- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #185.901
Beynimde olmadıkça cesaretım kırılıo ıstek azaldı hep ertelıorum Allah'ım yardım et n'olur bıze yenelım su hastalığı
Canım arkadasım cok Sağol ınsaallah hepımızın temennısı korkumuzu yenmek çocuk çoluğa karışmakAllah yaşatmayacağı şeyi hayal ettirmezmiş derler.inşallah gerçeğide olur arkadaşım yeter li korkunun üzerine git.
Ikı parmak alabılıorum Uç parmakta acı oluo sonra yanma Eş denemesıne gecıom olmuo sanırım bıraz daha ınatcı olup üstüne gıtmelıyımRozacım erteleme, erteledikçe mutlu olacağın günler uzaklaşır. Hadi egzersize başla şimdi, hangi seviyedesin bilmiyorum ama kaldığın yerden devam etmelisin canım. Biraz cesaret, acı yok, ağrı yok bu düşünceler sadece beynimizin bize oynadığı oyun.
Canım cok teşekkürler destegın ıcınRozacım erteleme, erteledikçe mutlu olacağın günler uzaklaşır. Hadi egzersize başla şimdi, hangi seviyedesin bilmiyorum ama kaldığın yerden devam etmelisin canım. Biraz cesaret, acı yok, ağrı yok bu düşünceler sadece beynimizin bize oynadığı oyun.
Ikı parmak alabılıorum Uç parmakta acı oluo sonra yanma Eş denemesıne gecıom olmuo sanırım bıraz daha ınatcı olup üstüne gıtmelıyım
Canım cok teşekkürler destegın ıcın
Merhaba arkadaşlar bişey soracağım bende 4 yıllık vajiliiym parmak egzersizleri yapıyorum geçenlerde şey denedim hani çocuklara şuruplarda veriliyor ya enjektör gibi bişi ama uzun onu sokabiliyorum sonuna kadar şimdi başka ne deneyebilirim sizce ?
Canım ya cok teşekkür ederım ıyıkı varsınız moral ve cesaretınızle ınsaallah yencemSen son noktaya gelmişsin zaten canım benim :) iki parmak almak büyük başarı, üçüncü parmağı aldığında eşli denemeye geçmeni öneririm, hadiii tembellik yokgüzel haberlerini bekliyoruz
Canım ya cok teşekkür ederım ıyıkı varsınız moral ve cesaretınızle ınsaallah yencem
slm arkadasım bende cok skur bu hastalıgı yenıp hamıle kalanlardnm ıns snda nasıp olr emn ol ben yaptysam sende yaprsn ne demk ıstedgmı sen anla artık ben 3 ayda egzerszle yendım . emn ol acı yok yaaa bır esnıokı ytrkı egzesz yapppRozacım erteleme, erteledikçe mutlu olacağın günler uzaklaşır. Hadi egzersize başla şimdi, hangi seviyedesin bilmiyorum ama kaldığın yerden devam etmelisin canım. Biraz cesaret, acı yok, ağrı yok bu düşünceler sadece beynimizin bize oynadığı oyun.
ben ıkı parmak soktum sonra parmaklarımı ıcerde makas gıbı esnetmeye clstım baktım esnıyor uc parmak sokmadan alabldm kndını bukadr skma cnku orya ıkı prmk grdyse oda greblr artık emn olll grnce esnıooo ve penıs almak parmktan dha kolayyyyyCanım ya cok teşekkür ederım ıyıkı varsınız moral ve cesaretınızle ınsaallah yencem
canım en ıyısı zeytınyag sur vallaaaa nasılll grıo anlamzsn onun zararıdaaa yok ben hep onla denedımmmmMerhaba arkadaşlar bişey soracağım bende 4 yıllık vajiliiym parmak egzersizleri yapıyorum geçenlerde şey denedim hani çocuklara şuruplarda veriliyor ya enjektör gibi bişi ama uzun onu sokabiliyorum sonuna kadar şimdi başka ne deneyebilirim sizce ?
slm arkadasım bende cok skur bu hastalıgı yenıp hamıle kalanlardnm ıns snda nasıp olr emn ol ben yaptysam sende yaprsn ne demk ıstedgmı sen anla artık ben 3 ayda egzerszle yendım . emn ol acı yok yaaa bır esnıokı ytrkı egzesz yappp
Selam canım. Roza bu sözler senin için :) evet canım bende 7 ay boyunca başa çıkmaya çalıştım ve sonunda yendim, 7 haftalık da hamileyim çok şükürinşallah bu dertle uğraşan arkadaşlarımız da bir gün hamile olduklarını yazıcaklar bu sayfaya, hep beraber halay çekicez [/QUO TE]
bende 8 haftalık hamısımmmmmmmmmm
Allah büyüktür olacak inşallah. kimler geldi kimler yendi bu vajiyi =)) şarkı gibi oldu ama ne yenemem diyenler yendi yeter ki ertelemeyin.canım benim özelden de sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. birebir yazışmak faydalı olabiliyor.Canım arkadasım cok Sağol ınsaallah hepımızın temennısı korkumuzu yenmek çocuk çoluğa karışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?