Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar su an nefes egzersizleri yapip ayna alip vajinami inceledim! Onceleri bakamiyodum bile! 10 dakika falan inceledim ikindim! Ve ilk defa vajina deligimi gordum! Biraz kotu oldum terledim falan ama olsun! Ve vajina deligine dokandim! Ayyy cok kotü oldum kizlaaar yaaa! O nasil bi histir öyleee! Ne bilim aci degil ama cok kötü bi hos kizlarrr yaa! Kötü oldum agladim hemen giyindim! Ve size yazdim! Yardimci olun lutfen mesajlarinizi bekliyorum kizlar!!!

kizlarrrr gelin ben de size moral vereyim subatta bir yilolucak ki evliyim daha bu vajisnimusun elinden mahv olmusdum vajisnimus oldugunu bile bilmiyordum iki hafta once dr. a gittim alt muayeneye izin vermedim bagirdim cagirdimdoktorun sacini basini yolacakdim acidan dedi guzelim vajisnimussun sen psikoterapist onerdi gittim bi kez o da bos bos konusdu iste 8 seansa duzeltecekmis fese fuso. ben de 8 seansin ucretini sordumutanmadan ilk ucret 120 tl sonra da uc dord seans sonra azalacakmis. iki aya bitecekmis. ona da garanti vermiyor her sey benim beynimde bitiyor dedi.ok dedim. bi dusuneyim de size dönüş yaparım dedim. sonra neyse vazgeçtim. bu forumu okudum. en büyük teşekkürüm size canlarim benim. uyelerin nicklerine bilebakmiyordum yorumlarini okurken. Ama Rabbim hepinizden razı olsun. İyi ki bu forum varmış gerçekten. 1 saat once bakın kızlar bir saat onceye kadar ben eczaneden amaaann nasil yapicam diye ödüm agzıma gelmişti. yolda oyle geliyordum. ve düşünüyordum olmazsa boşanırım adamın hayatınımahv edecek halim yok. saçma sapan şeyler düşünyordum. elimde doktor eldiveni ve gelliaskin adlı kayganlaştırıcı. ( bu jeli eczanedeki dünyalar tatlısı iki kız bana önerdi. bide utanmadan onlara da dedim niye istiyorum olsun canım dedi utanılacak bişey yok dediler. zaten ben de utanmıyordum ) eve geldim ilkserçe parmakla yapmak istedim amaan yönünü tutturamıyordum. işaret parmagımla yapdım kızlar inanın ördek gibi korkak ben yapdım. bir denedim bakdım kasıyorum hem de girişde kasıyorum beynime talimat verdim rahat bırak kendini!!! dedim ikide bakdım yine kasıyorum yine beynime talimat verdim aha accık girdi. 3-4 derken bi bakdım o acı varya onun Allah belasını versin o sadece girişdeymiş acı felan da degilmiş bide popo yönüne dogru ittirdim parmagımı kaydı gitti kızlar. ilave parmak ödünç alasım geldi birde. yani parmagım yetmiyordu o boşluğa. harf yanlışlarım için aff edin nolur o kadar mutluyum ki direk buraya yazdım :) he bide ney muzik acdimbilgisayardan ve bunları yapmadan once felak nas ve ayetul kursi okudum. hadi devam kuzularim ben yapdımsa siz de yaparsınız inanın daha kolay yaparsınız.acı felan yok orda sadece girişte kasıyormuşuz kendimizi o acı ordanmış.ben işaret parmagımı tam aldım bide git gel yapdım az bisey. ama cıkarırken sanki korkuyorum. bunu da demeden geçmiycem bunu da yeneriminşallah.yarın da devam edicem. 1 hafta devam edicem inşallah en sontamyendim yazacagım buraya :)

Canim beniiim! Cooook sevindim senin adina inan!! Ben denedim bugun! Dokundum sadece! Cok kötü oldum ama daha onceden oraya bakamiyodum bile ben!! Yani buda bi kucuk adim diyelim!!!

Canim beniiim! Cooook sevindim senin adina inan!! Ben denedim bugun! Dokundum sadece! Cok kötü oldum ama daha onceden oraya bakamiyodum bile ben!! Yani buda bi kucuk adim diyelim!!!
tesekkur ederim canııımmmmm :) tabiiiki dokunmann bile büyük bir başarı inan ilerileyeceksinn sakın sakın olumsuz düşünme. Bak bir saat önceye kadar benim kadar korkagı yoktu dünyada. Demek ki neymiş beynim bana izin vermiyormuş. Birde iki üç gün oldu ben kişisel gelişim kitaplarına verdim kendimi uğur koşarın Rabbin için sabr et ve Allah de otesini bırak kitapları. internetten indirdim pdf formatında. çünki çok kötüydüm. her söz üstüme alıyordum her keslekavga edesim vardı her gün saçma sapan şeyler yüzünden bahane bulub aglıyordum. kendim de biliyordum ki burda aglnacak bişey yok kimse beni dövmüyor sövmüyor. iki kişiyanımda kısıtlı sesle konuşsaydı derdim aha her halde benden konuşiuyorlar. düşnsene o kadar delirmiş durumdaydım. eşim 7de eve geliyor on dakika geç geldiginde hemen noldu ilgini çekmiyormuyum daha söyleyib trip atıyordum ona son günler kendi kendime ben vajisnimusum o eve geç geliyor diyordum. şimdi bunu biri dışarıdan okursa sen gerçekten delirmişsin der. inan gerçekten delirmişdim. sırf bu vaji yüzünden. düzeldi çok şükür inan sen de yapacaksın her gün dene her gün bir az dene. inanıyorum en kısa zamanda buraya yendim yorumunu yazacaksın. birde ben olumlamalar da yapıyordum bu arada her gün degil aklıma geldikce boyle diyordum içimden " eşimle rahat ve zevkli ilişkiye girmeyi seçiyorum". vajisnimusla ilgili cümle kurmamaya çalışıyordum. biraz karışık yazdım. ama inanıyorum ki korkumu yenmemde bunların da bana yardımı oldu. o yüzden açıklıyorum ki her kese yardımımn olsun. kendime söz verdim düzelirsem de hep vajili olanların yanında olub onlara destek verib benim gibi yenmelerini saglayacagım. Rabbim hepimizin yardımçısı olsun. Dualarım sizinle.

yaaaa ben de parmak sokamıyorumn napacam bilmiyorum dokunamıyorum bile

yaaaa ben de parmak sokamıyorumn napacam bilmiyorum dokunamıyorum bile
kuzum once kayganlastiriciyi tok eldivenli parmagina giris varya yavaşca oraya sür böyle masaj yapar gibi. anında parmagını sokmaya çalışma once bir az sonra yine bir az. korkma. vallah olucak. dua oku yapmadan once felak nas ayetul kursi ney muzik ac ve rahat bırak kendini. bak kasdığında kendini beynine emr uygula "bırak kendini!!!!" diye. inan 1-2 defaya oluyor. haydı Bismillah. Haydı canım inan ben yapdıysam her kesyapar

lütfen banada yardım et

Cooook tesekkur ederiiimm gercektennn cok zooorr!! Sizlerin deslerine gercekten coook ihtiyacim varrr!!! Nolur biz vajilileri yalniz birakmayin!! Ben hergun buraya biseyler yaziyorum! Sizler iyi geliyosunuz bana!!! Artik bende iyilesmek istiyorummm! Cocuk sahibi olmak istiyorum!! Hamile birini gorunce gozlerim doluyor!! Bunlarda yapabilmis diyorum kendime!!! Icim aciyooo!!!

Dün kitap okuyordum ordan bir kelime okudum. Face hesabima da yazmışım kelimeyi ayrıcakagita yazib yatagimin yanindaki dolabın önüne de koydum sabah gözümü ona bakarak açtım. " Ne dersen de. Ama asla ben yapamam" deme. Vajinin beyinle ilgili oldugunu anladığımdan beri aşağıları bırakmışım da yukarılarla yani anlayacağınız beyinle uğraşıyorum bunlarıburaya neden yazıyorumbiliyormusunuz? Bana yardımı dokunan her şey size de yardımçı olsun diyorum. :) İnanın hepimiz güçlüyüz hepimiz yapabiliriz. Ben yapdıysamheleherkes yaparrr

lütfen banada yardım et
ederim canim ben her gün ileriledikce pozitif cümlelerimi yazacagimburaya sormak istediginiz ne varsa soyleyin seve seve cevap veririm. inanın agrı yokk yokkk yokkk asla yokkk. he bide o kadar mutluyum ki yazmayı unuttum. hani kasıyoruz ya kendimizi. o an hiçbişey yapamıyorsanız ıkının.ıkındığında otomatik kasılma geçiyor

yapacaksın canım benim. ben de seninle aynı duyguları taşıyordum ne kadar tanıdık bunlar bilsen bana. her gün dene her gün dene. sakinleş. sakince dene. yavaşca. nerdeacıdıysa ( ki acı diye bisey yok) orda bırak ve oacıyı orda unut. yarını yine dene. yapa bilirsinnnnnnn yaparsınnn ben kalbimle inanıyorum sana

Canimsin!!! Cok iyi geliyosunuz banaaa!!! Insallah!!! Allahim yardim et!! Dua edin nooluur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…