- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.621
kesinlikle
canım eşli denemeden öncede egzersiz yap öyle dene ben faydasını gördümcanım sağolun bu gece deneyelim tekrar bi buscopan atsam iyi olacak galiba öncesinde evde sadece ıhlamur var o da olur herhalde biraz de egzersiz yapayım ama parmağa alıştım aparat mı yapayım diyosun
haklısın canım ama insanlar o kadar çok burnunu sokmayı seviyo ki geçen komşumuz anneme olmuyosa tedavi olsun demiş ya ay kaynar sular döküldü başımdan yaa şurama geldiMillete ne oluyor ben anlamıyorum. Sanane belki çocuğum olmuycak (Allahım korusun). Düşüncesizlikten başka birşey değil ya. herkesin bir derdi var diyorum, bu benim sınavım diyorum Rabbime şikayet etmek istemiyorum ama yeter artık bunu atlatıp, benimde çocuğum olsun istiyorum
canım parmak egzersizi mi yapayım diyosun?canım eşli denemeden öncede egzersiz yap öyle dene ben faydasını gördüm
Evet canım belki.bilinç altın dışardan bişey olmasını böyle kabuledebilir denemekte fayda var size zarar vermeyecek herşeyi deneyebilirsiniz pozisyonunuda bulmaya calış sırtı eşine dönük de yenen var misyonerde yatak ucundada bu sizin deneyip yolunu bulacağınız bişey ben üste yapamadım mesela deneyerek misyoner in en iyisi olduğuna karar verdim o pozisyonda da yendimcanım sağolun bu gece deneyelim tekrar bi buscopan atsam iyi olacak galiba öncesinde evde sadece ıhlamur var o da olur herhalde biraz de egzersiz yapayım ama parmağa alıştım aparat mı yapayım diyosun
dün denedik egzersizden sonra ama misyonerde ilk denemelerde acı duymadım ucu girmiş ama sonrakinde cidden canım yandı niye bilmiyorum sanırım yönü yukarı ittik galibaEvet canım belki.bilinç altın dışardan bişey olmasını böyle kabuledebilir denemekte fayda var size zarar vermeyecek herşeyi deneyebilirsiniz pozisyonunuda bulmaya calış sırtı eşine dönük de yenen var misyonerde yatak ucundada bu sizin deneyip yolunu bulacağınız bişey ben üste yapamadım mesela deneyerek misyoner in en iyisi olduğuna karar verdim o pozisyonda da yendim
evet canım haklısın onlarda bizim mutluluğumuzu istiyor.inşallah olur çocuklarımız aminnnnnnnnnnnnnnMillete ne oluyor ben anlamıyorum. Sanane belki çocuğum olmuycak (Allahım korusun). Düşüncesizlikten başka birşey değil ya. herkesin bir derdi var diyorum, bu benim sınavım diyorum Rabbime şikayet etmek istemiyorum ama yeter artık bunu atlatıp, benimde çocuğum olsun istiyorum
Ucu girdiyse gerisi kolay canım acı duyman kasmanlada alakalı olabilir tam o anda nefes al karnın şişene kadar verdiğinde ıkın ve eşin aşağıya eğim versin emin ol canının yanmayacağına inandır o anı düşün ve olumlu bi şekilde problemsiz yaptığını düşün ben öyle yapıyodum yatak ucundada deneyebilirsinizdün denedik egzersizden sonra ama misyonerde ilk denemelerde acı duymadım ucu girmiş ama sonrakinde cidden canım yandı niye bilmiyorum sanırım yönü yukarı ittik galiba
yatak ucunu pozisyonu nasıl?Ucu girdiyse gerisi kolay canım acı duyman kasmanlada alakalı olabilir tam o anda nefes al karnın şişene kadar verdiğinde ıkın ve eşin aşağıya eğim versin emin ol canının yanmayacağına inandır o anı düşün ve olumlu bi şekilde problemsiz yaptığını düşün ben öyle yapıyodum yatak ucundada deneyebilirsiniz
Canım ben yatagın köşesine heliyorum bacağımı aralıyorum eşim dizinin üzerine önüme geliyor p..le v..na karsı karsıya geliyor ben bu pozisyonda ucunu alabilmiştim daha sonra yerde misyoner pozisyonda daha rahat hissettim o pozisyonda yendimyatak ucunu pozisyonu nasıl?
tamam canım umarım işe yaarar ve bende ooooof bumuymuş derimCanım ben yatagın köşesine heliyorum bacağımı aralıyorum eşim dizinin üzerine önüme geliyor p..le v..na karsı karsıya geliyor ben bu pozisyonda ucunu alabilmiştim daha sonra yerde misyoner pozisyonda daha rahat hissettim o pozisyonda yendim
cnm gas gevşetici olarak buscopan kullandm rahatlatıyocanım kas gevşetici ne içtin ve ne kadar süre önce?
adanis cnm dün gece git gel de yapmaya başladık yavaş yavaş yapıyrz tabi ama eşim duramadı ve bna b..şaldı ya hamile kalmak istemiyrm şuan da bu iş tamamen oldktan sonra kalmak istiyorum hemen tuvalete gittim sildim ama yinede aklımda kaldı
Canımmm çok iyi moral oldun bana Allah razı olsun. Söylediğin kremlede deniyim bakalım bi. Bu gece yine deneme yapıcaz dualarınıza ihtiyacım var.
üzülmüyorum cnm mutlu olurum aksine ama hani herşey yeni ya onun için dedm hergün deniyoruz cnm alışana kadar hergün denemek istiyorum cnm yanmıyo fazla onun için herşeyin hayırlısı sanmıyorm rahime ulaştığını hemen kalktım ama dediğin gibi belkide gitmiştir önümüzdeki ay belli olur cnmCanım eşin de tabii aylar sonra dayanamamış, ne yapsın, istem dışı olmuştur.
Birtanem ovulasyon dönemindeysen hamile kalma şansın var. Şansın diyorum çünkü her ne kadar zamanı değil diye düşünsen de harika bir duygu :) Adına risk demek istemiyorum. Ne kadar silsen de, temizlesen de, sperm rahime ulaşmışsa yapılacak bir şey yok kuzucum, hamile kalmış olabilirsin. 2 günde bir ilişkiye girmeye çalışın, ola ki hamile kaldıysan en azından eşli denemeye alışmış olursun. hayırlısı olsun tatlım benim, bu üzülecek bir şey değil ki mutlu olmalısın
çok sevindim bir kişinin daha bu kabustan uyanması insanı evet yapabilrsin sende dedirtiyor bi kere yaptın ya ve artık giriyo sonrası git geli daha rahat yaparsın yani demek istediğim daha kolay işin artık sen nasıl yendin?neler önerirsinbitti cnm bnmki şükürsadece git gel yapmıyoruz dün gece onu da yavaş yavaş yapmaya başladık onu da yapsaydık hayırlısıyla cnm
evet canım ben parmak egzersizi yapıyodum. hatta yendiğim gün 3parmak yaptım ilk defa:)canım parmak egzersizi mi yapayım diyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?