Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajinayla beynin arasındaki bağlantıyı kurmaya baslamıssın süpersin :) dahada cesaretleneceksin o ürkekliklerin gidicek aferin sana, sen ucunu bile alıyosan oraya nasıl birsey girer yaa ??? Sorusunun cevabını gerceklestrmissn bu gercektn önemli bi basarı.. Gerisi gelecektr sabret azmet ödevlerini sıklıkla yap :)

Serpil 89 sana yazdm

Kizlar ben aslinda daha once yapabilirdim ama buara cok gezdik 2 aylik evliyiz gelen giden derken esimle zaman ayiramadik ben kendi basima evde egzersiz yaptim hep. Neyse dun avm deydik prezervatif alalim dedim hep ameliyat eldiveniyle calistim cunku aldik eve geldik ben masami hazirladim yanima eldiven zeytinyagi bide kullandigim aparati aldim kendim yapmistim...
herzamanki gibi yagla basladim serce parmak orta parmak 2 parmak.... sonra aparati denedim zaten hemen girdi beklettim orda 1 2 dk acilsin diye... esim takti prezrvtfi onada yag surdum veee hic aci sizi olmadan girdii cok az bi kismi disarda kaldi daha yer yok gibi geldi sanki...
iste boyle kizlar egzersiz yapmadan direk denesem olmazdi belkide, bundan sonra da bu asamalari yapmadan olurmu bilmiorum ama hic dusunmek istemiorummm :)) balayinda bacaklarimin titreyisni aglamalarimi dusundukce bukadari beni mutlu etmeye yettti :)

mumun yarısı girmişti ama bugün o kadarını bile yapamadım. başını sokuyorum ittirince yanma oluyo devam et diyorum nefes alıp veriyorum ittiriyorum gitmiyor aksine yanma hissi artıyor. çok bunaldım çokkkkk hayat bu sorundan ibaret benim için.. kimse bilmiyor içimdeki acıyı bıktım rol yapmaktan artık (((

evlendiğimi bilemedim boşanmak bile geçiyor artık içimden.. kocama eş olamıyorum ki ben onu üzmekten başka bi halta yaramıyorum :'(

Canım böyle düşünme kendini kastigin için oluyor hepsi tabi uğraşmaktan da tahriş oldu onun için yanma oluyor biraz kendine gel yarın yeniden basla kegel ve nefes egzersizi mutlaka yap egzersize baslamadan önce rahat olursan daha kolay olacak

Herkese iyi aksamlar. Is yoğunluğu sebebiyle baya giremedim siteye ama kendi capimda ilerleme kaydettim. Parmagi zaten yapabiliyordum, kaleme kagit havlu sario strecledim. Basta 2dakika falan uğraştım ama sokamadim ucunu bile. Sonra ayakta hafif egilerek denedim hop diye kayip girdi. Yarıya kadar ilerletebildim, itsem fazla da girerdi ama durdum. Bundan sonra olana kadar aparatla devam

cnm bu popoyu kaldırma nasıl oluyo egzersz yaparken ince aparatta sorun yok ama kalınlaştrınca karşıda bişeye dayanıyo itincede gitmyo canm çk yanyo bırakyom hmn aparatı sabit tutup popomzu ona mı itmemiz lazım

Canım benim oturur pozisyondason bacaklarına yana acıp kendine dogru cekiyosun diZlerini,aynaya bakarak aparatını yerlestiriyosun ve bir yere takılıyo dediginiz yerde poponu kaldır dedigim o aparata dogru ittir o takıldıgı yer gidiyo vajinanın. Bende yasamıstm cünkü vajinanın içi 8 rakamı gibi talıldıgın yer 8in ortası bide cahilliğimizde cok fazla bir vajinanın normal kadınlarda boyutu 8cmdir bu isnisna 10cm kadar cıkabiliyo o yüzden penisin hepsini alamamz cok normal yada belki aparatı tam yapıyosundr orayı cook uzun bi yol gibi düşünmeyin

Arkadaşlar bana da birşeyler soyleyin sinirlerin gerildi iyice. 1,5 yillik evliyim daha hic tam birleşme olmadi yeni yeni p..sin bas kismini çok zorlanarak aliyorim ama devami gelmiyor benimde takiliyo ve canim çok yaniyor. Yukarıda okudum da aparat olarak ne kullaniyosunuz vaji ile ilgili nette satılan aparat seti var onlardan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…