- 10 Kasım 2014
- 169
- 86
- 53
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.541
çok sevindim senin adına canım :) işte bu kadar ya:)Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür
canım ben hastalığımın bittiği gün yenmiştim :)Tamam canim suan hastaym biter bitmez hemen denicem burda yenen arkadaslari gördükçe sevinip heycanlaniyorum umarim bende basarabilirim
Demekki daha zamanın var canım eminimki senin yenmenede az kaldı çok az hemde sen egsersizlerini yap yeter o anı kafanda kur ve yapabileceğine inandır kendini ben öyle yapmıstım hep o anı düşündüm ve hep olumlu olduğunu hayal ettim acumıycak diye kendimi teskin ettim işte evde otobüste heryerde canımın içi yani sen kendini hazırla öncelikle ve gerçekten inan ben sana inanıyorumAyyyy cok seviniyorum adiniza yaaaa!!! 2 gundur hep guzel haberler! Masallah!!!! Bi ben kaldim sankiiiioffff
Yok canım bi tek sen degilsin, ben de VarımCoook sevindim cnm yaaaa!!! Daha gecenlerde neler yazmistin bu sayfalara!!! Aferin sanaa!! Simdi sira bendee! Dua edin noolur! Bi ben kaldim yaaa
Bizde yenicez canim insallahhhh!!! Bir birimize destek olalimmm!!!Yok canım bi tek sen degilsin, ben de Varım
Gercekten yapabilecegime coook inaniyorum! Cok umutluyum! Hergun bugun olucak diyorum! Ama iste olmayincada biraz umutsuzluga kapiliyorum!!!Demekki daha zamanın var canım eminimki senin yenmenede az kaldı çok az hemde sen egsersizlerini yap yeter o anı kafanda kur ve yapabileceğine inandır kendini ben öyle yapmıstım hep o anı düşündüm ve hep olumlu olduğunu hayal ettim acumıycak diye kendimi teskin ettim işte evde otobüste heryerde canımın içi yani sen kendini hazırla öncelikle ve gerçekten inan ben sana inanıyorum
Özel mesaj atılmıyor galiba sana canımGercekten yapabilecegime coook inaniyorum! Cok umutluyum! Hergun bugun olucak diyorum! Ama iste olmayincada biraz umutsuzluga kapiliyorum!!!
Insallah canımBizde yenicez canim insallahhhh!!! Bir birimize destek olalimmm!!!
canım yağla da sürekli kayıyor ya, napacağımızı şaşırdık. Dün gece yine denedik yine canım çok acıdı yine yağsız denedik tabiki.bakmadım hiç mantar değildir inşallah yaaTatlım benim, tamamen başarmadan kayganlaştırıcını ya da zeytinyağı kullanmayı bırakma, alışana kadar kullanmaya devam et. Büyük ihtimalle kayganlaştırıcı olmadığı için ilerleme kaydedemediniz. Acıma sebebi korku kaynaklı olabilir, mantar oluşmuş olabilir, beyaz beyaz pütürlü şeyler gördüysen vajinanda mantar oluşmuştur, bu yüzden yanmıştır.
Birtanem egzersizini tam yapmadan eşli denemeye geçme, parmağının hepsini al, öyle deneyin eşinle, ne yazık ki hayal kırıklığı oluyor çoğu zaman. Lütfen pes etme, moralini yüksek tut, bu kadar insan başardıysa senin başaramaman için hiçbir sebebin yok, yansa da acısa da biraz sık dişini, eşinin ilerlemesine izin ver, bacaklarını kasmamaya çalış . Ahh keşke zihnine sızmanın bir yolu olsaydı, ona aslında ne kadar kolay olduğunu, keyif aldığın, kendini sıkmadığın an girmesini sağlamak için bile çaba harcamana gerek olmadığını, kendi kendine girdiğini anlatabilseydim kuzum benim. Sabırla, inatla devam et, umutsuzluğa kapılma canım.
canım çok sevindim İnşallah bizlerde yeneriz yardımcı olun bize...Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür
Atiliyor normalde cnm! Dur ben sana yaziim!!Özel m
Özel mesaj atılmıyor galiba sana canım
Kizlar biz dün gece denedik! Esim altta ben ustte arkam dönük pozisyonu denemek istedik! Adaniscigimin yendigi pozisyon :) !! Ama olmadi! Daha zor oldu benim icin sanki! Vajina girisini bulamadim, ben pe..si icime almaya calistikca pe..s esime dogru geri cekiliyodu! Ben bide deligi bulamiyorum sanki kizlar yaaa!! Offf dün yine olmayinca yatakta yigildim kaldim hüngür hüngür aglamaya basladim her zamanki gibi!! Olmayinca cok sinirleniyorum ve sinirlerim bosaliyo o yuzden agliyorum heralde!! Iliskiye girmeden once cok rahatim sanki bu sefer 100 de 100 olucakmis gibi hissediyorum cok umutlaniyorum!! Bide nefesimi kontrol edemiyorum sanki o an hersey kontrolumden cikiyo! Sacma sapan sekillerde pe..si almaya calisiyorum! Konsantre olamiyorum!!! Nolursunuz yardim edin!! Ne yapmam lazim daha??
başardımmmmmm şaşkınım öyle bir şaşkınım ki sanki dünyaya adapte olamıyorum:) kolay değil 1.5 yıllık evliyim ve biz bu gece başardıkkk Adanis canım sen varya bitanesin önce Rabbim sonra senin sayende ben bu illetten kurtuldum ya inanamıyorum bebhanthol ve emla kremle başardım ben de yardımcı olmak isterim kim analar bizi bizden başka Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah yanınızdayım:)
Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür
Yok canım dktora sormadım ama tam olamadığından dolayı tahrişten demişti bir kere ama bu garip bişey,şişen yer biber sürmüş gibi yanıyo anlıyorum direk zaten aynayla bi bakıyorum minik bir baloncuk gibi oluvermiş,renkte falan problem yok yani tatlım şişlik bariz ortada oluyor,bir süre sonra iniyor ama orda hassaslık hissediliyo uzun süre,ben zaten korkak ve problemliyim bi de bu beni iyice yıldırdı ;( aparat olarak bende makyaj fırçasını düşünüyorum inş cesaret ve motivasyon topladıktan sonra tabi((((
Evet canim zeytinyagi kullaniyoruz! Cok kaygan oldugu icin o yana bu yana kayip duruyo! Deligi o yuzdenmi bulamiyorum acaba??canim yatak ucu pozisyonunda sen kendn elinle yerleştirmeye çalıs ve yavas yavas acele etme ıkına ıkına dene kayıp gidecek ve zeytinyagı kullan, bisey kullanıyo musun? bilmiyorum
canım yağla da sürekli kayıyor ya, napacağımızı şaşırdık. Dün gece yine denedik yine canım çok acıdı yine yağsız denedik tabiki.bakmadım hiç mantar değildir inşallah yaa
çok kasmaya başladım canım şu bi kaç gündür sık deneyemediğimizden olabilir mi ki?
Kızlar bende doktora gittim mantar varmış enfeksiyon falan da.yanma onun için mi oluyo acaba
Evet canim zeytinyagi kullaniyoruz! Cok kaygan oldugu icin o yana bu yana kayip duruyo! Deligi o yuzdenmi bulamiyorum acaba??
canım insan evli olduğunu anlıyo değil mi :)İçime doğmuş aman yarabbim, bu saatte evdeyim ve sadece size bakmak için geldim, iki güzel haberle karşılaşmak varmış meğerse, güzel bile denmez harika haberler bunlar, şahane. Ne mutlu ettiniz beni kızlar, canlarım benim
slnay, birtanem yeneceğini biliyordum, dünyayı bambaşka bir gözle göreceksin şimdi, baktığın her şey daha parlak, daha ışıltılı olacak. Sanki ben yenmiş kadar sevindim, çoook geçmiş olsun.
Serpil, canım benim işte bu kadar :) farklı pozisyon denemeleri her zaman için iyidir, sana da ilaç gibi gelmiş, öyle mutlu oldum ki, geçmiş olsun sana da, ne kadar rahatladığını görebiliyorum :)
İkinizi de kucaklıyorum
Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?