- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #184.061
Kızlar ben iyi gidiyormuyum işaret parmağı ikinci bogumu geçtim es parmagiyla da ucu oluo sadece
Serpil 89 sana yazdmVajinayla beynin arasındaki bağlantıyı kurmaya baslamıssın süpersin :) dahada cesaretleneceksin o ürkekliklerin gidicek aferin sana, sen ucunu bile alıyosan oraya nasıl birsey girer yaa ??? Sorusunun cevabını gerceklestrmissn bu gercektn önemli bi basarı.. Gerisi gelecektr sabret azmet ödevlerini sıklıkla yap :)
Oradaki delik herkeste ufacik canim sende sorun yokbir de ordaki delik ufacık.. herkeste böyle mi? ben de mi sorun var acaba.
Bu isi once kendin icin kendi mutlulugun icin yapiyorsun bunu aklindan hic cikarmaevlendiğimi bilemedim boşanmak bile geçiyor artık içimden.. kocama eş olamıyorum ki ben onu üzmekten başka bi halta yaramıyorum :'(
cnm bu popoyu kaldırma nasıl oluyo egzersz yaparken ince aparatta sorun yok ama kalınlaştrınca karşıda bişeye dayanıyo itincede gitmyo canm çk yanyo bırakyom hmn aparatı sabit tutup popomzu ona mı itmemiz lazımCanım zeytinyagı sür ve parmk ödevini yaparken poponu muhakkak kaldır gör bak vajinanın acıldıgını hissedeceksin ilk denemelerde öyle oluyo sonradan her sekılde içine alırsın :))) basarıcaksn inanıyorm sende o azmi gördüm yenen basaran herkesi duyuyosn zor degil sabır isteyen ödevlerini eksiksiz yapan ve heycanına yenik düşmeyen basarıyo
Canım benim oturur pozisyondason bacaklarına yana acıp kendine dogru cekiyosun diZlerini,aynaya bakarak aparatını yerlestiriyosun ve bir yere takılıyo dediginiz yerde poponu kaldır dedigim o aparata dogru ittir o takıldıgı yer gidiyo vajinanın. Bende yasamıstm cünkü vajinanın içi 8 rakamı gibi talıldıgın yer 8in ortası bide cahilliğimizde cok fazla bir vajinanın normal kadınlarda boyutu 8cmdir bu isnisna 10cm kadar cıkabiliyo o yüzden penisin hepsini alamamz cok normal yada belki aparatı tam yapıyosundr orayı cook uzun bi yol gibi düşünmeyincnm bu popoyu kaldırma nasıl oluyo egzersz yaparken ince aparatta sorun yok ama kalınlaştrınca karşıda bişeye dayanıyo itincede gitmyo canm çk yanyo bırakyom hmn aparatı sabit tutup popomzu ona mı itmemiz lazım
etkisi yok cnm kasilmadan yahut vajina duvarına çarptığı için takiliyordurKızlar biraz saçma olacak ama hoş görün beni sizce p... Büyüklüğünün bu takılmalarda etkisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?