- 31 Temmuz 2011
- 3.038
- 9.306
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.881
iki parmağını rahatlıkla alabiliyorsan daha kalın birşey sokmayı dene ve hergün egzersiz yap. bilinçaltına oraya birşey girdiğini öğretmen gerekir.arkadaslar bıse sorcam mesela ben suan ıkı parmagı alabılıyorum sonuna kadar
ama bunun suresı ne olmalı yanı soylemesı ayıp bı saat boyunca ıkı parmagı sokup cıkaracak mıyız yanı yontem nasıl kı tam olarak . es denemelerımız basarısız yanı sadece ucu gırıyor oda beynımden vurulur gıbı oluyorum cok acıyo
fark etmeden sıkıyorum kendımı ne kdr rahatlatmaya calıssam da olmuyo yanı
iki parmağını rahatlıkla alabiliyorsan daha kalın birşey sokmayı dene ve hergün egzersiz yap. bilinçaltına oraya birşey girdiğini öğretmen gerekir.arkadaslar bıse sorcam mesela ben suan ıkı parmagı alabılıyorum sonuna kadar
ama bunun suresı ne olmalı yanı soylemesı ayıp bı saat boyunca ıkı parmagı sokup cıkaracak mıyız yanı yontem nasıl kı tam olarak . es denemelerımız basarısız yanı sadece ucu gırıyor oda beynımden vurulur gıbı oluyorum cok acıyo
fark etmeden sıkıyorum kendımı ne kdr rahatlatmaya calıssam da olmuyo yanı
2 kere kadın doğuma 1 seans özel psikiyatriye gittim.Canım 13-14 yaşındaki kız çocuklarının bunu yapması normal bir durum değil, çocuk istismarına giriyor o konu apayrı. Sen kendini hiçkimseyle kıyaslama, ben de bu derdi haftalarca yaşadım ama bizim sınavımızda buymuş. şimdi başetme zamanı. Şimdiye kadar yenmek için neler yaptın, hangi seviyedesin minnacım ?
2 kere kadın doğuma 1 seans özel psikiyatriye gittim.
kitap aldım.
bu problemle tek basıma savaştım eşim destek olmadı.
bu ve başka nedenlerden dolayı ayrılmam şart oldu.
dava açtım.
hırs yaptım.
tek basıma mücadele vereceğim.
parmak egzersizi içeri cisim girdirme vb bunları yapamayacak derecedeyim.
4, 5 ay.Canım çok,çok üzüldüm. Eş desteği olmayınca haklısın, çığırından çıkıyor her şey. Kaç yıldır evliydiniz?
4, 5 ay.
yeni evliyim maalesef.[/QUOTE
3-4 yıllık evli olabileceğini düşündüm. Henüz çok erken pes etmen için, burada 6-7 yıldır bu sorunu yaşayıp hala çabalayan arkadaşlarımız var. Eşinle tekrar konuşmalısın, bunun üstesinden onun desteğiyle gelebileceğini anlat ona. Dava açmana ayrıca üzüldüm, senin kararın tabii ama yine de biraz daha düşün derim canım benim.
o ayrılmayı istemedi.
ama yapabileceğim birsey yok.
ona o nedenden ötürü dediklerinden ve başka nedenlerden dolayı çok doluyum.
Allahcca bırakıyorum kendisini.
sebep sadece bu değil canım.
kabalıkları haddini aştı.
doktor bize iltimas geçti 2 saat konuştu o da yanımdaydı.
bu çiftin sorunu senin desteğin çok önemli dedi.
iş sende bitiyor aslında dedi.
tesekkur ederim canım inşallah.Anladım canım, Allah hayırlısını versin hakkınızda. İnşallah yine de güzel haberler verirsin bizlere, dualarım hepinizle ^^
tesekkur ederim canım inşallah.
Inşallah.
Çifte üzüntü yasıyorum yani.
Çok zor.
Sağolasın.
Sende herkeste kurtulur inşaallah
15 tatildeyim egzersizleri yapamıyorum ailemin yanındayım
önemli olan saatlerce yapmak değil canım sadece 5 dk uğraşsan ama egzersiz bittiğinde yüzündee bir gülümseme yüreğinde bir umut varsa sana bir haftada yeter bu. inan bana önemli olan şey vajinana ağrısız birşeylerin girebileceğine beynini ikna etmen.15 tatildeyim egzersizleri yapamıyorum ailemin yanındayım
Allah yaşatmayacağı şeyi hayal ettirmezmiş derler.inşallah gerçeğide olur arkadaşım yeter li korkunun üzerine git.Bugün sabah uyandığımda rüyamda ıkı kız çocuğu gördüm hayaller ve rüyalarla avunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?