Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Of eş parmağı yapamıyorum acıyor gibi geliyor itiyorum (
kendini kastığın anda deneme arkadaşım. önce en rahat pozisyona geç bir ayağın hatta yataktan azıcık dışarı sarksın. çok rahat ol. ellerini kenetle ve eşine asla ellerinle müdahale etme. sadece söyle ona eğer dur dersem dur sakın bir saniye bile devam etme de. kendini gevşetir tekrar denersin. paniklediğinde dur derin derin 10 defa nefes al ve gevşeyerek ver. eşin parmağıyla deneme yapmadan önce bacaklarına sıkarak masaj yapsın. sen artık onun ellerinden rahatsız olmamaya başladığında parmağıyla deneme yapın.ama deneme esnasında şarkı söyle mesela kafanı dağıtan çok sevdiğin eğlenceli bir şarkıyı yüksek sesle söylemeyi dene. eğlenceli hale dönüştürmeye çalış.
unutma vajinanda ağzın burnun gibi senin parçan. biz burnumuza parmağımızı soktuğumuzda da küçükken fırça yerdik değil mi =)) bırak keşfetsin çocuk. ama iyi kötü burnumuzla hep kaçakta olsa irtibat halindeydi minicik parmaklarımız. küçükken merakımız gidince dokunmaz olduk burnumuza ama malesef ki vajinamızdan yıllarca bi haber yaşadık.şimdi kolay değil birden bire ortaya çıkıp ben senin kızınım diyen yeşil çam filmleri gibi. orda bir parçamız olduğunu kabullenmek, onu keşfetmek. ama korkmayın asla zarar vermezsiniz.sadece parmağınız giriş sırasında kuru olmasın acımaz yani.

arkadaşım merhaba, azıcık derken bak öncelikle şundan emin olalım acaba yarısı mı girip duvara çarpıyor gibi hissediyorsun yoksa afedersin baş kısmı mı dokunuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
lütfen ilk sayfada vajina resmi var 1 nolu 2 nolu diye yazdığım oraya bakıp sonra tekrar yazar mısın bana? çünkü eğer yarısı girip takılıyorsanız birkaç hareketle vajinayı ayarlayıp ilerleyebilirsin. yani duruşunla alakalı aksaklık olabilir.

geçmiş olsun kardeşim. cahillikle alakası yok kesinlikle. ama arkadaşın dediği gibi dr a gitmekte fayda var, bişey olmaz denilemez tabi ama kadın hastalığına falan neden olacağını sanmam.rahim çok içerde vajina dokusuna bile cisim girmediği sürece zarar gelmez diye biliyorum. yinede kimse kesin konuşamaz. sadece dr a gidene kadar için rahat olsun. yani kolunu çarptığında sert çarptıysan nasıl bir süre ağrır morarır falan. heleki orası daha hassas normal ağrıması. bak yine söylüyorum bu bizim görmeden belkide yapmamam gereken yorum. ben sadece korkmaman için bunları söylemek istedim ablacım sakın bişey olmaz mantığıyla gitmemezlik etme. ailenden de çekinme yada dr dan. mutlaka annenle git. düştüğünü ve endişelendiğini söylersin.muayeneden de korkma seni evli bayan gibi muayene etmez.

Sevgili arkadaslar yeni yila cok bir zaman kalmadi,ben vajinamus belasini %80 ini sevgili ahulum ile 2014 de biraktim sukurler olsun.Artik %20 lik kismi kaldi ben bitti gozu ile bakiyorum esim mutlu ben mutlu binn sukur.Yeni yilda oncelikle siz sevgili arkadaslara saglik sonra vajisiz gunler diliyorum Allah gonlumuzun muradini versin.Sevgilerr...

cevap verenlere teşekkür ederim. bir fikrim omadıgı için anneme bir şey söyleyip endişelendirmek istemedim. tatilden sonra geçmezse ağrısı gidicem, bişi varsa tedbirimi alırım yoksa içim rahatlar. iyi akşamlar

Canım çok az baş kısmı giriyo o şekilde git gel yapmaya çalışıyor ve canım çok acıyo hiç ilerliyemiyo

Arkadaslar yendikten sonra adet olmustum.bi daha olur mu diye korkuyodum.dun gece esimle beraber olduk hem de kayganlastirici kullabmadan.ilk guriste korktum dur bi kayganlastirici sureyim demeye kalmadi esim giris yapti.biraz kastim ama kendi kendime acimiyo acimiyo dedim ve serbest biraktim gercekten de acimiyodu.bu gercekten psikolojik bir olay.kendimi telkin etti. Ve cok kolay oldu.

Penisi girise yerlestirdikten sonra bacaklarimi esimin beline doluyorum.o sekilde hic takilma falan olmuyor hop diye giriveriyor.ilk giriste takildiginiz noktayi ben hic yasamadim egzersiz lerde de popomun altina bisey koyuyodum.pozisyonu iyi ayarlamak lazim

UOTE="semra_ce, post: 38630885, member: 246919"]Kizlarrrrr cok sukur olduuuuuu vallahi bu sayfa olmasa hayatta basaramazdim doktora gitmeden oldu ama kan gelmedi ay gelmesede olur valla 2015 in ilk gunu ugurlu geldi :))[/QUOTE]
Canim çok sevindim.gozunaydin.darisi tum kardeslerimizin basina insallah.

Ya bende ilk girişten sonra takılma oluyo ay kafayı yicem kayganlaştırıcı mı sürsem acaba fark olur mu
Canım zeytinyagı sür ve parmk ödevini yaparken poponu muhakkak kaldır gör bak vajinanın acıldıgını hissedeceksin ilk denemelerde öyle oluyo sonradan her sekılde içine alırsın :))) basarıcaksn inanıyorm sende o azmi gördüm yenen basaran herkesi duyuyosn zor degil sabır isteyen ödevlerini eksiksiz yapan ve heycanına yenik düşmeyen basarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…