- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.401
Senin zarin duruyor dimi hala? Kremi dedigm gibi yedir iyice o mentollu yanma hissini elinle yelpaze gibi salla serinler hemen..sonra bacaklarini iyice ayir kasmaktan vazgec cunku zaten hic acimiycak. Bi bakicaksin esin rahatlikla icinde. Dene bu sekilde ve muhakkak donus yap iyi kotubu gece deneme yapıcaz o zamn yine sürcem kremi
Tamam cnm insallah!!! Seninde guzel haberlerini bekliyorum!!! Allah yardimcimiz olsunnn!!!!bizde bu gece denicez cnm bakalım haber ver bna :)
tmm cnm zarım gitti bnm 2 gün önce yarıya kadar aldığım da kanamam oldu hemde cok oldu gitti diye tahmin ediyrm cnmSenin zarin duruyor dimi hala? Kremi dedigm gibi yedir iyice o mentollu yanma hissini elinle yelpaze gibi salla serinler hemen..sonra bacaklarini iyice ayir kasmaktan vazgec cunku zaten hic acimiycak. Bi bakicaksin esin rahatlikla icinde. Dene bu sekilde ve muhakkak donus yap iyi kotu
korkma cnm bak bn yarıya kadar aldım cok az kaldı bnm o kadar da acı yok inan bana p..si sen tut sen sokmaya calış kontrol sende olsun sokarken aşağı dogru ittir bnm öyle oldu cnm bi dene istersenTamam cnm insallah!!! Seninde guzel haberlerini bekliyorum!!! Allah yardimcimiz olsunnn!!!!
Bundan sonrasi iyice esnetmek..sık sık denemek..hadi kolay gele:)tmm cnm zarım gitti bnm 2 gün önce yarıya kadar aldığım da kanamam oldu hemde cok oldu gitti diye tahmin ediyrm cnm
bi gün ara verdik bugün yine denicez inş tamamı olur dua et bna cnm :)Bundan sonrasi iyice esnetmek..sık sık denemek..hadi kolay gele:)
bi gün ara verdik bugün yine denicez inş tamamı olur dua et bna cnm
Tamam edicem :) haydi rastgele:)
Tamam canim oyle yapicam insallah!! Cnm bide benim anlamadigim sey su! Yarisina kadar alabiliyorum diyosunuz ya! E yarisina kadar alabiliyosaniz gerisini almak icin problem olmamasi lazim degilmi? Yani neden tumunu alamiyosunuz! Mesela ben sadece ucunu alabiliyorum cunku daha fazla girmesine cesaret edemiyorum! Sonrada yorulup birakiyoruz! Yarisindan sonra ne oluyoda giremiyo cnm! Aciklarmisin ltfen?korkma cnm bak bn yarıya kadar aldım cok az kaldı bnm o kadar da acı yok inan bana p..si sen tut sen sokmaya calış kontrol sende olsun sokarken aşağı dogru ittir bnm öyle oldu cnm bi dene istersen
cnm kanamam fazla olunca bırakmak zorunda kaldık yoksa devam edecektik öyle olunca kaldıTamam canim oyle yapicam insallah!! Cnm bide benim anlamadigim sey su! Yarisina kadar alabiliyorum diyosunuz ya! E yarisina kadar alabiliyosaniz gerisini almak icin problem olmamasi lazim degilmi? Yani neden tumunu alamiyosunuz! Mesela ben sadece ucunu alabiliyorum cunku daha fazla girmesine cesaret edemiyorum! Sonrada yorulup birakiyoruz! Yarisindan sonra ne oluyoda giremiyo cnm! Aciklarmisin ltfen?
Canım aynı ucu gibi ucu girince geriside girer sık dişini diyodu annem moralim bozuluyodu oysa ben nekadar çok sevinmiştim ucu girdi diye sonra burda yazılanları okudım hergün nefes agsersizi yapmaya başladım pozisyonları deniyodum her seferinde sıcak suya oturuyodum sprey sıkıyodum sıcak komleks sprey derken zaman zaman sıkılmama oflamama tam bıkma noktasına gelmiştim ki bşraz daha alabildim bi sürede öyle devam ettim sonra sıcak suya oturmamaya başladım sadece sprey sıkıp sıcak kompleks yapıyodum sonra sadece sprey yarı bşraz daha ileri bunuda o anda kegel yaparak anlıyodum ve en sonunda baktım tamamına biraz kalmış sağolsun adaniste beni cesaretlendirdi spreysiz yapabildim canım üzerine düştüm ve hergğn denedim nefes kegel aklına hangi yol geliyosa denedim ne duyduysam tabi zeytinyağıyla yapıyorum şuan son 1haftadır spreysiz sadece ilk girişte zorlanarak tamamını yapabiliyorum ve bebek çok istiyoruz ben her başarısızlığımda bebeği düşünür gayretlenirdim lütfen sende öyle yap çok ilerledin emin ol bana ğzerine düş ve 2haftaya yarısını aldım yazacaksın bi süre sonra bumuymus kızlar diyceksin buna eminim hepimiz sana yardımcı oluruz sen yeterki gerçekten uğraş iste!!Tamam canim oyle yapicam insallah!! Cnm bide benim anlamadigim sey su! Yarisina kadar alabiliyorum diyosunuz ya! E yarisina kadar alabiliyosaniz gerisini almak icin problem olmamasi lazim degilmi? Yani neden tumunu alamiyosunuz! Mesela ben sadece ucunu alabiliyorum cunku daha fazla girmesine cesaret edemiyorum! Sonrada yorulup birakiyoruz! Yarisindan sonra ne oluyoda giremiyo cnm! Aciklarmisin ltfen?
alırsın cnm cesaretlen biraz korkmaben de deneyeyim o zaman bu gece:))).. bir aksilik çıkmasa bari.. ne zaman heveslensem bişey çıkıyo.. ucunu almaya razıyım..
saol canım gerçekten cesaret veriyosunuz.. ben şimdi yine aparat yaptım mumla..yaglayıp alıyorum hiç takılmadan alabildim bu sefer..iyi moral oldu bana:)) biraz daha kalınlaştırıp tekrar deneyeceğim birazdan.. benim bi sorum var.. eş denemesini nasıl yapıyosunuz. uyuşturucu bi krem var ama sevemedim onu hemen kuruyo..zeytinyağla denemek istiyorum o yüzden.. eşinize de sürüyomusunuz zeytinyağını.. hemen sürüp deniyomusunuz yoksa önsevişme falan yapıp sonra mı zeytinyağı suruyosunuz.. bana detaylı anlatabilirmisiniz burdan ya da özelden..alırsın cnm cesaretlen biraz korkma
Ya canım benimde kızlık zarım duruyor tam giriyor eşim ama kan filan gelmedi git gel yaparken gıcık bir duygu oluşuyor zardan diye düşünüyorum nasıl yırtılacak bilmiyorum aslında ben de eşimin o kanı görmesini istiyorumSenin zarin duruyor dimi hala? Kremi dedigm gibi yedir iyice o mentollu yanma hissini elinle yelpaze gibi salla serinler hemen..sonra bacaklarini iyice ayir kasmaktan vazgec cunku zaten hic acimiycak. Bi bakicaksin esin rahatlikla icinde. Dene bu sekilde ve muhakkak donus yap iyi kotu
Ön sevişmeden sonra hazır olduğun zaman eşine ve kendine sürebilirsin ben eşime sürüyorum elimde kalanıda kendime sonra denemeye geçiyoruzsaol canım gerçekten cesaret veriyosunuz.. ben şimdi yine aparat yaptım mumla..yaglayıp alıyorum hiç takılmadan alabildim bu sefer..iyi moral oldu bana:)) biraz daha kalınlaştırıp tekrar deneyeceğim birazdan.. benim bi sorum var.. eş denemesini nasıl yapıyosunuz. uyuşturucu bi krem var ama sevemedim onu hemen kuruyo..zeytinyağla denemek istiyorum o yüzden.. eşinize de sürüyomusunuz zeytinyağını.. hemen sürüp deniyomusunuz yoksa önsevişme falan yapıp sonra mı zeytinyağı suruyosunuz.. bana detaylı anlatabilirmisiniz burdan ya da özelden..
Ya canım benimde kızlık zarım duruyor tam giriyor eşim ama kan filan gelmedi git gel yaparken gıcık bir duygu oluşuyor zardan diye düşünüyorum nasıl yırtılacak bilmiyorum aslında ben de eşimin o kanı görmesini istiyorum
saol canım gerçekten cesaret veriyosunuz.. ben şimdi yine aparat yaptım mumla..yaglayıp alıyorum hiç takılmadan alabildim bu sefer..iyi moral oldu bana:)) biraz daha kalınlaştırıp tekrar deneyeceğim birazdan.. benim bi sorum var.. eş denemesini nasıl yapıyosunuz. uyuşturucu bi krem var ama sevemedim onu hemen kuruyo..zeytinyağla denemek istiyorum o yüzden.. eşinize de sürüyomusunuz zeytinyağını.. hemen sürüp deniyomusunuz yoksa önsevişme falan yapıp sonra mı zeytinyağı suruyosunuz.. bana detaylı anlatabilirmisiniz burdan ya da özelden..
Canım ön sevişme yaptıktan sonra zeytin yağı sür eşin vajinanın üzerine koysun minik minik itsin. Birden almaya çalışma küçük küçük gitgellerle bi bakmışsın yarısı içindee
canım çok teşekkür ederim..Ön sevişmeden sonra hazır olduğun zaman eşine ve kendine sürebilirsin ben eşime sürüyorum elimde kalanıda kendime sonra denemeye geçiyoruz
Tebrikler Canım çoooooooooook sevindimmmm .Hadi kızlar sıra sizde
inşallah :) TeşekkürlerTebrikler yıldızlı pekiyi...bu muymus hıhhhhh... Çok güzel bi duygu degıl mi....hayırlısıyla bi de bebişlerimiz olsun inşallah,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?