Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

içebilirsn cnm bişey olmaz belki faydasını görürsün dene bnce

Ya aslında ön sevimeyi uzun tutunca rahatlıyorm bir yerde okumustum ilişkinin yüZde doksanı ön sevişmede bitiyormus yüzde onu da bizim yapamadiğmiz

çok oldu bu filmi izleyeli ama etkilendiğim sahnelerden birisiydı onun hayata dönüşü...
hikaye de..
hikayeden çıkan mesaj da ..
affetmek dilde kolay yürekte o kadar zor olabiliyorki bazen.. sanki içinde o kızgınlıklar senin bir parçan olmuş hayatını karartacağını bilsen bile vazgeçemiyosun..ama başarabilen için de hayata dönüş kurtuluş oluyor resmen..affetmek diyince aslında kızgınlıklarını bitarafa bırakmak diil de, kendini özgür bırakmak oluyo...
öyle bişiyler .. etkilendim teşekkürler payaşım için

Ya aslında ön sevimeyi uzun tutunca rahatlıyorm bir yerde okumustum ilişkinin yüZde doksanı ön sevişmede bitiyormus yüzde onu da bizim yapamadiğmiz
yazdığımı gönderememişim ya:)
he he sevinelim o halde:))) zaten canım birleşme olmayınca napcan uzun uzun vakit geçiricen:) biryerde okudum ya da izledim hatırlamıyorum hatırlayınca paylaşırım .. diyodu ki vajınusmus sorunu olanlar ve eşleri çok iyi sevişirler diye:) ayınca napcan opcen kokluycan falan filan:) biz normalde o kervandayız ama işte o da bir yere kadar.. yani birleşemiyoruz ama iyi sevişiyos: da nereye kadar:):) biz eş denemelerinde hiç sevişmiyoruz .. eşimle konuştuk kendimize yasak koyduk.. gülmeyin ciddi söylüyorum.. öyle olunca ilerleyemiyos çünkü.. dedik bu işi halletmeden sevişmek falan yok.. yani tamamen kopuk diiliz deneme sırasında temas dokunma falan oluyo yine ama o kadar.......zaten sertlik hemen gidiyo bi de ön sevişme yapsak bi de onu uzun tutsak ohooo hiç denemeye geçemem ben şuan:) önsevişme kadının hazırlanması rahatlaması için gerçekten çok önemli .. ben kendimi mumla hazırlıyom napiyim:)

Sen nasıl aştın
Ben 2 ay önce şırınga ile girdim vajinama sonra şurupların yanında uzun bi çubuk veriyolar ince ama uzun sonra onu alldım daha sonra beyaz mumu jelatinleyip yağladım onuda alınca kendime güvenim geldi sonra daha büyük boy mum aldım penis genişliğindn azcık küçük onu denedm önce girmedi sonra onun ucunu penis gibi ovalleştirdim bu sefer girmeye başladı daha sonra penisi aynen mum gibi tuttum ittirdim içime ilk başıı biraz girdi sonra eşim küçük küçük git geller yaptı bi baktık yarısı girmiş .

Kız aslında mantıklı Zaten biz uzun tuttugumız için hoooops o zamana sönü veriyor ay benm eşim kızlıgımın öyle elimle falan gitmesini istemiyor kendi elini de almıyor ille de p..si ile olacakmış of inat işte bu da işimi zorlaştırıyor

BiŞmde bgn biraz girdi gibi az ama çünkü başı girince bir yanma hissettim kızlığım gitmeden çnce hisstettin geri ittim ama başaracam bendr çünkü önceden eşimi yaklaştırmıyorsum itiyordum

ya eşin istemiyo da sen de öyle elinle girsin istemiyosun sonuçta.. şimdi zar olayına diiil egzersizlere ya da egzersiz yapmıyorsan bu nedenle eşinle bu sorundan kurtulmaya odaklanman lazım...

canım egzersizle yeniliyor bu oraya aparat yada parmak egzersizi yaparken acımadığını gördükçe eşinin yaklaşmasından da korkmuyorsun

canım egzersizle yeniliyor bu oraya aparat yada parmak egzersizi yaparken acımadığını gördükçe eşinin yaklaşmasından da korkmuyorsun
Benim eşim kızlığımn gitmesini istemiyor o şekilde ikna edenedim önemli olan bu mu dedim ben o duyguyu yaşamak istiyorum diyor bak bekliyorum sen ne zaman hazır olursan yaparız diyor ayol bende hemen hazır olmak istiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…