- 21 Mayıs 2012
- 21
- 5
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.201
senin durumdamı daha aynı..ben de istiyorum o yöntemi 1.5 senedir aynı sorunu cekiyorum bende
evtsenin durumdamı daha aynı..
nasıl basardın benbe bebek istiyorum yardım edermisinBende vajinusmus hastasıydım kocanın anlayışıda çok önemli şimdi arada bir kassamda kendimi vermesemde şimdi şükürler olsun 2.çocuğıma hamileyim.
KİMSE YARDIMCI OLMAK İSTEMİYOR GALİBA UMUTSUZ VAKAYIM ANLAŞILANnasıl basardın benbe bebek istiyorum yardım edermisin
İNANIN SIRF BEN DE BU YÜZDEN AÇTIM BU HESABI BEN TAM 4250 TL VERDİM AMA MALESEF YENEN YOK BAKTIM BURDA HERKES DESTEK OLUYO VE ÇOĞU KİŞİ YENMİŞ BEN ARTIK EGZERSİZLERİME BAŞLIYCAM SEN DE BAŞLA CANIMMerhaba ,
sırf bu konu için üyelik açtığımı söyleyebilirim malesef
araştırırken burada konuşulanları okudum aslında haydar dümen reçetesini okudum dün uzun süre bundan yararlanan oldumu..
bende 2,5 yıllık evliyim ve vajinismus problemim var hiç bir şekilde yenemiyorum.
dün ilk defa psikoloğa gittim fakat her seans 200 tl ve ona okadar bütçe ayıramıyorum.
bu kullanmış olduğunuz uyuşturucu krem emla kremmi ?
bende vajinusmustum jinekolog alttan muayene yapti ve bana nefes al ver dedi surekli.kendini cok kasiyorsun dedi ve popomu rahat birakmaya basladigimdan beri biraz daha rahat geciyor ama tam anlamıyla gecmedi. Birde iliskin sık sık olsun vajina genişliyorİNANIN SIRF BEN DE BU YÜZDEN AÇTIM BU HESABI BEN TAM 4250 TL VERDİM AMA MALESEF YENEN YOK BAKTIM BURDA HERKES DESTEK OLUYO VE ÇOĞU KİŞİ YENMİŞ BEN ARTIK EGZERSİZLERİME BAŞLIYCAM SEN DE BAŞLA CANIM
HİÇ İLİŞKİYE GİREMEDİM BEN MALESEF DAHA CANIMbende vajinusmustum jinekolog alttan muayene yapti ve bana nefes al ver dedi surekli.kendini cok kasiyorsun dedi ve popomu rahat birakmaya basladigimdan beri biraz daha rahat geciyor ama tam anlamıyla gecmedi. Birde iliskin sık sık olsun vajina genişliyor
tebrik ederim canım darısı başıma inşallahKızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Üstelik adetten sonra gerileme olur mu diyenler için diyorum bugün adetim bitti ve ilk denemede oldu:)))
BEN EGZERSİZ YAPAMADIM BURDA YAZILANLARI OKUDUM AMA YALNIZCA BASI GIRDİ O KADARİNANIN SIRF BEN DE BU YÜZDEN AÇTIM BU HESABI BEN TAM 4250 TL VERDİM AMA MALESEF YENEN YOK BAKTIM BURDA HERKES DESTEK OLUYO VE ÇOĞU KİŞİ YENMİŞ BEN ARTIK EGZERSİZLERİME BAŞLIYCAM SEN DE BAŞLA CANIM
NASIL BAŞARDIN BANA ÖZELDEN YAZAR MISINKızlar oldu çok şükür:) az bi acıyla bitti :) sadece kendinize güvenin ve kararlı olun bu iş olacak bugün diyip başlayın:))
Üstelik adetten sonra gerileme olur mu diyenler için diyorum bugün adetim bitti ve ilk denemede oldu:)))
CANIM BAŞINI GİRDİRCEK CESARETİN VARSA SÜPER BEN DE O DA YOK AMA BENCE EGZERSİZ YAPMAYA BAŞLA BAŞKA ÇÖZÜMÜ YOK ORAYI GENİŞLETMEMİZ LAZIMBEN EGZERSİZ YAPAMADIM BURDA YAZILANLARI OKUDUM AMA YALNIZCA BASI GIRDİ O KADAR
DOĞUM KONTROL HAPLARI ARA KANAMA YAPABİLİR CANIMKızlar bu adetimde doğum kontrol hapina başladım.kahverengi lekeler geliyor hep.dun p...s le yarıya kadar yaptık. Bugün kırmızimsi birseyler gelmiş. Haptan mıdır zardan mi bilemedim
eczaneden buldum canım ama 3-4 ay önce almıştım.. başka uyuşturucu spreyde aynı işlevi görür bence ilk sıkınca çok yanma oldu yanma geçince deneyebilirsin.Nereden buldun ben pek cok yere sordm bulamadm canm .haydar hocanın recetesini yapmayı düşünüyorum. Bana vajinismus demediler.sadece zarımın kalın oldugunu sölediler
PARMAK DEĞİL BEN DE SOKAMIYORUM ONU ÇOK MİDEM BULANIYO AMA BUNLAR İÇİN APARATLAR VAR AMA İLK OLARAK KULAK ÇUBUĞUNDAN BAŞLA BEN ÖYLE YAPICAM VAJİNANI VE CUBUĞU BOLCA BEBEK YAĞI SÜR DERİN DERİN NEFES AL VER AL VER VE VERİRKEN SOK ALIRKEN BEKLE CANIN MI ACIDI DUR HİÇ KIMILDAMA AMA BÖYLE YENİCEZ BAŞKA ÇÖZÜMÜ YOK TAtlımBEN PARMAK SOKAMIYORUM Kİİİ ORAYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?