- 29 Aralık 2014
- 68
- 39
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.001
canım sıkıntı yapma hersey kafa da bitiyor gerçekten pozitif düşünmek ,girişi bile yanlış yerde arayan biri olarak bunu diyorum aşıcaz ve herşey çok güzel olacak... bu hastalığı yaşamayan zaten bilemiyor derin bir nefes al ve yarın ilk günün olsun:)Jel falan denedik ama olmadi. Esim de cok sabirli allahtan ama nereye kadar. Bebek istiyorum artik hayirlisiyla. Ama once bu isi yapmakgerekiyor
korkma tatlım kendini rahatlat ne zaman hazır hissedersen o zaman yap.. zorlama kendini nefes egzersizine dikkat et olur inşallah ama vazgeçme...Of eş parmağı yapamıyorum acıyor gibi geliyor itiyorum(
canımm o tam girince sen içerden farkında olmadan sıkıyorsundur canım.. eşin azcık girsin ve o şekilde biraz beklesin sen nefesinle kendini rahatlat zaten popondan anlarsın sıkıp sıkmadığını.. sen rahatladıkça eşin de rahat girecektir bence..Kızlar of bnm durumun çok karışık bana yardımcı olun lütfen ben vajinismusu yendim ama eşim p ... Azıcık girince bole duvara çarpıyor gibi oluyo ve canım inanılmaz yanıyo ya siz dede bole oldu mu bi akıl verin nolur
Bilmiyorum kavga ettik bugün ya bunun içincanımm o tam girince sen içerden farkında olmadan sıkıyorsundur canım.. eşin azcık girsin ve o şekilde biraz beklesin sen nefesinle kendini rahatlat zaten popondan anlarsın sıkıp sıkmadığını.. sen rahatladıkça eşin de rahat girecektir bence..
Valla bende bunu savunuyorum doktor olayını yaptıktan sonra tavsiye ediyorum yarım tam ne olursa olsun vajinal muayene için normal bir jinekolog olck ama doktorlara gidio 4 5bin vermeyin yazık günah burayı okuyun ve basarısız olmak mümkün deil net doktor burda yazanlardan farklısını yaptırmıyor inanınki ne agrı ne sızı ne kanama oluk oluk anlamıosun bile ya ben denemelerde bozulmusm düşün farkında deildimilk zaman ağlama krizine kadar gider bu durum.sonra sakin sakin davranman lazım elbette eşininde anlayışı gerekli.ne doktor ne krem vs.doğallığına bırak,kendini kasma yeter.birde odaklanma kendini serbest bırakmaya çalış
Valla bende bunu savunuyorum doktor olayını yaptıktan sonra tavsiye ediyorum yarım tam ne olursa olsun vajinal muayene için normal bir jinekolog olck ama doktorlara gidio 4 5bin vermeyin yazık günah burayı okuyun ve basarısız olmak mümkün deil net doktor burda yazanlardan farklısını yaptırmıyor inanınki ne agrı ne sızı ne kanama oluk oluk anlamıosun bile ya ben denemelerde bozulmusm düşün farkında deildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?