Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba, adını bile anmak istemediğim bu illeti 7 ay yaşadım. Çok şükür o kabus dolu günler geride kaldı. Neler yaşadığınızı, nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Sizlere elimden geldiğince yardım etmek istiyorum, lütfen ümidinizi yitirmeyin, beyninizin size oynadığı oyuna kulak asmayın. Dualarım sizinle ^^

Kızlar önceki sayfalara göz attım, parmakla zorlananlar için başka bir önerim olacak.Tuhaf gelebilir ama aparat olarak mumu kullanıp, bu illeti yenen birçok kişi var. Önce bepanthol krem sürün( ben bu kremi kullanarak yendim, oldukça kaygan) ince bir mumu güzelce jelatinle sararak nefes egzersizleriyle beraber yapmayı deneyin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz, bunu yaparak birkaç haftada yenen insanlar tanıyorum. Siz fiziksel güç uygulamadan kendi kendine kayıp girdiğini görecekseniz.

Son düzenleme:
Kizlar suan aldigim bir haberi paylasmak icin yazmak istedim. Yakin arkadasimi gittigim psikiyatri klinigine yonlendirdim. Vajinismus icin 4 yildir care bulamiyordu. 1 hafta once gitti simdi basari haberini aldim. Benim doktorum psikiyatr hakan erkaya fakat ben danistim kendisine o bana bir doktor hanimi onermisti. Ancak adini bilmem. Direk hakan bey ile iletisime gecip irtibat kurmustuk. Hic aklimda kalmadi. Zaten 1 sene once soyledim arkadasima daha yeni randevu almis. Hastalik zor tedaviye karar daha zor. Hakan erkayanin klinigi ile irtibat kurarsaniz bayan doktor ile iletisime gecebilirsiniz saniyorum. Olmazsa arkadastan ismini net ogrenecegim fakat simdilik bu bilgiyi paylasmak isterim. Ucrette arastirdigi diger yerlerden daha makul. Hem de bayan olmasi tercih sebebi oldu. Umarim basarirsiniz tedaviyle ya da kebdi basiniza.

Kızlar, merhaba :) Çok çok mutluyummmm bu gün iki parmak aldım. önce biraz yanma oldu sonra alıştım. Her gün yapıyorum düzenli 1 saat, 1 saat 15 dakika. Ama her gün ilk başta yapdığımda sanki yine olmuycakmış gibi geliyor bana. Sonra iki üç derken hoop ala biliyorum. O ilk baştaki duyguyu kendimden uzaklaştırsam çok güzel olucak. Bu gün iki parmak aldığım için çokmutlu oldum. 4cü günüm oldu bu gün egzersizlere başlayalı. Ve ikinci parmak. iyi degilmi ? :) Bundan önce regl dönemimdi o dönemde bol bol kegel egzersizi yapıyordum. Çok şükür Rabbime yeniyorum sanırım. Darısı tüm bu illetle uğraşan kardeşlerimin, ablalarımın başına inşallah diyorum

yapdim bacım önce küs işaretiyle yapdım sonra bir az alışınca senin dediğin gibi yapdım :) çok öpüyorum seni vve çok teşekkür ediyorum :)

canım benim ne kadar sevindim iki parmağını almışsın geriside gelicek inşallah sakın ümidini kaybetme sen bu azimle daha neler neler yapıcaksın yeterki umutsuzluğa kapılmadan devam et canım :)

Ama nerden baksan beyinde bitiyor hersey gibi. Cok zor oldugunu tahmin ediyorum. Herkese sifalar
Kesinlikle katılıyorum, önce beyinde bitirmek gerekiyor. Zor tabii, aşınca anlıyorsun bu kadar mıymış, bunun için mi kahretmişim kendimi diyorsun. İnşallah güzel haberler duyarız, rabbim şifasını verir ^^

canım benim ne kadar sevindim iki parmağını almışsın geriside gelicek inşallah sakın ümidini kaybetme sen bu azimle daha neler neler yapıcaksın yeterki umutsuzluğa kapılmadan devam et canım :)
4gün oldu stressiz gezib dolaşıyorum, dünya gözümde güzel olmuş, insanlardan nefret etmiyorum, saklanmıyorum.. çok şükürler olsun Rabbime. Sanadaçok çok teşekkür ederimdesteklerin için.
Kızlar,doktora da gitseniz burdan da okusaniz sonuçta yol egzersiz. O yüzden paralarınızı cüzdanınıza koyun bu forumun peşine düşün. Ben doktorla uğraşsaydım daha bu gün insan anatomisi dersinden gelmiş olucakdım. 120tl ye 1 saat bana kadın anatomisini anlatıcakdı kendi dediği gibi. Boş verin. Burdan destek en güzeli. hayatımın en büyük kabusunu adım adım yenmemi önce Rabbime sonra bu foruma ve burdaki arkadaşlarımıza borçluyum. Kadın cinsi inanın çok güclü oluyor. Nelere dayanıyor. Adet agrıları, doğum sancıları ve neler neler. Her şeye dayanır. Size inanıyorum. Yıkılmak yok ümitsiz olmak yok sabırsız olmak yok. Dua edin ve başlayın egzersizlere. Ben sanırım burda sayfaları incelerken rastlamışdım Ya Berr ismini söyleyin egzersize başlamadan 20 dakika felan önce. Allahu-Tealanın ismi. Ben felaq nas ve ayetül kürsi de okuyorum her defasında. Sanki bana güç geliyor o zaman. Beyninizin kurduğu tuzağa düşmeyin. Siz yene bilecek kadar güçlüsünüz. Hepinizi öpüyorum. Dualarım sizinle, kardeşlerim,ablalarım.

Çok sevindim, iki parmak sadece iyi değil süper :)

Insallahhh cnm!!!

arkadaslar bıse sorcam mesela ben suan ıkı parmagı alabılıyorum sonuna kadar
ama bunun suresı ne olmalı yanı soylemesı ayıp bı saat boyunca ıkı parmagı sokup cıkaracak mıyız yanı yontem nasıl kı tam olarak . es denemelerımız basarısız yanı sadece ucu gırıyor oda beynımden vurulur gıbı oluyorum cok acıyo
fark etmeden sıkıyorum kendımı ne kdr rahatlatmaya calıssam da olmuyo yanı

arkadaşım iki parmağını kasılmadan rahatlıkla alabildiğin kadar almaya çalış ne kadar çok yaparsan egzersizi o kadar rahatlarsın vajinanda kaslarında gevşemiş olur

ben 1 saat zaman taniyorumkendime başarılı olduysam 15 dakika da devamediyorum canım sen de oyle yapa bilirsin. çünki düşünüyorum ki ne kadar çok yapsamokadar alışırım ve o yanma hissi deyapdıkca gerçekten tam hafifliyor

Coook mutlu oldum adina canimm!! Bizede dua et noluur!!!

evlenince başladı kabusum.
psikolojim çok bozuldu.
nasıl birşeymiş bu böyle anlayamadım.
13-14 yaşındaki kızlar bile yapabilirken neden ben.

evlenince başladı kabusum.
psikolojim çok bozuldu.
nasıl birşeymiş bu böyle anlayamadım.
13-14 yaşındaki kızlar bile yapabilirken neden ben.

Canım 13-14 yaşındaki kız çocuklarının bunu yapması normal bir durum değil, çocuk istismarına giriyor o konu apayrı. Sen kendini hiçkimseyle kıyaslama, ben de bu derdi haftalarca yaşadım ama bizim sınavımızda buymuş. şimdi başetme zamanı. Şimdiye kadar yenmek için neler yaptın, hangi seviyedesin minnacım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…