Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki parmağını rahatlıkla alabiliyorsan daha kalın birşey sokmayı dene ve hergün egzersiz yap. bilinçaltına oraya birşey girdiğini öğretmen gerekir.

iki parmağını rahatlıkla alabiliyorsan daha kalın birşey sokmayı dene ve hergün egzersiz yap. bilinçaltına oraya birşey girdiğini öğretmen gerekir.

2 kere kadın doğuma 1 seans özel psikiyatriye gittim.
kitap aldım.
bu problemle tek basıma savaştım eşim destek olmadı.
bu ve başka nedenlerden dolayı ayrılmam şart oldu.
dava açtım.
hırs yaptım.
tek basıma mücadele vereceğim.
parmak egzersizi içeri cisim girdirme vb bunları yapamayacak derecedeyim.

Canım çok,çok üzüldüm. Eş desteği olmayınca haklısın, çığırından çıkıyor her şey. Kaç yıldır evliydiniz?

o ayrılmayı istemedi.
ama yapabileceğim birsey yok.
ona o nedenden ötürü dediklerinden ve başka nedenlerden dolayı çok doluyum.
Allahcca bırakıyorum kendisini.

o ayrılmayı istemedi.
ama yapabileceğim birsey yok.
ona o nedenden ötürü dediklerinden ve başka nedenlerden dolayı çok doluyum.
Allahcca bırakıyorum kendisini.

Ne güzel işte ayrılmak istememiş, başka sebepleri bilmiyorum fakat en önemli sebep buysa evliliğinizi tekrar gözden geçirin, henüz çiçeği burnunda evlisiniz.

sebep sadece bu değil canım.
kabalıkları haddini aştı.
doktor bize iltimas geçti 2 saat konuştu o da yanımdaydı.
bu çiftin sorunu senin desteğin çok önemli dedi.
iş sende bitiyor aslında dedi.

sebep sadece bu değil canım.
kabalıkları haddini aştı.
doktor bize iltimas geçti 2 saat konuştu o da yanımdaydı.
bu çiftin sorunu senin desteğin çok önemli dedi.
iş sende bitiyor aslında dedi.

Anladım canım, Allah hayırlısını versin hakkınızda. İnşallah yine de güzel haberler verirsin bizlere, dualarım hepinizle ^^

Anladım canım, Allah hayırlısını versin hakkınızda. İnşallah yine de güzel haberler verirsin bizlere, dualarım hepinizle ^^
tesekkur ederim canım inşallah.
Inşallah.
Çifte üzüntü yasıyorum yani.
Çok zor.
Sağolasın.
Sende herkeste kurtulur inşaallah

tesekkur ederim canım inşallah.
Inşallah.
Çifte üzüntü yasıyorum yani.
Çok zor.
Sağolasın.
Sende herkeste kurtulur inşaallah

Canım sen de sağol, 7 ay savaş verdikten sonra bu illeti yendim çok şükür. İnşallah sizler de en kısa zamanda kurtulursunuz, Allah şifalar versin.

15 tatildeyim egzersizleri yapamıyorum ailemin yanındayım
önemli olan saatlerce yapmak değil canım sadece 5 dk uğraşsan ama egzersiz bittiğinde yüzündee bir gülümseme yüreğinde bir umut varsa sana bir haftada yeter bu. inan bana önemli olan şey vajinana ağrısız birşeylerin girebileceğine beynini ikna etmen.

Beynimde olmadıkça cesaretım kırılıo ıstek azaldı hep ertelıorum Allah'ım yardım et n'olur bıze yenelım su hastalığı

Bugün sabah uyandığımda rüyamda ıkı kız çocuğu gördüm hayaller ve rüyalarla avunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…