- 19 Ağustos 2013
- 98
- 59
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.721
Kegel beyninin oradaki kasları kontrol etmesini öğretiyor canım.Oo yeaaahh dini ve milli tatile de girdim yani resmen 2 hafta deneme yapamamis olcam bende bi bosvermislik var bu ara ama neyse dun iki parkmak yaptim oldu yanibide kegel egzersizi tam olrk ne ise yarıyor tabiri caizse cis tut birak ?
Sagol cnm teşekkür ederimKegel beyninin oradaki kasları kontrol etmesini öğretiyor canım.
aynen gerçi benim kızlık zarı delindide sadece eşimle yapamıom doktora gittigimde rahatca yapay penisi ala biliom içimebenimdeiçim acıyor 1.5sene olmus daha bende tık yok
ıkınınca zaten acılıyor direk eşle ilişkiyi denesem size olur mukizlar zaten su parmak egzersizinde en buyuk şifre benim düşünceme göre o ıkınmakdır . ıkınınca kasılmayı da unutuyorum ben. çünki ıkınmaya odaklanıyorum. hadi devam nolur sakın ümitsiz olmayın. ben size inanıyorum siz de kendinize inanın. dualarım sizinle
Mazerty mesajlarını goremıyorum, bbenı mutlaka haberdar et olurmu, canım ıyı haberlerını beklıyorum..Neler yaptiniz lutfen yazabilirmisiniz! Bende psikologlara sexologlara gittim ama sonuc alamadim!!
esnek olmasi sart ama bakcanım benim once kendinbir parmak egzersizi yap rahatça yalniz başına eşin evde olmadan. sonra eşe geçolurmu. neden biliyormusun yalnızken yapdığında birkez parmagını çeksen iki kez çeksen bile üçüncü kez sokuyorsun. ama eşin bir kez acırsa çekerse sonra nasıl desem ümidsizliuye kapılmasın olmadı diye. sen parmagınla dene inan vallah yaparsın çok kolayyy çokkk inanıyorum yapacagınaıkınınca zaten acılıyor direk eşle ilişkiyi denesem size olur mu
,
aynen ılk baktıgımda gozumu kapatıp bakmıstım yavascaYukatidaki resmi ilk gordugumde krize girmisdim resmen ...simdi resmi sahiplenmisim sanki kankami gordum.....
Canim neden mesajlarimi gormuyosun??Mazerty mesajlarını goremıyorum, bbenı mutlaka haberdar et olurmu, canım ıyı haberlerını beklıyorum..
Canim neden mesajlarimi gormuyosun??
mrb canim! Cok sevindim senin adina!! Nasil yendin? Neler yaptin! Yardimci olurmusun bize?? Lutfen!!!merhaba arkadaslar uzun zamandır siteye giremedim bundan 1 buçuk ay önce yendim bu derdi bilirm ne illet bişey oldugunu asla yılmaın moralinizi bozmayın azimle çalısan ve inan herkes yendi bu hastalıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?