Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saçma olacak ama yatak ucu neresi bi de ben nasıl durcamki

Yatağın en köşesine oturacaksın,yatağınız çok yüksek değil, değil mi? Eşinde senin önünde dizlerinin üzerine çökecek, vajina ve p..s karşı karşıya gelmiş olacak. Daha açık nasıl anlatabilirim bilemiyorum canım, şimdi gözünde canlandı mı pozisyon serpilcim.

Anladım canım cok sagol

Ne ilacı kullandınız

Ucu dışarda oluyor ama p...s itmeye çalışıyo eşim dışarı firliyo ozamanda
Canım bende yasadım biliyorum bunun ne deme k oldugunu.... Sen tam esin girecegı sırada poponu saga sola kaçırıyorsun...o yuzden çıkıyor... Yani o anda grişe izin ver gerisi gelecek ok....bıde o sırada nefes alver....

başardımmmmmm şaşkınım öyle bir şaşkınım ki sanki dünyaya adapte olamıyorum:) kolay değil 1.5 yıllık evliyim ve biz bu gece başardıkkk Adanis canım sen varya bitanesin önce Rabbim sonra senin sayende ben bu illetten kurtuldum ya inanamıyorum bebhanthol ve emla kremle başardım ben de yardımcı olmak isterim kim analar bizi bizden başka Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah yanınızdayım:)

çok mutlu oldum cnm senin adına inşallah diğer kızlarda başarır onlara yardım etmey devam edicez

çok saoll canımm aynen o kadar kolay oldu ki ahh ben ne büyütmüşüm gözümde hazır olacaksın ve bol egzersiz lütfen ertelemeyin

çok saoll canımm aynen o kadar kolay oldu ki ahh ben ne büyütmüşüm gözümde hazır olacaksın ve bol egzersiz lütfen ertelemeyin
aynen hergün denemek lazım cnm bnde 1.5 yıllık evliyim ve dün gece yendm bnde bu gecede denicez sen git gel yapabildn mi

evet canım ama çok heyecanlıydık biz yarıya kadar alabildim ikici kez denedik yine yarıya kdara girdi çünkü sertleşme sorunu oluştu çok kolay girdi ama mucizevi bir şekilde açılıyor orası arkadaşlar :)

evet cnm aşağı doğru ittiğinde kendisi yavaşça kayıp giriyor zor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…