- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.441
Canım o anda konuşmak bile onları soğutuyor, onlar bizim tam tersimiz çabuk gaza gelip çabuk gazları bitiyor...Dün denedik ama ön sevişmeden sonra yağı sürdük eşimin p... ne ama bu seferde ereksiyonunu kaybetti ve bende de istek kalmadı anlayacağın hiç giriş bile yapamadık yağı önce süreceğiz. İnşallah bugün yine deneyeceğiz
bırakmak yok tabii devam edin kızlar pes etmeyin bn 1.5 yıl sonra sonucunu aldım sizlerde alacaksınız güvenin kendinizeCanım tebrikler darısı diğer arkadaşlara onları yalnız bırakmak yok ok...
yuuuuupiiiiii bitti artk kızlar dün gece hepsi oldu ccoooook mutluyum darısı diğer arkadaşlarıma inşallah sizlerde yaparsınız ayyy cok mutluyum kuş gibiyim şuanda cok hafifledim
senin sayende oldu cnm sana cok tşk ederim yardımların sayesinde oldu allah senden razı olsun bitanemNeler duyuyorum, neler :)) çooook sevindim kuzum benim, maşallah sana
Darısı diğer meleklerimizin başına.
senin sayende oldu cnm sana cok tşk ederim yardımların sayesinde oldu allah senden razı olsun bitanem
inşallah diğer kızlarda yaparlar ya gercekten tahmin ettiğim kadar acı yokmuş ya abarmışım cnm ya git gel yapmadık daha onu taktım biraz oda olur herhalde zmanlaCanımsın, estağfurullah canım benim. Sen kendi gücünü gördün, cesaretinle harmanladın ve yendin. Senin başarın bu, Allah sana başka dert göstermesin birtanem benim.
Çok mutlu ettin beniAllah hepimizden razı olsun.
inşallah diğer kızlarda yaparlar ya gercekten tahmin ettiğim kadar acı yokmuş ya abarmışım cnm ya git gel yapmadık daha onu taktım biraz oda olur herhalde zmanla
Eşin kanı görünce ne olacak? Senin bakire olduğuna bir kaç damla kanla mı inanacak? Yapmayın Allah aşkına nedir bu kan sevdası ben anlayamıyorum.. Bir kere kadın yeterince ıslanmış, istekli ve rahatsa ilk ilişkide kan gelme ihtimali çok az zaten.. Akıllı bir erkek bir kızın bakire olduğunu kandan değil.. Onun ilişki sırasında hal ve hareketlerinden bir şekilde anlarYa canım benimde kızlık zarım duruyor tam giriyor eşim ama kan filan gelmedi git gel yaparken gıcık bir duygu oluşuyor zardan diye düşünüyorum nasıl yırtılacak bilmiyorum aslında ben de eşimin o kanı görmesini istiyorum
üzülme cnm olumsuzlukları at aklından hangi aşamadasın cnm sana burda herkes yardım eder cnm eminim sende yeneceksin bunumerhaba,
2 yıllık evliyim.. bende aynı dertten muzdaribim adını bile dillendirmek istemediğim bi illet.. bi bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki.. kalabalık bi ailede gelinim ama cok yalnızım.Sürekli bebek konusu konuşuluyor hiç kimse hiç bişey bilmiyor.Kimse beni anlamıyor.Hepsinin çocuğu var çocukları ile vakit geçiriyorlar fakat ben çok yalnızım.Eşimi seviyorum fakat sürekl tartışıyoruz onunda beni sevdiğini biliyorum.farklı konular yüzünden tartışsakta biliyorumki altında yatan en büyük sorun bu. biz hala karı koca değiliz aynı evde yaşayan 2 sevgili gibiyiz.en yakın arkadaşlarımın bebek mujdelerıne bile sevinemez oldum. hayattn soğudum çocuklara bile yaklaşamıyorum artık halbuki Çocukları çok seven biriyim.Anne olmayı cok istiyorum eşime baba diyecek işten gelişinde sevinip çırpınacak minik bir yavrumuzun olmasını çok istiyorum... umutlarım gün geçtikçe azaldı yardımınızı rica ediyorum...
eşli deneme için hazır değilsin demekki cnm biraz daha egzersiz yapmalısın cnmBi gün önce denedik Eşimin parmağını yarısını kadar aldım kayganlastirici yağ hicbirsey kullanmadan p...de aldım tamamen olmadı sertleşme problemi falan oldu tam gitmedi yani. Dün gece de daha dokundurdugu an acimaya başladı kuruyduda ayrıca bi türlü odaklanamadim yag surdu esim yine canim cok yandi tahriş falan etmiş olabilir miyiz? Moralmen çöktüm kızlar yardım edin Allah rızası için ne yapayım ne edeyim ben yaaaa
Canım sorunum yoktu alabiliyordum yarıya kadar hiç acı hissetmeden hatta. Hazır olduğumu düşünüyordum ben. Eşim hep daha cesursun daha cesaretlisin diyordu. neden böyle oldu anlamadım.eşli deneme için hazır değilsin demekki cnm biraz daha egzersiz yapmalısın cnm
Canım 3 gün yaparsın bi gun yapamayabilirsin kafana çok takma benim eşimde kayganlaştırıcı sürmeye karsı ben ıslanamadığım zamn anlıyor yavas yavas gıt gel yaprasa onun sıvısı ile devam edebiliyosun baktın olmuyor tukurukle hallet canım o an yag kadar işe yarmasada faydası olur bence....Bi gün önce denedik Eşimin parmağını yarısını kadar aldım kayganlastirici yağ hicbirsey kullanmadan p...de aldım tamamen olmadı sertleşme problemi falan oldu tam gitmedi yani. Dün gece de daha dokundurdugu an acimaya başladı kuruyduda ayrıca bi türlü odaklanamadim yag surdu esim yine canim cok yandi tahriş falan etmiş olabilir miyiz? Moralmen çöktüm kızlar yardım edin Allah rızası için ne yapayım ne edeyim ben yaaaa
Panik yapma canım bende hepsini almıstım uyusturuyodum hatta regl döneminden sonra başını bile alamadım aman Allah ıö başamı döndüm derken adanis sagolsun rahatlattı beni canım panik yapınca kafanda olacakmı olmayacakmı dşye düşününce dahada geriliyoruzz derin nefes al önce karnını şişirerek rahatlamaya başlıycaksın zaten nefesini verirken eşin biraz ilerlesin tekrar al ver az az ilerleyince ıkın canım ıkınabildiğin kadar ıkın yağla denemeni öneririm çok faydasını gördüm görüyorum ben misyoner pozisyonda yendim elimle başı girdikten sonra asağıya doğru ittirdim eşim eğim veremiyodu baktım acımıyo ıkındım sende rahat olduğun pozisyonda dene ve sakin ol hepimiz bi yapıp bi iki gün yapamadıkCanım sorunum yoktu alabiliyordum yarıya kadar hiç acı hissetmeden hatta. Hazır olduğumu düşünüyordum ben. Eşim hep daha cesursun daha cesaretlisin diyordu. neden böyle oldu anlamadım.
merhaba,
2 yıllık evliyim.. bende aynı dertten muzdaribim adını bile dillendirmek istemediğim bi illet.. bi bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki.. kalabalık bi ailede gelinim ama cok yalnızım.Sürekli bebek konusu konuşuluyor hiç kimse hiç bişey bilmiyor.Kimse beni anlamıyor.Hepsinin çocuğu var çocukları ile vakit geçiriyorlar fakat ben çok yalnızım.Eşimi seviyorum fakat sürekl tartışıyoruz onunda beni sevdiğini biliyorum.farklı konular yüzünden tartışsakta biliyorumki altında yatan en büyük sorun bu. biz hala karı koca değiliz aynı evde yaşayan 2 sevgili gibiyiz.en yakın arkadaşlarımın bebek mujdelerıne bile sevinemez oldum. hayattn soğudum çocuklara bile yaklaşamıyorum artık halbuki Çocukları çok seven biriyim.Anne olmayı cok istiyorum eşime baba diyecek işten gelişinde sevinip çırpınacak minik bir yavrumuzun olmasını çok istiyorum... umutlarım gün geçtikçe azaldı yardımınızı rica ediyorum...
Bi gün önce denedik Eşimin parmağını yarısını kadar aldım kayganlastirici yağ hicbirsey kullanmadan p...de aldım tamamen olmadı sertleşme problemi falan oldu tam gitmedi yani. Dün gece de daha dokundurdugu an acimaya başladı kuruyduda ayrıca bi türlü odaklanamadim yag surdu esim yine canim cok yandi tahriş falan etmiş olabilir miyiz? Moralmen çöktüm kızlar yardım edin Allah rızası için ne yapayım ne edeyim ben yaaaa
Canım sorunum yoktu alabiliyordum yarıya kadar hiç acı hissetmeden hatta. Hazır olduğumu düşünüyordum ben. Eşim hep daha cesursun daha cesaretlisin diyordu. neden böyle oldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?