Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar takipteyim sizi adet oldum yazamiyorum. Sabrili nazli melankio secda dnz ne yaptiniz hallettiniz galiba ses soluk yok...
amannn ben gecmısım kendımden (( hıc bıse oldugu yok saldım cayıra mevlam kayıra
gleıtgelen aldım 3 gun oldu hala denemedım mısafır geldı yatılı fln derken hoop 1 hafta gecmıs bıse yapmadan umudumu kaybedıyorum :/

ALDIĞIN UYUSTURCU SPREYİN ADI NE SÖLERMİSİN BEN DE AYNI SEYİ CEKİYORUM

R roza6 @leylmira neden bukadar karamsarsınız?Lütfen pes etmeyin göreceksiniz aslında çokta kolay bişey olduğunu sadece sabır ve egzersizlere devamm
Canım çok teşekkür ederım sana ve tüm Arkadaşlara , ıster ıstemez karamsar oluyorum elımde değil umarım bızde bu hastalığı yener mutlu bebekli oluruz

Aynen aynen bende su an ayni seyleri yasiyorum ve su an kendi basima agliyorum mesajini okurken kendimi gordum! Banada yardim edin lutfeeen! Nasil basardiniz???
ben çok ağladım ama ağlamak hiçbirşeyi çözmüyor malesef. insanlarla görüşmek bile istemiyordum evden dışarı çıkmıyordum kendimi sürekli temizliğe vermiştim. bütün ev işlerini yemeği dört dörtlük yapmaya çalışıyordum eşim ne dese tamam diyordum çünkü kendimi eksik görüyordum ve bu eksikliğimi bunlarla telafi edeceğimi sanıyordum. artık dayanılmayacak duruma gelince sorunumu yakın gördüğüm herkese söyledim insanlar çok yardımcı oldular beni desteklediler doktor araştırdılar kendime olan güvenim geri geldi. doktora gittim psikoloğa gittim egzersizler yaptım sonunda başardım Allaha şükür.

Neler yaptiniz lutfen yazabilirmisiniz! Bende psikologlara sexologlara gittim ama sonuc alamadim!!

Neler yaptiniz lutfen yazabilirmisiniz! Bende psikologlara sexologlara gittim ama sonuc alamadim!!
ilk önce kadın doğum doktoruna gittim vajinismus olduğuma karar verdi sakinleştirici şurup ile anestezik krem verdi kullandım hiçbir işe yaramadı. etkili uyku ilacı içtim uyuyamadım ama 2 gün boyunca sersem gibi gezdim. daha sonra cerrahpaşa da cinsel işlev bozukluğu merkezine gittim 3-4 ay kadar orada terapi gördüm aynı zamanda psikoloğun verdiği ödev ve egzersizleri yaptım en son kalın bir mumu rahatlıkla sokabiliyordum son seanslara doğru psikoloğumun tayini çıktı bir süre kendi başıma egzersiz yaptım sonra egzersiz yapmayı bıraktım eşimin baskısıyla tekrar egzersizlere başladım bir noktaya gelince canım çok yanıyordu bende tekrar kadın doğum doktoruna gittim vajina girişinde yara veya kist varmı diye çünkü hep aynı nokta da canım çok yanıyordu ve penis ilerlemiyordu doktor anestezi altında muayene yapabiliriz istersen dedi bende çaresizlikten kabul ettim. muayene sonucu kızlık zarım yırtılmış zaten umrumdada değildi artık eşimde önemsemiyordu problem olmadı o yüzden. kanamam bittikten sonra 2 gün tekrar egzersiz yaptım 3. gün eşim hadi deneyelim dedi bende tamam dedim ve üste çıktım p....s tutup kendim yerleştirdim kegel egzersizi yaparak derin nefesler alarak yavaş yavaş soktum hiç canım yanmadı zaten öncesinde mum egzersizi yaptığım için genişleme olmuştu. hatta ilk yaptığımda emin olamadım elimle etrafı yokladım gerçekten oldu mu yoksa dışarı çıktıda ben mi farketmedim diye çünkü hiçbirşey anlamadım. aslında korkulacak hiçbirşey yokmuş tabi insan yapınca anlıyor.

ya camım cokkk sıkkın ya normalinde ay başım 21. de gelecekti bugün ayın 27 si daha halen bişi yok hafif agrı var sadece nekadar sevinodm ama malesef

Olmuyor ucu giriyo devamı taklıyo sonra acı sonra ilk günkü gibi ağlama isteği aşırı sinir. Napcamı şaşırdım. Sakinleş devam diye diye yatakta ömür geçiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…