- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.021
canım ben yendikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım.. doktora gidebilirsin ben hep benden kaynaklanan bir sorun var zannediyordum meğerse eşimin spermlerinde biraz yavaşlık varmış.. doğal besinler yiyerek bunu çözdü ve çok şükür hamile kaldım..Hobby85 bende kasimda yendim cocuk istiyoruz ama hala yok
canım kırmayın birbirinizi emin ol yendikten sonra öyle güzel bir ilişkiniz olacak ki unutup gideceksiniz vajiyiBilmiyorum kavga ettik bugün ya bunun için
canım ben yendikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım.. doktora gidebilirsin ben hep benden kaynaklanan bir sorun var zannediyordum meğerse eşimin spermlerinde biraz yavaşlık varmış.. doğal besinler yiyerek bunu çözdü ve çok şükür hamile kaldım..
canım ben yendikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım.. doktora gidebilirsin ben hep benden kaynaklanan bir sorun var zannediyordum meğerse eşimin spermlerinde biraz yavaşlık varmış.. doğal besinler yiyerek bunu çözdü ve çok şükür hamile kaldım..
keçi boynuzu muhakkak olmalı.. ister kendisi ister pekmezi. hazır gıdalardan uzak dursun kola,tavuk,cips, falan... birde bol bol ceviz fındık bal polen arısütü balık yağı balık yemeliNeler yedi ?? Bnm yasim iide esim 40 yasnda . Hos bende curuk ciktim hergun bi yerim agryo . Onun spermlerni olcturmedk ama gidicez. Dun bir bardak sute bir muz ve 2 tatli kasigi keci boynuzu tozu koyup blendrdan gecrdm zorla icti . Cok soylendi inatlastk ikimzde bardagi tuttk . Ben ver dokcm ddm o ver icecm dedisonunda icti ama bi dunya laf isitti benden. Of
doktor alttan baktı tabi fiziksel bir sıkıntı var mı diye.. adetin 3. günü hormonlarına bakmak için kantesti yapıorlarDoktor alttan bakti mi peki muayeneye gttgnde ??? Kan sonucuyla bakiliyor ordan neye bakilir ki kandan
doktor alttan baktı tabi fiziksel bir sıkıntı var mı diye.. adetin 3. günü hormonlarına bakmak için kantesti yapıorlar
Bugun denicem insallah . Burdaki yazilari okuyunca cesaretim geldi. Ne varmis diyorum ama o anda ins oyle olurcanım sıkıntı yapma hersey kafa da bitiyor gerçekten pozitif düşünmek ,girişi bile yanlış yerde arayan biri olarak bunu diyorum aşıcaz ve herşey çok güzel olacak... bu hastalığı yaşamayan zaten bilemiyor derin bir nefes al ve yarın ilk günün olsun:)
Kızlar eş parmağı yaparken cok kasiyorum nasıl yapcam bilmiyorum
Sende bendensin arkadaş :)
cnm olur sabret bende ilk denediğimde olmadı aşama aşama yap ve kendini kasmamaya çalışJel falan denedik ama olmadi. Esim de cok sabirli allahtan ama nereye kadar. Bebek istiyorum artik hayirlisiyla. Ama once bu isi yapmakgerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?