- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.681
amannn ben gecmısım kendımdenKizlar takipteyim sizi adet oldum yazamiyorum. Sabrili nazli melankio secda dnz ne yaptiniz hallettiniz galiba ses soluk yok...
Ben sana meraj attım mesajlarına bak canımCoook tesekkur ederim!! Ozelden nasil yaziyoruz? Ven daha sitede yeniyim kusura bakmayin nolur!
Kayganlastirici su bazli olsun canim kokulu olmasinBi kere kayganlastirici kullandim sanki yanma hissi oldu! Olabilirmi? Markasi durex! Hatta oda kirazliydi! Evlenmeden once almistim lazim olur diye! Ilk denememizde yanmisti! Zaten bidahada denemedik malesef
ALDIĞIN UYUSTURCU SPREYİN ADI NE SÖLERMİSİN BEN DE AYNI SEYİ CEKİYORUMneredeyse 1 yıl olacak evleneli..egzersiz yapmadan başarmayı umut ettim hep..(denedim tabi ama kulak çubuğu bile girmedi sayılır ) kasmayacağım, başaracağım o an gelince derin nefes alacağım sonrası fısss.. aslında eşimde sertleşme sorunu var bu da tekrar denememizi engelliyor. ben bir kere kasılayım bütün o psikolojik hazırlığım boşa gidiyor( uyuşturucu sprey aldım orayı uyuşturuyor bu insana güven veriyor ama ben hiç egzersiz yapmadığım için acımasına fırsat vermeden deydiği an kendimi geriye çekiyorum :/ adet önemim yaklaştı bitsin, sonra doktora gideceğim aşamıyorum.. öyle bunaldım ki hayatım bu sorun üzerine kurulu sanki............
Allah yardımcın olsun canım memleket neresi ..Ben Fransadayim
Memleket izmir canim sag ol!Allah yardımcın olsun canım memleket neresi ..
ben çok ağladım ama ağlamak hiçbirşeyi çözmüyor malesef. insanlarla görüşmek bile istemiyordum evden dışarı çıkmıyordum kendimi sürekli temizliğe vermiştim. bütün ev işlerini yemeği dört dörtlük yapmaya çalışıyordum eşim ne dese tamam diyordum çünkü kendimi eksik görüyordum ve bu eksikliğimi bunlarla telafi edeceğimi sanıyordum. artık dayanılmayacak duruma gelince sorunumu yakın gördüğüm herkese söyledim insanlar çok yardımcı oldular beni desteklediler doktor araştırdılar kendime olan güvenim geri geldi. doktora gittim psikoloğa gittim egzersizler yaptım sonunda başardım Allaha şükür.Aynen aynen bende su an ayni seyleri yasiyorum ve su an kendi basima agliyorum mesajini okurken kendimi gordum! Banada yardim edin lutfeeen! Nasil basardiniz???
Ay ınsaallah olursun Hayırlısı olsunayy dua edinde hamile olayım buna okadar ihtiyacım varki
pskolojik olmasınnnnngerçekten olsunn off yaaaaaaaaa
Neler yaptiniz lutfen yazabilirmisiniz! Bende psikologlara sexologlara gittim ama sonuc alamadim!!ben çok ağladım ama ağlamak hiçbirşeyi çözmüyor malesef. insanlarla görüşmek bile istemiyordum evden dışarı çıkmıyordum kendimi sürekli temizliğe vermiştim. bütün ev işlerini yemeği dört dörtlük yapmaya çalışıyordum eşim ne dese tamam diyordum çünkü kendimi eksik görüyordum ve bu eksikliğimi bunlarla telafi edeceğimi sanıyordum. artık dayanılmayacak duruma gelince sorunumu yakın gördüğüm herkese söyledim insanlar çok yardımcı oldular beni desteklediler doktor araştırdılar kendime olan güvenim geri geldi. doktora gittim psikoloğa gittim egzersizler yaptım sonunda başardım Allaha şükür.
ilk önce kadın doğum doktoruna gittim vajinismus olduğuma karar verdi sakinleştirici şurup ile anestezik krem verdi kullandım hiçbir işe yaramadı. etkili uyku ilacı içtim uyuyamadım ama 2 gün boyunca sersem gibi gezdim. daha sonra cerrahpaşa da cinsel işlev bozukluğu merkezine gittim 3-4 ay kadar orada terapi gördüm aynı zamanda psikoloğun verdiği ödev ve egzersizleri yaptım en son kalın bir mumu rahatlıkla sokabiliyordum son seanslara doğru psikoloğumun tayini çıktı bir süre kendi başıma egzersiz yaptım sonra egzersiz yapmayı bıraktım eşimin baskısıyla tekrar egzersizlere başladım bir noktaya gelince canım çok yanıyordu bende tekrar kadın doğum doktoruna gittim vajina girişinde yara veya kist varmı diye çünkü hep aynı nokta da canım çok yanıyordu ve penis ilerlemiyordu doktor anestezi altında muayene yapabiliriz istersen dedi bende çaresizlikten kabul ettim. muayene sonucu kızlık zarım yırtılmış zaten umrumdada değildi artık eşimde önemsemiyordu problem olmadı o yüzden. kanamam bittikten sonra 2 gün tekrar egzersiz yaptım 3. gün eşim hadi deneyelim dedi bende tamam dedim ve üste çıktım p....s tutup kendim yerleştirdim kegel egzersizi yaparak derin nefesler alarak yavaş yavaş soktum hiç canım yanmadı zaten öncesinde mum egzersizi yaptığım için genişleme olmuştu. hatta ilk yaptığımda emin olamadım elimle etrafı yokladım gerçekten oldu mu yoksa dışarı çıktıda ben mi farketmedim diye çünkü hiçbirşey anlamadım. aslında korkulacak hiçbirşey yokmuş tabi insan yapınca anlıyor.Neler yaptiniz lutfen yazabilirmisiniz! Bende psikologlara sexologlara gittim ama sonuc alamadim!!
nasıl yani denemeyimmiEsine aldirtma imkanin yok mu ? Ya da aldigin zaman gun icinde 5-6 saat beklemis idrarinla da oluyomus galiba ama ben isini riske atma derim
Yanlis anladin dum al bu sabah ilk idrarimla yap demek istedim gum icine birakmanasıl yani denemeyimmi
haa valla aldım ilk idrarımla degılde 3. idrarla yaptım sonuççççççççççç NEGATİVYanlis anladin dum al bu sabah ilk idrarimla yap demek istedim gum icine birakma
Canım stresten olur havalardan olur ben bekarken 15 gün filan geciktiği olurdu yılda bir kere filan dönem dönem olur hem 1 haftaya kadar gecikme normaldirbi sorum olacak kızlık zarı yırtıldı diyemiki geciktiki aceba hmm
denemedemisin şuan ayetel kürsi oku ben sana 7 de3fa okuom suan ok :) rabbim yardımcın olsunOlmuyor ucu giriyo devamı taklıyo sonra acı sonra ilk günkü gibi ağlama isteği aşırı sinir. Napcamı şaşırdım. Sakinleş devam diye diye yatakta ömür geçiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?