Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ARKADASIM SEN DE BANA OZELDEN YAZ YARDIMCI OL OLMAZ MO EGZERSİZ YAPAMIYORUM NE YAPMAM LAZIM ANLAMADIM

bugün gene denemek istiom inşallah başarabilirim ama bu kez altta olmak istiom direk p..... le denicem parmak la yapmak istemiom çookkk itici
İtici gelebiliyor ama sana cesaret verir.ben ilk küçük parmağımi sokma çalışmaları yaparken aslında hiç girmemiş ama ben girdi zannedip öyle sevinmiştim ki o gazla şimdi 2 parmaktayim başarı başarıyı getirir.ve inanç.en son egzersizimde 2 parmağı çok iyi aldım şimdi adet oldum bitince çok kararlıyım KafAmda yendim olmayacak diye birşey yok kendinizi salmayin arkadaşlar

Aynen canim ben.nasil olduguna hala.inanamiyorum ya korkuttuklari.kadar degil.hatta yakınından bile gecmiyorrrrr ya

ya kızlar ben eşimin orta parmagını rahat alıyorum mum da denedim onu da rahat alıyorum iki parmak denememe gerek görmedim kendimce sonuçta isteyince giriyor diye düşündüm p. deniyorum şuara yanlış mı düşünüyorum sizce.. kendimi rahatlatıyorum ama uygun pozisyonu bulamadım henüz o yüzden olmuyor sanıyorum. ne dersiniz

canım gerçekten yazdıkların beni de rahatlattı. çünkü birsüredir bende eşimle ilgili dertlenip duruyorum... artık istemiyo istesede sertleşme hemen kayboluyo vs diye çok üzülüyordum. ben bu sorunu çözünce onun da kendine gelecek olması da cesaretlendirdi beni..çok teşekkür ederim.

Bdn de son zamanlarda tavir yapmaya baslamistim beni istemiyosun diyodum esime.gel deneyelim diyodum.bugun olmasin falan yapiuodu.ama simdi tam tersi oldu.onun da kendine guveni geldi tabi:)))))

yol arkadaşlarım ümitsizlik yok en güzel örneği benim cabaladım ınatla sabırla olcak dedım acımıcak dedım ve oldu RABBİME şukurler olsun yerı ve zamanı var herseyın sabrettın bu bır sınav sonuclanınca co guzel bır his gelıo ınsan kendıne guvenı gelıo beee..

BEN AGZERSİZ YAPAMIYOUM SANKİ ORADA BİŞEY VAR MIŞ GİBİ EL SUREMİYORUM XYLCAINE DİYE BİR SPREY DUYDUM NE KADAR ETKİLİ BNİLMİYORUM ALMAYA DA UTANIYORUM NAPACAM BİLMİYORUM
Kendin egzersiz yapamiyorsan esinin parmaklariyla calisin dene bak cok kolay oldugunu goreceksin ayrica uyusturucu birseye de gerek yok uyusturmak kendini kandirmak olur zaten aci sizi hic birsey yok neden uyusturucan ki

Benim ikinci egzersiz denemem ama 1 bogumean ileri gitmiyo, cok acıyo ve cok dar kapalı gibi hissediyorum çok mu kasiyorum acaba kendimi neden böyle kızlar yardım edin

Ya plan yapıyorum tamam diyorum artık olacak ama denemeye bile korkuyorum. İstemiyorum niyeyse. Anlamadım gitti Ne olacak böyle. Başaran arkadaşları kutluyorum bu arada. Bizde artık kurtulalım ya
hehe:)) aynı hisleri o kadar çok yasadım yaşıyorum ki... o planlar bir türlü sonuçlanmaz.. bi boşvermişliğe falan dönüşür bide:)) isteyip de yapamamaktan daha kötüsü bence artık hi istemiyor olmak , bu durumu kabulleniyor olmak, boşvermek... neyse şimdi yenen kızlar ne diyo bize : ' bu bir erteleme hastalığı -acı yok: - yeterki isteyin -herşey kafada bitiyor-boş durmayın egzersiz yapın en kötü-- :)) herkes yapabiliiyo biz neden yapamayalım.....hadi bakalım...

Benim ikinci egzersiz denemem ama 1 bogumean ileri gitmiyo, cok acıyo ve cok dar kapalı gibi hissediyorum çok mu kasiyorum acaba kendimi neden böyle kızlar yardım edin
Canım ilk aşama tek boğum zaten.tek boğum olunca orada bekle nefes egzersizi yap acele etme artık hiçbirşey hissetmeyene kadar orada bekle nefes alıp vererek kendini rahatlat.2.boğuma geçmek için iyice gevşe ve nefes alınca ıkin.ikinirken yavaş yavaş kaydır yağ kullan tabi bunları yaparken

TaMAM canım öyle denicem sizde de böyle acı ya da darmis ilerlemicekmis gibi oldu mu bnde mi gariplik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…