- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.521
Çok doğru, alış biraz, egzersizine devam et öyle eş denemesine geçersin canım benim.
Seni seni, neler başarıyorsun da haberimiz yok demek
Kalın aparat 3 parmaktan daha kalınsa yarısını alman yeterli, hepsini almak için uğraşma güzelim. Hadi bakalım çok yakında güzel haberini alırız inşallah.
3 parmagın ilk buğumu kalınlığında ama hepsını alabildim :)
polyanna85, post: 40126403, member: 668850"]Canim ben aparatı degdirir degidirmez geri çektim yapamıyorum yaa Bayılacak gibi oluyorum garip bi his daha küçücük şeyi bile girdireniyorum deliricem
3 parmağa denkse aynen devam et, cimcimem. Doğru yolda ilerliyorsun, maşallah sana
3 parmağa denkse aynen devam et, cimcimem. Doğru yolda ilerliyorsun, maşallah sana
pardon ölçtüm 9 cm girmiş :)
Allah seni emi :) hadi bakalım yencen sende sonra bende
ha hamerak ettim nekadar girdi diye
ayyy inşallah inşallah yarın devam ederim egzersizlerime :) 1 saate yakın denedimö yeter bağlım bugünlük :)
valla pes etmeyin xdeneyin hatta poponuzu rahat bırakıncada ittirdiğn zaman kendiliğnden girio :)yap canım yap iyi oluyo işte ne güzel bizde cesarete gelioruz :)
valla pes etmeyin xdeneyin hatta poponuzu rahat bırakıncada ittirdiğn zaman kendiliğnden girio :)
Mrb arkadaslar ben tekrar burdaym 2 yil olcak hala durumum ayni. Artik cok daraldım. Soracak olanlara simdiden soyliyim parmak egzersizi yapmiyorm p..yi almaya calisiyorm sürekli ileri derecede bi durumum yok sadece p..yi o duvar noktasindan sonra alamiyorumm
amin canım darısı da size inşallah:)Çok sevindim canım ya, Rabbim size sağlıklı ve mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah :)
aslında orda sadece 15saniye dayansan sonrası vakum gibi çekiyo içine.Mrb arkadaslar ben tekrar burdaym 2 yil olcak hala durumum ayni. Artik cok daraldım. Soracak olanlara simdiden soyliyim parmak egzersizi yapmiyorm p..yi almaya calisiyorm sürekli ileri derecede bi durumum yok sadece p..yi o duvar noktasindan sonra alamiyorumm
Evet onun farkindaym çünkü esimin parmagini aldigimda sdece 3 saniye canim acidi tamamen girdikten sonra hersey cok normaldi o boslugu hisseettim 5 dakika boyunca
pardon ölçtüm 9 cm girmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?