Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsan başına gelmeyince anlamıyor. Ve bu duruma gülemiyorsun ağlıyorsun bendeki eksiklik ne diye. Psikolojik bir olay. Zaten derdimiz başımızdan aşkın bir de insanın sinirini bozuyorlar.
Aynen oyle ya bizim.sıkintimiz dertimiz bize yediyor bide boyle kisilerle ugrasiyoruz ;(

Insan basina gelmeyinci bilemez komik ne.gorduyse artik bizim dertimiz bize.yediyor

Arkadaşlar böyle sacma sapan seyleri bosverinde egzersizlerini yapin kurtulun artik su hastaliktan boyle ayni durumda gorunce sizleri cidden uzuluyorum lutfen kurtulmayan kalmasin daha fazla zaman gecmesin daha fazla ertelemeyin bi kerede cesaretini toplayn ne olacaksa olsun diyin kurtulun hemen ama korkmayin korkacak hc birsey yok sonunda kötü bisey yok aci yok tam tersi mutluluk huzur yeni bi baslangic var artik bunlari dusunun..

Insallah mancoo insallah artik benimde canima tak etti bende yapmak istiyorum.dua et bize

Allahim yaaa zaten derdimiz bi ton yırtık dondan cikar gibi tovbe Estağfurullah
Komikse miden bulandiysa girme arkadasim okuma yani bu kadar basit . Insanlar burda ciddi bi hastalıktan bahsediyor yuvalarin yikildigi psikolojik rahatsızlıklarn bas gisterdigi bi hastalik .miden bulanabilir komik de gelebilir sana umarim yasamazsin bu durumu ! ama saygi duy insanlarin derdi kendine yetiyor .

Haklısın ailesi yetiştirilme tarzı çok önemli bence
Benim başıma gelse açıkçası kendi adıma da gülerim. Düşününce benim komiğime gitti. Siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz bu benim düşüncem
Mide bulanmasına gelince de; bazı yazılanlardan iğrendim.

aynen oyle bacim midesi.bulaniyormus neden uye oldunda bos bos.konusuyorsun ya sinirleri bozmaktan baska ne ise yarar ki

Burda komik igrenc bisey yok igreniyorsan.sayfaya girmezsin olur.biter senin basina gelse boyle.gulermiydin

Burda komik igrenc bisey yok igreniyorsan.sayfaya girmezsin olur.biter senin basina gelse boyle.gulermiydin

İnşallah atlatırsınız bu durumu yazdıklarım sinirlerinizi bozmasın çünkü kimse adına konuşmuyorum. Kendi başıma gelse yine gülerim. Açıkçası ben çok büyük bir problem olarak görmedim bu durumu. Merak ettim konuyu girdim ve okudum.
Bilmiyorum belki de evli olmadığımdan ve başıma gelmediğindendir.

ALLAHIM DUSMANIMA VERMESIN KIMSENIN BASINA GELMESIN ISTEMEZ BEN.EVLENINCE OGRENDIM BU ILLET HASTALIGI YASADIKLARIMIZI BI ALLAHIM BILIR BIRDE BU SAYFADAKI ARKADASLAR

yetiştirilme tarzı aile vb. diyen arkadaşlara çok gülüyorum.. umarım bunu diyen arkadaşlar yaşamaz bu durumu. büyük hayallerle kurduğunuz o yuvayı evliliğin ilk günlerini zehir edecek kadar kötü bi durum. ha zamanla geçiyor ve oturup gülüyorsunuz yaşadıklarınıza orası ayrı bi durum

arkadaşlar cevap vermeyin yorum yapmayın gülen gülsün biz işimize bakalım.. ben bugün 2 parmakta çok başarılıydım 2 boğum aldımm hiçbir yanma bile olmadı.hatta içerde daireler çizdim kocaman bir kuyu gibi :):) şimdi sırada ne var ne yapmalıyımm :)

QUOTE="kronik061, post: 38928351, member: 647828"]arkadaşlar cevap vermeyin yorum yapmayın gülen gülsün biz işimize bakalım.. ben bugün 2 parmakta çok başarılıydım 2 boğum aldımm hiçbir yanma bile olmadı.hatta içerde daireler çizdim kocaman bir kuyu gibi :):) şimdi sırada ne var ne yapmalıyımm :)[/QUOTE]
Uc parmakla dene canim ucgen sekli ver parmaklarina oyle dene haydinonuda yapabilirsin

Böyle alay edenleri Allah Islah etsin ama şuda bi gerçek ki kimse kınamasın Çaresiz bir hastalık gibi geliyo çeken bilir hergün mutsuz hergün sıkıntı bu hastalığı yendiğimiz gün yeniden doğacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…