Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlaaaaar offfffff bgn ne oldu anlatayım eşimle denemeye karar verdik vazelin sürdük neyse herşey çok güzel gitti pozisyon olarakta ben üstteydim o altta ama sırtım ona dönük şekilde denedim başını deliğe getirdim biraz ittirdim çok korktum kalktım o üstüme geldi başını getirdi içerde yanma hissettim kızlığım gitmeden de o acıdan çekildim parmak egzersizlerini de kabul etmiyor bebişler ne yapacam ben yarın tekrar deneyecez bu bile iyi aslında önceden deliğe gelse onu elimle itiyordum

haha çok iyiymiş bu :)

kızlarcımmm nasıl keyifler... ben de fena sayılmaz .. iki gündür çabalamalarım etkili olacakki eşimi hareketlendirdim biraz .. sonunda bugün ben bişey demeden bugün uzun çalışalım dedi:)) ama bugün de ben pert durumdayım.. bütün haftanın yorgunluğu galiba...birde dün kafasını alabildim. birazcık yani belki bi cm belki iki cm ama olmuş kadar sevindim resmen..biraz daha uğraşsak sanki olacakti ama ereksiyon kaybından yapamıyos bişiy... diyom ya eşim de penisusmus oldu galiba:) ben banyo falan yapıyom iki egzersiz yapıyom hazırım diyebiliyorum ona şu aşamada ama o diyemiyo:):):) napcam bilemedim varmı bir taktik yöntem bildiğiniz ... hap kullanmasını ben istemirum..

Ay canım benm inşallah sen bgn yaparsında taktiklerini anlatırsın bir iki cm girince acı olmadı mı ya ben nasıl rahatlatacam kendimi

harika cnm devam et bugün de yapın hatta elinden geliyosa hergün yapın bn her gün yaparak yendm şimdi bi gün yapıyrm bi gün yapmıyrm alıştırıyrm kendimi git gel olayım da güzel gitmeye başladı devam edin

kızlaaar çok güçlü olmamız gerektiğini bir kez daha anladığım bir yazı.. okuyun....

Marie, 1930 yılında alkolik bir annenin evlilik dışı çocuğu olarak dünyaya gelir. Annesi ona bakamayınca 5 yaşında olan Marie'yi yurda verir. Ardından bir çift onu evlatlık edinir. Marie'nin kaderi ne yazık ki yine yüzüne gülmez, çünkü onu evlatlık edinen çift sadist çıkar. Bu italyan asıllı çift küçük kızı evin mahzenine kapayıp sistematik biçimde işkence eder. Dışardan bakıldığında normal ve çok saygın göründükleri için, bunu yıllarca rahatlıkla gizleyebilirler ve Marie adeta cehennemden geçer.

Marie Rose 17 yaşında depresyondan felç geçirir. Halisünasyonlar da gördüğü için doktorlar ona şizofren teşhisi koyar ve onu akıl hastahanesine yerleştirirler. Marie hayatının 17 yılını orada geçirir ve çok zor yıllar yaşar. Umutsuzluk ve çaresizlik içinde kıvranır durur. Yemek yemez, yerinden kımıldamaz ve sıkça intihar etmeyi düşünür.

Otuz dört yaşına geldiğinde doktorlar Marie'nin durumunu yeniden değerlendirir. Onun şizofren olmadığına, ağır depresyon geçirdiğine ve panik atak yaşadığına karar verirler. Arkadaşlarının ve kendisini seven bir kaç sağlık görevlisinin yardımıyla Marie hastaheneden çıkar.

O artık hür ve yaşamını nasıl sürdüreceğine dair kendisi karar verme aşamasındadır. Terk edilmiş, işkence ve tacize uğramış, otuzdört yılı ziyan olmuş bir kişi olarak hiçte kolay olmayacaktı, ama o yılmadı ve kızgın, öfkeli, umutsuz olmak yerine sıfırdan başlamayı tercih etti.

Yetkililer "Aklı dengesi yerinde değil, okuması imkansız" dedikleri halde Marie, Salem State Üniversitesine Psikiyatri bölümüne girer ve mezun olur. Bu ara kanser hastalığına yakalanır ve mücadalesini kazanır. Kendisi gibi akıl hastahanesinden çıkmış ve iyileşmiş Joe ile evlenir. Kocası maalesef altı sene sonra ölür ve Marie kendini işine verir. Uzun yıllar doktor olarak çalıştıktan sonra Harvard Üniversitesi'nde mastır yapar. Psikiyatrik hastalarla çalışır, konferanslar verir. Biyografisi yazılır ve hayatı film olur (Nobody's Child). Bir çok ödüle layik görülür.

Elli sekiz yaşındayken, 'vay be' dedirtecek birşey yapar: On yedi yılını geçirdiği Masachusetts Danver Devlet Hastahanesine yönetici olarak atanır.
Verdiği bir basın toplantısında şunları söyler:"Eğer affetmeyi öğrenmeseydim, bir damla bile gelişemezdim. Yaşamım ziyan edilmiş bir yaşam olurdu. Ve bugün bu hastahaneye yönetici olarak dönemezdim."

Marie Rose Balter'in yeni görevini haber yapan bir Ajans, onun zafer açıklamasını da şöyle yapar: "En uzun yolculuk, beynimizden yüreğimize yaptığımız yolculuk. Affetmek bu yolculuğun en kestirme yolu. Affetmeyi gerektiren her yara, içinde önemli bir dersi barındırır. Dersi görebilmek için yarayı yeniden deşerek yüzleşmek zorunda kalsak bile..."

Marie bu hayatta hiçbirşeyin imkansız olmadığını gösteren en güzel örneklerlerden

Ay canım benm inşallah sen bgn yaparsında taktiklerini anlatırsın bir iki cm girince acı olmadı mı ya ben nasıl rahatlatacam kendimi
canım gerçekten anlamadım bile .. diyorum ya sertleşsin diye zaten surekli mola verip duruyoruz.. ama ben molalarda boş durmuyorum .. mumla çalışıyorum.. mumu girdiriyorum o orda beklerken ben takılıyom öyle ..konuşuyoruz sohbet ediyoruz ..iyi hissedince gerçekten sorun yok.. p..sertleşince ben parmagımı yağlıyorum pozisyonuma geçiyorum parmagımı girdiriyorum içeriyi daha rahat hissediyorum o zaman ama dediğim sadece hazırlık yanı parmağımın belki birinci boğumu o kadar .. fazla ugraşmıyorum .. sonra p.. deniyorum.. bir kaç kez denedik böyle olmadı.. yorulduk mola verdik.. bi daha denedik anlamadım bile ben niye olmuyo ki diye söylenirken eşim ellerini bırakınca farkettim kontrol ettim kegel yaptım azıcık girmiş..sonra yine söndü..ben çemkirdim azcık:))) öyle yani hissetmedim bile.. acı yok canım acı yok diye diye yapıcaz inşallah...

ooooh çok sevindim canım... vakit keyfini çıkarma vakti senin için ohhh missss:) maşallah

acı olmuyor canım olay kendimizi korkutup oraya yaklaştırmamamız sadece
İşte nasıl yenecem bunu evet aynen eşimi yaklaştırsamda bacaklarım kasılıyor kegel yapmaya çalışıyorum ama bacağımı açamıyorm eşim kas gevşetici içersen kontrolde edemezsin bacak kaslarını dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…