Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım o anda konuşmak bile onları soğutuyor, onlar bizim tam tersimiz çabuk gaza gelip çabuk gazları bitiyor...Bence eğer illaki yağ süreceksen ilişki yaşadığın yere çok yakın olsun....

yuuuuupiiiiii bitti artk kızlar dün gece hepsi oldu ccoooook mutluyum darısı diğer arkadaşlarıma inşallah sizlerde yaparsınız ayyy cok mutluyum kuş gibiyim şuanda cok hafifledim

Neler duyuyorum, neler :)) çooook sevindim kuzum benim, maşallah sana

Darısı diğer meleklerimizin başına.

senin sayende oldu cnm sana cok tşk ederim yardımların sayesinde oldu allah senden razı olsun bitanem

Canımsın, estağfurullah canım benim. Sen kendi gücünü gördün, cesaretinle harmanladın ve yendin. Senin başarın bu, Allah sana başka dert göstermesin birtanem benim.

Çok mutlu ettin beni Allah hepimizden razı olsun.

inşallah diğer kızlarda yaparlar ya gercekten tahmin ettiğim kadar acı yokmuş ya abarmışım cnm ya git gel yapmadık daha onu taktım biraz oda olur herhalde zmanla

inşallah diğer kızlarda yaparlar ya gercekten tahmin ettiğim kadar acı yokmuş ya abarmışım cnm ya git gel yapmadık daha onu taktım biraz oda olur herhalde zmanla

Bu sözü duymaya ba-yı-lı-yo-rum :))) bir şey yokmuş, acımıyormuş, bu kadar mıymış, ben abartmışım :)) yesinler seni, her zaman söylüyorum umut oluyorsunuz birbirinize maşallah ^-^

İnşallah canım, yaparlar tabii, ertelemek yok. Zamanla git-gel de olur hiç merak etme.

Son düzenleme:
Eşin kanı görünce ne olacak? Senin bakire olduğuna bir kaç damla kanla mı inanacak? Yapmayın Allah aşkına nedir bu kan sevdası ben anlayamıyorum.. Bir kere kadın yeterince ıslanmış, istekli ve rahatsa ilk ilişkide kan gelme ihtimali çok az zaten.. Akıllı bir erkek bir kızın bakire olduğunu kandan değil.. Onun ilişki sırasında hal ve hareketlerinden bir şekilde anlar

Son düzenleme:
merhaba,
2 yıllık evliyim.. bende aynı dertten muzdaribim adını bile dillendirmek istemediğim bi illet.. bi bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki.. kalabalık bi ailede gelinim ama cok yalnızım.Sürekli bebek konusu konuşuluyor hiç kimse hiç bişey bilmiyor.Kimse beni anlamıyor.Hepsinin çocuğu var çocukları ile vakit geçiriyorlar fakat ben çok yalnızım.Eşimi seviyorum fakat sürekl tartışıyoruz onunda beni sevdiğini biliyorum.farklı konular yüzünden tartışsakta biliyorumki altında yatan en büyük sorun bu. biz hala karı koca değiliz aynı evde yaşayan 2 sevgili gibiyiz.en yakın arkadaşlarımın bebek mujdelerıne bile sevinemez oldum. hayattn soğudum çocuklara bile yaklaşamıyorum artık halbuki Çocukları çok seven biriyim.Anne olmayı cok istiyorum eşime baba diyecek işten gelişinde sevinip çırpınacak minik bir yavrumuzun olmasını çok istiyorum... umutlarım gün geçtikçe azaldı yardımınızı rica ediyorum...

üzülme cnm olumsuzlukları at aklından hangi aşamadasın cnm sana burda herkes yardım eder cnm eminim sende yeneceksin bunu

1 hafta önce 8 ayda zor randevu aldığım devlet hastanesinden 3. seansın devamını getiremeyip yarıda bıraktık umudum hiç kalmadı. Bu formu sürekli okuyorum denediğim bi kaç şey oldu fakat kendime güvenim hiç kalmadı hep yarıda kaldı o kadar moralim bozukki ne yapacağımı sasırdım

Bi gün önce denedik Eşimin parmağını yarısını kadar aldım kayganlastirici yağ hicbirsey kullanmadan p...de aldım tamamen olmadı sertleşme problemi falan oldu tam gitmedi yani. Dün gece de daha dokundurdugu an acimaya başladı kuruyduda ayrıca bi türlü odaklanamadim yag surdu esim yine canim cok yandi tahriş falan etmiş olabilir miyiz? Moralmen çöktüm kızlar yardım edin Allah rızası için ne yapayım ne edeyim ben yaaaa

eşli deneme için hazır değilsin demekki cnm biraz daha egzersiz yapmalısın cnm

eşli deneme için hazır değilsin demekki cnm biraz daha egzersiz yapmalısın cnm
Canım sorunum yoktu alabiliyordum yarıya kadar hiç acı hissetmeden hatta. Hazır olduğumu düşünüyordum ben. Eşim hep daha cesursun daha cesaretlisin diyordu. neden böyle oldu anlamadım.

Canım 3 gün yaparsın bi gun yapamayabilirsin kafana çok takma benim eşimde kayganlaştırıcı sürmeye karsı ben ıslanamadığım zamn anlıyor yavas yavas gıt gel yaprasa onun sıvısı ile devam edebiliyosun baktın olmuyor tukurukle hallet canım o an yag kadar işe yarmasada faydası olur bence....

Canım sorunum yoktu alabiliyordum yarıya kadar hiç acı hissetmeden hatta. Hazır olduğumu düşünüyordum ben. Eşim hep daha cesursun daha cesaretlisin diyordu. neden böyle oldu anlamadım.
Panik yapma canım bende hepsini almıstım uyusturuyodum hatta regl döneminden sonra başını bile alamadım aman Allah ıö başamı döndüm derken adanis sagolsun rahatlattı beni canım panik yapınca kafanda olacakmı olmayacakmı dşye düşününce dahada geriliyoruzz derin nefes al önce karnını şişirerek rahatlamaya başlıycaksın zaten nefesini verirken eşin biraz ilerlesin tekrar al ver az az ilerleyince ıkın canım ıkınabildiğin kadar ıkın yağla denemeni öneririm çok faydasını gördüm görüyorum ben misyoner pozisyonda yendim elimle başı girdikten sonra asağıya doğru ittirdim eşim eğim veremiyodu baktım acımıyo ıkındım sende rahat olduğun pozisyonda dene ve sakin ol hepimiz bi yapıp bi iki gün yapamadık

Merhaba canım, anlıyorum seni, belli bir zaman geçtikten sonra bebek özlemi her geçen gün şiddetleniyor. Hiç endişelenme, bu illetten kurtulmanın yolu bol bol ve düzenli olarak egzersiz yapmaktan geçiyor. Umutların azalmasın canım, yeni gelen arkadaşlarımız hep senin yazdığın cümlelerle başlar, ama en sonunda, er-geç başardım mesajlarını görürüz. Senin için de aynısı olacak inşallah.

Kulak çöpü, ince bir mumu aparat olarak kullanabilirsin. Egzersiz yapacağın odan var değil mi, kalabalık aile olduğunuzu yazmışsın beraber yaşamıyorsunuzdur umarım. Özel mesaj kutuna detayları yazacağım. Kulak çöpünü ya da istediğin bir aparatı jelatinle güzelce sarıp bana haber ver birtanem.

Tatlım benim, tamamen başarmadan kayganlaştırıcını ya da zeytinyağı kullanmayı bırakma, alışana kadar kullanmaya devam et. Büyük ihtimalle kayganlaştırıcı olmadığı için ilerleme kaydedemediniz. Acıma sebebi korku kaynaklı olabilir, mantar oluşmuş olabilir, beyaz beyaz pütürlü şeyler gördüysen vajinanda mantar oluşmuştur, bu yüzden yanmıştır.

Birtanem egzersizini tam yapmadan eşli denemeye geçme, parmağının hepsini al, öyle deneyin eşinle, ne yazık ki hayal kırıklığı oluyor çoğu zaman. Lütfen pes etme, moralini yüksek tut, bu kadar insan başardıysa senin başaramaman için hiçbir sebebin yok, yansa da acısa da biraz sık dişini, eşinin ilerlemesine izin ver, bacaklarını kasmamaya çalış . Ahh keşke zihnine sızmanın bir yolu olsaydı, ona aslında ne kadar kolay olduğunu, keyif aldığın, kendini sıkmadığın an girmesini sağlamak için bile çaba harcamana gerek olmadığını, kendi kendine girdiğini anlatabilseydim kuzum benim. Sabırla, inatla devam et, umutsuzluğa kapılma canım.

Birtanem ben yendikten sonra bir gün panik yaptım, o panikle alamadım p..si çıldırdım, nasıl olur bu, ne bu şimdi dedim kendi kendimi yedim. Mehter takımı gibi iki ileri, bir geri gidersin bazen. Çok doğal bunlar, üzülecek bir şey yok, denemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…