılarındada biraz daha dar olabilir. ama sende kendini kasmadığın sürece pns i rahatlıkla alabilirsin emin ol. zeytinyağ ile vajina içini yağlamanı tavsiye ederim.belkide rahim doğuştan dar demiştir sen vajina anlamışsındır bak buda olabilir. o vajinadan öyle böyle bebek çıkacak düşünsene,pns giremeyecek kadar dar olsa bebek nasıl çıksın.doktor bana senin vajinan doğuştan dar demişti acaba o yüzden mi olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?