- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.201
içebilirsn cnm bişey olmaz belki faydasını görürsün dene bnceİşte nasıl yenecem bunu evet aynen eşimi yaklaştırsamda bacaklarım kasılıyor kegel yapmaya çalışıyorum ama bacağımı açamıyorm eşim kas gevşetici içersen kontrolde edemezsin bacak kaslarını dedi
Ya aslında ön sevimeyi uzun tutunca rahatlıyorm bir yerde okumustum ilişkinin yüZde doksanı ön sevişmede bitiyormus yüzde onu da bizim yapamadiğmizcanım gerçekten anlamadım bile .. diyorum ya sertleşsin diye zaten surekli mola verip duruyoruz.. ama ben molalarda boş durmuyorum .. mumla çalışıyorum.. mumu girdiriyorum o orda beklerken ben takılıyom öyle ..konuşuyoruz sohbet ediyoruz ..iyi hissedince gerçekten sorun yok.. p..sertleşince ben parmagımı yağlıyorum pozisyonuma geçiyorum parmagımı girdiriyorum içeriyi daha rahat hissediyorum o zaman ama dediğim sadece hazırlık yanı parmağımın belki birinci boğumu o kadar .. fazla ugraşmıyorum .. sonra p.. deniyorum.. bir kaç kez denedik böyle olmadı.. yorulduk mola verdik.. bi daha denedik anlamadım bile ben niye olmuyo ki diye söylenirken eşim ellerini bırakınca farkettim kontrol ettim kegel yaptım azıcık girmiş..sonra yine söndü..ben çemkirdim azcık:))) öyle yani hissetmedim bile.. acı yok canım acı yok diye diye yapıcaz inşallah...
Yarına kaldı bgn yapamadık diye atarlıyıziçebilirsn cnm bişey olmaz belki faydasını görürsün dene bnce
çok oldu bu filmi izleyeli ama etkilendiğim sahnelerden birisiydı onun hayata dönüşü...kızlaaar çok güçlü olmamız gerektiğini bir kez daha anladığım bir yazı.. okuyun....
Marie, 1930 yılında alkolik bir annenin evlilik dışı çocuğu olarak dünyaya gelir. Annesi ona bakamayınca 5 yaşında olan Marie'yi yurda verir. Ardından bir çift onu evlatlık edinir. Marie'nin kaderi ne yazık ki yine yüzüne gülmez, çünkü onu evlatlık edinen çift sadist çıkar. Bu italyan asıllı çift küçük kızı evin mahzenine kapayıp sistematik biçimde işkence eder. Dışardan bakıldığında normal ve çok saygın göründükleri için, bunu yıllarca rahatlıkla gizleyebilirler ve Marie adeta cehennemden geçer.
Marie Rose 17 yaşında depresyondan felç geçirir. Halisünasyonlar da gördüğü için doktorlar ona şizofren teşhisi koyar ve onu akıl hastahanesine yerleştirirler. Marie hayatının 17 yılını orada geçirir ve çok zor yıllar yaşar. Umutsuzluk ve çaresizlik içinde kıvranır durur. Yemek yemez, yerinden kımıldamaz ve sıkça intihar etmeyi düşünür.
Otuz dört yaşına geldiğinde doktorlar Marie'nin durumunu yeniden değerlendirir. Onun şizofren olmadığına, ağır depresyon geçirdiğine ve panik atak yaşadığına karar verirler. Arkadaşlarının ve kendisini seven bir kaç sağlık görevlisinin yardımıyla Marie hastaheneden çıkar.
O artık hür ve yaşamını nasıl sürdüreceğine dair kendisi karar verme aşamasındadır. Terk edilmiş, işkence ve tacize uğramış, otuzdört yılı ziyan olmuş bir kişi olarak hiçte kolay olmayacaktı, ama o yılmadı ve kızgın, öfkeli, umutsuz olmak yerine sıfırdan başlamayı tercih etti.
Yetkililer "Aklı dengesi yerinde değil, okuması imkansız" dedikleri halde Marie, Salem State Üniversitesine Psikiyatri bölümüne girer ve mezun olur. Bu ara kanser hastalığına yakalanır ve mücadalesini kazanır. Kendisi gibi akıl hastahanesinden çıkmış ve iyileşmiş Joe ile evlenir. Kocası maalesef altı sene sonra ölür ve Marie kendini işine verir. Uzun yıllar doktor olarak çalıştıktan sonra Harvard Üniversitesi'nde mastır yapar. Psikiyatrik hastalarla çalışır, konferanslar verir. Biyografisi yazılır ve hayatı film olur (Nobody's Child). Bir çok ödüle layik görülür.
Elli sekiz yaşındayken, 'vay be' dedirtecek birşey yapar: On yedi yılını geçirdiği Masachusetts Danver Devlet Hastahanesine yönetici olarak atanır.
Verdiği bir basın toplantısında şunları söyler:"Eğer affetmeyi öğrenmeseydim, bir damla bile gelişemezdim. Yaşamım ziyan edilmiş bir yaşam olurdu. Ve bugün bu hastahaneye yönetici olarak dönemezdim."
Marie Rose Balter'in yeni görevini haber yapan bir Ajans, onun zafer açıklamasını da şöyle yapar: "En uzun yolculuk, beynimizden yüreğimize yaptığımız yolculuk. Affetmek bu yolculuğun en kestirme yolu. Affetmeyi gerektiren her yara, içinde önemli bir dersi barındırır. Dersi görebilmek için yarayı yeniden deşerek yüzleşmek zorunda kalsak bile..."
Marie bu hayatta hiçbirşeyin imkansız olmadığını gösteren en güzel örneklerlerden
o zaman daha çok gayret etmelisin ve her gün denemelisin cnmYarına kaldı bgn yapamadık diye atarlıyızben aynı zamanda çikolata kisti hastasıyım acil yapmam lazım her bekleyiş bebek olayı için skntı
Ya aslında ön sevimeyi uzun tutunca rahatlıyorm bir yerde okumustum ilişkinin yüZde doksanı ön sevişmede bitiyormus yüzde onu da bizim yapamadiğmiz[/Q
Ya aslında ön sevimeyi uzun tutunca rahatlıyorm bir yerde okumustum ilişkinin yüZde doksanı ön sevişmede bitiyormus yüzde onu da bizim yapamadiğmiz
he he sevinelim o halde:))) zaten canım birleşme olmayınca napcan uzun uzun vakit geçiricen:) biryerde okudum ya da izledim hatırlamıyorum hatırlayınca paylaşırım .. diyodu ki vajınusmus sorunu olanlar ve eşleri çok iyi sevişirler diye:) ayınca napcan opcen kokluycan falan filan:) biz normalde o kervandayızama işte o da bir yere kadar.. yani birleşemiyoruz ama iyi sevişiyos: da nereye kadar:):) biz eş denemelerinde hiç sevişmiyoruz .. eşimle konuştuk kendimize yasak koyduk.. gülmeyin ciddi söylüyorum.. öyle olunca ilerleyemiyos çünkü.. dedik bu işi halletmeden sevişmek falan yok.. yani tamamen kopuk diiliz deneme sırasında temas dokunma falan oluyo yine ama o kadar.......zaten sertlik hemen gidiyo bi de ön sevişme yapsak bi de onu uzun tutsak ohooo hiç denemeye geçemem ben şuan:) önsevişme kadının hazırlanması rahatlaması için gerçekten çok önemli .. ben kendimi mumla hazırlıyom napiyim:)
adamı bezdirdin napsın garip:)kocam eve gelmedii cıldıracam yaa
Sen nasıl aştın4 senemi nasılda boşa harcamışım . Kızlaaaaaaaaaaaaaaar duyun beni hiçç bişey yok güzelce yağlayıp rahat bi nefes alın vırt die giriyo zatiii
öyle oldu galiba adam eve gelmedi kaldım böyleadamı bezdirdin napsın garip:)
yazdığımı gönderememişim ya:)Ya aslında ön sevimeyi uzun tutunca rahatlıyorm bir yerde okumustum ilişkinin yüZde doksanı ön sevişmede bitiyormus yüzde onu da bizim yapamadiğmiz
Ben 2 ay önce şırınga ile girdim vajinama sonra şurupların yanında uzun bi çubuk veriyolar ince ama uzun sonra onu alldım daha sonra beyaz mumu jelatinleyip yağladım onuda alınca kendime güvenim geldi sonra daha büyük boy mum aldım penis genişliğindn azcık küçük onu denedm önce girmedi sonra onun ucunu penis gibi ovalleştirdim bu sefer girmeye başladı daha sonra penisi aynen mum gibi tuttum ittirdim içime ilk başıı biraz girdi sonra eşim küçük küçük git geller yaptı bi baktık yarısı girmiş .Sen nasıl aştın
tebriklerrrrrrrrrr4 senemi nasılda boşa harcamışım . Kızlaaaaaaaaaaaaaaar duyun beni hiçç bişey yok güzelce yağlayıp rahat bi nefes alın vırt die giriyo zatiii
BiŞmde bgn biraz girdi gibi az ama çünkü başı girince bir yanma hissettim kızlığım gitmeden çnce hisstettin geri ittim ama başaracam bendr çünkü önceden eşimi yaklaştırmıyorsum itiyordumBen 2 ay önce şırınga ile girdim vajinama sonra şurupların yanında uzun bi çubuk veriyolar ince ama uzun sonra onu alldım daha sonra beyaz mumu jelatinleyip yağladım onuda alınca kendime güvenim geldi sonra daha büyük boy mum aldım penis genişliğindn azcık küçük onu denedm önce girmedi sonra onun ucunu penis gibi ovalleştirdim bu sefer girmeye başladı daha sonra penisi aynen mum gibi tuttum ittirdim içime ilk başıı biraz girdi sonra eşim küçük küçük git geller yaptı bi baktık yarısı girmiş .
tebriklerrrrrrrrrr
yupiiiiiiiiiiii canım tebrik ederim:)
ya eşin istemiyo da sen de öyle elinle girsin istemiyosun sonuçta.. şimdi zar olayına diiil egzersizlere ya da egzersiz yapmıyorsan bu nedenle eşinle bu sorundan kurtulmaya odaklanman lazım...Kız aslında mantıklı Zaten biz uzun tuttugumız için hoooops o zamana sönü veriyor ay benm eşim kızlıgımın öyle elimle falan gitmesini istemiyor kendi elini de almıyor ille de p..si ile olacakmış of inat işte bu da işimi zorlaştırıyor
canım egzersizle yeniliyor bu oraya aparat yada parmak egzersizi yaparken acımadığını gördükçe eşinin yaklaşmasından da korkmuyorsunİşte nasıl yenecem bunu evet aynen eşimi yaklaştırsamda bacaklarım kasılıyor kegel yapmaya çalışıyorum ama bacağımı açamıyorm eşim kas gevşetici içersen kontrolde edemezsin bacak kaslarını dedi
Benim eşim kızlığımn gitmesini istemiyor o şekilde ikna edenedim önemli olan bu mu dedim ben o duyguyu yaşamak istiyorum diyor bak bekliyorum sen ne zaman hazır olursan yaparız diyor ayol bende hemen hazır olmak istiyormcanım egzersizle yeniliyor bu oraya aparat yada parmak egzersizi yaparken acımadığını gördükçe eşinin yaklaşmasından da korkmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?