- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.481
Kızlar yaparken içimde hissediyorum elimle yoklarken dışarda anlamadım
Ucu dışarda oluyor ama p...s itmeye çalışıyo eşim dışarı firliyo ozamanda
inşallah diğer kızlarda yener ya tüm kalbimle söylüyrm adanis cnm bugün yine deneme var git gel yapmaya çalışıcam umarım olur kafama taktım bu seferde onu ya
inşallah cnm bunu da geçseydik herşey tam olacaktı hala kendimi kasıyrm yaBebeğim eşinin git-gel yapması sorun edilecek bir durum değil. Kendini sıkma, rahat bırak keyif alacaksın hatta, keyif aldıkça kendini iyice bırakacaksın ve ahh niye korkmuşum ki diyeceksin :) En büyük aşamayı geçtin zaten, sadece söylediğim gibi rahat ol, ne kadar kolay olduğunu göreceksin.
Eşine bırak kendini, ona güven, kendini rahat, ferah bir yerde hayal et, inan bana acımayacak.
Canım esimde pozisyonda mi yanlış duruyor olabilir ucu girdikten sonra sariliyoruz o an mi cikio acaba.p....tif ten dolayida cikio olabilir mi
Denedim canım onu yara var gibi acio içi devam edemedim üstte. Diğeri nasıl oluyor yatak ucunda kusura bakma canım acemilik bilmiyorum tam aciklayabilirmisinHayır hayır, kasların izin vermiyor, daha rahat olmaya çalış. Pozisyon doğru. Biz eşli deneme yaparken aylarca bu sorunu yaşadık, aldığımı zannederken pat diye çıkıyordu çünkü girişine izin vermiyordum.
Şunu denedin mi bilemiyorum. Eşin sırtüstü uzansın, sen eşinin üzerinde ona sırtın dönük olacak şekilde otur. Bu pozisyonda yendim ben, bana çok rahat gelmişti. Rahat edemezsen, senin için en uygun pozisyonu bulmaya çalış. Yatağın kenarına gelip, eşinin diz üstü çöküp giriş yaptığı pozisyon da olabilir. Onu da deneyin.
inşallah cnm bunu da geçseydik herşey tam olacaktı hala kendimi kasıyrm ya
saol cnm ya inş bu da geçer yine mutlu haber veririm sizlere
Zamanla bunu da aşacaksın ayrıca ;
Kasılacak seviyeyi geçtin, sandığın gibi kassaydın kendini bu sorunla baş edemezdin, ne yapacağını biliyorsun artık, sakin ol sadece odaklan canın yanmayacak kuzucum. Kaygılarını en aza indir, olumsuz şeyler düşünme.
Denedim canım onu yara var gibi acio içi devam edemedim üstte. Diğeri nasıl oluyor yatak ucunda kusura bakma canım acemilik bilmiyorum tam aciklayabilirmisin
Ne olur bugün yeniyim artık o an çok rahat oluyorum zaten
saol cnm ya inş bu da geçer yine mutlu haber veririm sizlere
inşallah cnm en büyük sorun bitti bu da geçecek inanıyormGeçer canım benim, ne acılar geçiyor bu da geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?