- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.861
yapdim bacım önce küs işaretiyle yapdım sonra bir az alışınca senin dediğin gibi yapdım :) çok öpüyorum seni vve çok teşekkür ediyorum :)rica ederim canım ne demek sen kendini yeterki rahat hisset istediğin gibi yapması sana kalmış :)
yapdim bacım önce küs işaretiyle yapdım sonra bir az alışınca senin dediğin gibi yapdım :) çok öpüyorum seni vve çok teşekkür ediyorum :)
Kesinlikle katılıyorum, önce beyinde bitirmek gerekiyor. Zor tabii, aşınca anlıyorsun bu kadar mıymış, bunun için mi kahretmişim kendimi diyorsun. İnşallah güzel haberler duyarız, rabbim şifasını verir ^^Ama nerden baksan beyinde bitiyor hersey gibi. Cok zor oldugunu tahmin ediyorum. Herkese sifalar
4gün oldu stressiz gezib dolaşıyorum, dünya gözümde güzel olmuş, insanlardan nefret etmiyorum, saklanmıyorum.. çok şükürler olsun Rabbime. Sanadaçok çok teşekkür ederimdesteklerin için.canım benim ne kadar sevindim iki parmağını almışsın geriside gelicek inşallah sakın ümidini kaybetme sen bu azimle daha neler neler yapıcaksın yeterki umutsuzluğa kapılmadan devam et canım :)
Kızlar, merhaba :) Çok çok mutluyummmm bu gün iki parmak aldım. önce biraz yanma oldu sonra alıştım. Her gün yapıyorum düzenli 1 saat, 1 saat 15 dakika. Ama her gün ilk başta yapdığımda sanki yine olmuycakmış gibi geliyor bana. Sonra iki üç derken hoop ala biliyorum. O ilk baştaki duyguyu kendimden uzaklaştırsam çok güzel olucak. Bu gün iki parmak aldığım için çokmutlu oldum. 4cü günüm oldu bu gün egzersizlere başlayalı. Ve ikinci parmak. iyi degilmi ? :) Bundan önce regl dönemimdi o dönemde bol bol kegel egzersizi yapıyordum. Çok şükür Rabbime yeniyorum sanırım. Darısı tüm bu illetle uğraşan kardeşlerimin, ablalarımın başına inşallah diyorum
Insallahhh cnm!!!Canım ben de senın gıbıydım başlangıç olarak vücudunu tanımaya çalış muzık dınleyerek ayna karşısında serçe parmağının ılk bogumunu almaya çalış sonra ıkıncı boğum bunun yanısıra nefes egzersızlerı ve kegel egzersızı yap bolca sonra gevsedıgınde vajına kendını bırakıp rahatça parmak egzersızıne ızın verecektır.
arkadaslar bıse sorcam mesela ben suan ıkı parmagı alabılıyorum sonuna kadar
ama bunun suresı ne olmalı yanı soylemesı ayıp bı saat boyunca ıkı parmagı sokup cıkaracak mıyız yanı yontem nasıl kı tam olarak . es denemelerımız basarısız yanı sadece ucu gırıyor oda beynımden vurulur gıbı oluyorum cok acıyo
fark etmeden sıkıyorum kendımı ne kdr rahatlatmaya calıssam da olmuyo yanı
teşekkürrr ederimmm canım benimmmmmmÇok sevindim, iki parmak sadece iyi değil süper :)
ben 1 saat zaman taniyorumkendime başarılı olduysam 15 dakika da devamediyorum canım sen de oyle yapa bilirsin. çünki düşünüyorum ki ne kadar çok yapsamokadar alışırım ve o yanma hissi deyapdıkca gerçekten tam hafifliyorarkadaslar bıse sorcam mesela ben suan ıkı parmagı alabılıyorum sonuna kadar
ama bunun suresı ne olmalı yanı soylemesı ayıp bı saat boyunca ıkı parmagı sokup cıkaracak mıyız yanı yontem nasıl kı tam olarak . es denemelerımız basarısız yanı sadece ucu gırıyor oda beynımden vurulur gıbı oluyorum cok acıyo
fark etmeden sıkıyorum kendımı ne kdr rahatlatmaya calıssam da olmuyo yanı
Coook mutlu oldum adina canimm!! Bizede dua et noluur!!!Kızlar, merhaba :) Çok çok mutluyummmm bu gün iki parmak aldım. önce biraz yanma oldu sonra alıştım. Her gün yapıyorum düzenli 1 saat, 1 saat 15 dakika. Ama her gün ilk başta yapdığımda sanki yine olmuycakmış gibi geliyor bana. Sonra iki üç derken hoop ala biliyorum. O ilk baştaki duyguyu kendimden uzaklaştırsam çok güzel olucak. Bu gün iki parmak aldığım için çokmutlu oldum. 4cü günüm oldu bu gün egzersizlere başlayalı. Ve ikinci parmak. iyi degilmi ? :) Bundan önce regl dönemimdi o dönemde bol bol kegel egzersizi yapıyordum. Çok şükür Rabbime yeniyorum sanırım. Darısı tüm bu illetle uğraşan kardeşlerimin, ablalarımın başına inşallah diyorum
dualarim hep sizinle canim benim her gun dua okurken sizi dekatiyorum dualarima.Coook mutlu oldum adina canimm!! Bizede dua et noluur!!!
evlenince başladı kabusum.
psikolojim çok bozuldu.
nasıl birşeymiş bu böyle anlayamadım.
13-14 yaşındaki kızlar bile yapabilirken neden ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?