- 6 Haziran 2014
- 25
- 13
- 18
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.581
Hayir canim kilolu degilim aksine cok zayifim 50 kiloyum ben cnm! Esimde kilolu degil! Bilemedim nasil yaparim nere giderim! Offf
bebek istiyroz ama iyice alışana kadar olmasın bilmiyrm artk bakıcaz cnmcanım bildiğim kadarıyla adetin başladığı günden 14gün sonra yumurtlama oluyo. yani o zaman şans daha yüksek
Tabikiii! Gercekten sizlere inaniyorum! Ve acimadigini beynimede inandirdim zaten! Ama is o ana gelince ne oluyo anlamiyorum! Oncesinde cok umutlu oluyorum kesin olacak diyorum! Gercekten oyle hissediyorum sanki olacakmis gibi yani! Ama yok!!!!
eşli deneme için erkenmi acaba cnmTabikiii! Gercekten sizlere inaniyorum! Ve acimadigini beynimede inandirdim zaten! Ama is o ana gelince ne oluyo anlamiyorum! Oncesinde cok umutlu oluyorum kesin olacak diyorum! Gercekten oyle hissediyorum sanki olacakmis gibi yani! Ama yok!!!!
Aslinda buluyoruz sanki ama ben zeytinyagi kullaniyorum ondanmi bilmiyorum! Ittirince baska yere kayiyo!!!canim önce vucudunu tanı, al karsına bi ayna, incele her yerini ondan sonra deneme yap, kilonda yokmus ne güzel, deliği bulamamana şaşırdım
Aslinda buluyoruz sanki ama ben zeytinyagi kullaniyorum ondanmi bilmiyorum! Ittirince baska yere kayiyo!!!
Olabilir cnm! Ben pek egzesiz yapamadim cunku korkagim cesaretsizim! Bi bogum alabildim sadece! Sen nasil yapmistin cnm! Esli denemeye gecmeden bayaa egzersiz yaptinmi?eşli deneme için erkenmi acaba cnm
cnm bn eşimle egzersiz yaptm parmak çalışması yaptık bi süre ama sadece bi parmak alabiliyodum parmağın hepsini alabiliyrm sonra eşli denemeye geçtik ilk önce başını sonra yarısını sonra hepsi oldu cnm yavaş yavaş yaptıkOlabilir cnm! Ben pek egzesiz yapamadim cunku korkagim cesaretsizim! Bi bogum alabildim sadece! Sen nasil yapmistin cnm! Esli denemeye gecmeden bayaa egzersiz yaptinmi?
Neden atilmiyor acaba? Herkez oyle diyo! Ben yaziim cnmözel mesaj atılmıyor canım sana mesaj atar mısın anlamadım nasıl kayıyor
Ben heralde cok acele ediyorum cnm ozman! Iki kere denedik sadece! Umutsuzluga kapilmamak gerek!!!cnm bn eşimle egzersiz yaptm parmak çalışması yaptık bi süre ama sadece bi parmak alabiliyodum parmağın hepsini alabiliyrm sonra eşli denemeye geçtik ilk önce başını sonra yarısını sonra hepsi oldu cnm yavaş yavaş yaptık
evet cnm yavaş yavaş yapınBen heralde cok acele ediyorum cnm ozman! Iki kere denedik sadece! Umutsuzluga kapilmamak gerek!!!
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım tebrikler hep birlikte ne diyoruz: BU MUYMUŞŞŞŞŞŞŞŞ......Yendimmmmmmmmmmmm kızlar çok şükür çok mutluyum hepinize sonsuz teşekkürler özellikle adanis ve herkesten Allah razı olsun yaptım sonunda inanamıyorum yatak ucu pozisyonda adaniscim seni seviyorum :) ya saskinim rahatım Ohh be çok şükür
inşallah cnm dualarımız sizinleBugün girebildim sayfaya. Ne güzel yenen arkadaşları tebrik ediyorum. Ben hala yenemedim inşallah bizde bu dertten kurtuluruz
ben vajinusmusum ya.. kocamda benim.penisusmus oldu:)):)) adami delirttim sonunda
Canımmm çok iyi moral oldun bana Allah razı olsun. Söylediğin kremlede deniyim bakalım bi. Bu gece yine deneme yapıcaz dualarınıza ihtiyacım var.Bephanten kremle deneyin canım, yağ rahatsız ettiyse. Ben korktuğun için, kastığını ve kasma kaynaklı acı hissettiğini düşünüyorum, rahat olduğunda aynı acıyı hissetmeyeceksin. Evet biraz ara verince soğuyor insan, çok fazla ara vermemeye çalışın regl dönemleri haricinde.
Yeneceğini biliyorum, hiçbir şeyi zihninde büyütme, mantar varsa da hiç problem değil, krem veya ilaçla çözülebilen bir durum. sadece yenmeye odaklan şimdi, yarısını alabilen cesur bir kızsın sen. Karamsarlığa kapılıp da kendine haksızlık etme, canım benim. Sabırla denemeye devam.
ben vajinusmusum ya.. kocamda benim.penisusmus oldu:)):)) adami delirttim sonunda
olumsuz düşünmek yok cnm acı ne ya acı falan yok at aklından onutrk yenemeyen benim heralde bir kere başardım ve çok acı hissettim ama yine olmuyor olmuyor off delircem acı hissetmemenin bir yolu yokmu ya nefesim kesiliyor resmen
4 sene oldu benden kac sene sonra evlenen kuzenlerimn çocuğu oldu ya beşe gircez biz birisi bgn doğurdu yenmeyi herşeyden çok istiyorum ama olay o noktaya gelince film kopuoolumsuz düşünmek yok cnm acı ne ya acı falan yok at aklından onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?