Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar zaten su parmak egzersizinde en buyuk şifre benim düşünceme göre o ıkınmakdır . ıkınınca kasılmayı da unutuyorum ben. çünki ıkınmaya odaklanıyorum. hadi devam nolur sakın ümitsiz olmayın. ben size inanıyorum siz de kendinize inanın. dualarım sizinle

Oo yeaaahh dini ve milli tatile de girdim yani resmen 2 hafta deneme yapamamis olcam bende bi bosvermislik var bu ara ama neyse dun iki parkmak yaptim oldu yani bide kegel egzersizi tam olrk ne ise yarıyor tabiri caizse cis tut birak ?

Oo yeaaahh dini ve milli tatile de girdim yani resmen 2 hafta deneme yapamamis olcam bende bi bosvermislik var bu ara ama neyse dun iki parkmak yaptim oldu yani bide kegel egzersizi tam olrk ne ise yarıyor tabiri caizse cis tut birak ?
Kegel beyninin oradaki kasları kontrol etmesini öğretiyor canım.

Ben egzersiz yapamayanlardanim 1.5 yil oldu evleneli burda yenen arkadaslarin hikayelerini okuyorum ve vajina anatomisi ni inceliyorum resimlerde inşallah hepimiz biran once kurtuluruz

ıkınınca zaten acılıyor direk eşle ilişkiyi denesem size olur mu
,

ıkınınca zaten acılıyor direk eşle ilişkiyi denesem size olur mu
,
esnek olmasi sart ama bakcanım benim once kendinbir parmak egzersizi yap rahatça yalniz başına eşin evde olmadan. sonra eşe geçolurmu. neden biliyormusun yalnızken yapdığında birkez parmagını çeksen iki kez çeksen bile üçüncü kez sokuyorsun. ama eşin bir kez acırsa çekerse sonra nasıl desem ümidsizliuye kapılmasın olmadı diye. sen parmagınla dene inan vallah yaparsın çok kolayyy çokkk inanıyorum yapacagına

Kizlarr inanin korkacak hc bisey yok hep ayni seyleri soyluyorum ama cidden korkacak hic ama hic bisey yok su aciyolari filan bi kafanizdan atin bi cesaretinizi toplayn egzersizlerinizi guzel guzel yapin ama arkadasin da dedigi gibi en en onemli sey bana gore ikinma ikininca kendinizi kasamiyosunuz zaten ben ilk oldugu zaman sonuna kadar ikiniyodum sanki dogum yapicam.bi baktm ki oluvermis ve hc bisey hissetmedim korkmayin sadece rahat olun dua edin kasmayin ve cesaret emin olun gerisi gelir yaparsiniz.

Aciyo bi yerde takiliyom filan diyosanz hemen pes etmeyin bende esimle ilk once oyle oldu ilk girerken cok hafif bi aci aslinda aci da degil ama tuhaf hissettim tam birakacaktm dedim hayir birakmiycam bu sefer cesaretimi topladm sonra tamami girmis hc farketmedim gerisinin oyle uzuuun bi bosluk oldugunu bilmiyodum saniyorum ki yirtarak girecek. yani korkmayn birazcik dayanin gerisi zaten uzun bi koridor gibi rahatca giriyo hc bisey anlamazsnz. :)

Canim neden mesajlarimi gormuyosun??
merhaba arkadaslar uzun zamandır siteye giremedim bundan 1 buçuk ay önce yendim bu derdi bilirm ne illet bişey oldugunu asla yılmaın moralinizi bozmayın azimle çalısan ve inan herkes yendi bu hastalıgı
mrb canim! Cok sevindim senin adina!! Nasil yendin? Neler yaptin! Yardimci olurmusun bize?? Lutfen!!!

Arkadaşlar bende bugün ilk defa p.nin başını tam olarak alabildim mutluluktan uçtum havalarda çok güldüm eşim içerdeyken gülmekten çıktı yani moraliniz i bozmayın egzersizlerle oluyor mutlaka çalışın inşallah ben de tam olarak alırım içime tam olarak geçer gider bu hastalık soru sormak isteyen lütfen çekinmesin birbirimize yardım ederek bu hastalığı yeneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…