Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cook sevindm cnm ya darısı diğer kızların başına

Sadece yanma oluyor onada yarın doktora gidicem mantardan suphelwniyorum. Herkes yenecek inşallah kızlar umutsuz olmayın sakin en büyük düşmanlık bu oluyor ben çok kapildim umutsuzluğa ama oldu sonunda herkes yenebilir :))))

o bnde de oluyo cnm girerken acıyo sadece sonra aşağı doğru itiyrm kayıp gidiyo zatn

Canim istersen yardimci olabilirim sana

Yok canım dktora sormadım ama tam olamadığından dolayı tahrişten demişti bir kere ama bu garip bişey,şişen yer biber sürmüş gibi yanıyo anlıyorum direk zaten aynayla bi bakıyorum minik bir baloncuk gibi oluvermiş,renkte falan problem yok yani tatlım şişlik bariz ortada oluyor,bir süre sonra iniyor ama orda hassaslık hissediliyo uzun süre,ben zaten korkak ve problemliyim bi de bu beni iyice yıldırdı ;( aparat olarak bende makyaj fırçasını düşünüyorum inş cesaret ve motivasyon topladıktan sonra tabi ((((

L
Canim sevindim p kremon adini bana veroison lütfen bende 1.5 senedir cekiyorum

Cnm benim sag ol !!!

CANIM ÇOK SEVINDIM YA HAYIRLI OLSUN INSAALLAH BÜTÜN HERKES YENERRRRR CANIM

yuuuuupiiiiii bitti artk kızlar dün gece hepsi oldu ccoooook mutluyum darısı diğer arkadaşlarıma inşallah sizlerde yaparsınız ayyy cok mutluyum kuş gibiyim şuanda cok hafifledim
Coook sevindim cnm yaaaa!!! Daha gecenlerde neler yazmistin bu sayfalara!!! Aferin sanaa!! Simdi sira bendee! Dua edin noolur! Bi ben kaldim yaaa

Ayyyy cok seviniyorum adiniza yaaaa!!! 2 gundur hep guzel haberler! Masallah!!!! Bi ben kaldim sankiiii offff

Sonunda :) tebrikler canım çok şükür Allah ım herkesin yenmesini nasip etsin çok sevindim adanis sen bi harikasın gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…