- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.161
Iste bu kadar bundan sonrasi gelir canim hic sikinti bile yapma[/QUOTE][QUOTE="yardim84, post: 40062802, member: 636na bile gerek kalmadi sadece sarki soyledim ve tuvaletimi yapar gibi yaptigimda aciliyo kaydi gitti o kadar mutlu oldum ki kac gundur bosa canimi sikmisim
Ayy hadi insallah gercekten bu is bitmis kadar sevindim cnm.cok sagol.[/QUOTE]Ayyy
Iste bu kadar bundan sonrasi gelir canim hic sikinti bile yapma
arkadaşlar bende uyuşturucu krem emla almıştım yapamadım yine de ve bir hafta hep denedik en son mahfetmişim kendimi jinekoloğa gittim ki mantar olmuş ne yapmışsın sen öyle dedi yani yine de karar sizin yaşamış biri olarak paylaşayım dedim
Canim ya ben bu gece kremle denicm ama icimde şüphe var ne yapacagimi bilmiyorum zeytinyagla denememizde girdi zannediyodk ama cok kayiyodu o yüzden bi krem deniyim diyorum bi seferligine olmaz mı[/QUOTE][QUOTE="AdaNis, post: 40063830, member: 653037lar uyuşturucu spreyler, ilaçlar vs. olmadan da yenebilirsiniz. Uyuşturucu hissi veren kremler tamamen sizin inanmanızla alakalı bir durum, inanmazsanız bir faydasını göremezsiniz. İnanın bana bunlara ihtiyaç duymadan da pekala başarabilirsiniz, illa kullanmak istiyorum diyorsanız da doktorunuza danışın.
Her zaman söylüyorum sizin için en uygun kayganlaştırıcı özelliği olan bephanten krem yeni adıyla bephantol. Hiçbir zararı yok, insanlar bu kremi cilt bakımı için kullanıyor, en güzel özelliği kayıp gitmesi. Egzersizlere yeni yeni başlayan arkadaşlarıma bunu öneriyorum, içinde başaranlar da var, hala egzersiz aşamasında olanlar da. Nacizane önerim bu, son karar tabii ki sizlere ait.
Ben düzeldimAma hala bebe yagiyla egzersiz yapıyorum. Bebe yağının suana dek bir zararini görmedim. İlişkilim rayina girince hepsini birakicM insallah
Canim ya benisgece kremle denicm ama icimde şüphe var ne yapacagimi bilmiyorum zeytinyagla denememizde girdi zannediyodk ama cok kayiyodu o yüzden bi krem deniyim diyorum bi seferligine olmaz mı
Anestol pomad canim uyusturuyomus herald bi kereligine denesem bisey olmaz sanki bide daha kolay olsun diye kremin üstüne zeytinyagini da sursem nasil olur[/QUOTE]Nasıl bir krem belinaycım?
Söylediğim gibi ben pek tavsiye etmiyorum nacizane, fakat kremin etkisine inanırsan faydalı olabilir canım. Son karar senin, zararsız bir kremse sorun olacağını düşünmüyorum.
tamam canim bugün bi deniyim bakalım ins. Olur dua et nolurAnestol pomad canim uyusturuyomus herald bi kereligine denesem bisey olmaz sanki bide daha kolay olsun diye kremin üstüne zeytinyagini da sursem nasil olur
[/QUOTE]tamam canim bugün bi deniyim bakalım ins. Olur dua et nolur
Canım benim onun bir zararı olmaz sanırım, kullanan kızlar vardı. Anestolü hiç denemedim, bilemiyorum tatlım zeytinyağıyla nasıl bir ikili olur inan bilemiyorum. Kullananlar varsa mesajını görünce sana yardımcı olurlar belinaycım.
Ins. Canim yaa cok kararliyim ama bakalim[/QUOTE]Etmez miyim birtanem benim, dualarım hep sizinle. İnşallah bu gece senin için milat olur canım.
Ins. Canim yaa cok kararliyim ama bakalim[/QUOTE]Etmez miyim birtanem benim, dualarım hep sizinle. İnşallah bu gece senin için milat olur canım.
Bendee yenemiyooorrruuuummmm :'([/QUOTE]Ins. Canim yaa cok kararliyim ama bakalim
Yolu yariladik canim inan ve devam et surekli dene bi bakmisiz olmus bitmis Allahin izniyle[/QUOTE]Ayy hadi insallah gercekten bu is bitmis kadar sevindim cnm.cok sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?