Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım
Canim cok tesekkurler çok güzel aciklamssin inşallah hızla biz de o aşamaları geliriz buradan mutlulugumuzu paylaşırız. Seni de tebrik ederim canım her yenen arkadaş bize umut ışığı oluyor

Can
seninle aynı aşamadayız bende kenim aparat yaptım 3 parmak kalınlığında :)
Canim eşinin işaret ve orta parmağı girdiyse is bitti...bbende ole oldu.Eşim dedi bu iki parmak rahat girio ve sen rahatsan Penis deneyelim..ve benim üstte olduğum bi şekilde yavaşça içime aldım...oldu!!

Kızlar bişey soracaktım ya bu nefes işini hala çözebilmis değilim hatta ıkınmayı da beceremiyorum :) egzersiz esnasında nefes alırken karnimizi mi sisirecegiz yoksa gogsumuze mi alacağız nefesimizi.
Canım karnını şişirerek nefes al verirken ıkın ve ittir ıkınmada afedersin ama b.tuvaletini yaparken yaptığın gibi sanki ordan bebek çıkacakmış gibi yada öyle ıkın kegel yaparken de vajinanız hareket eder ve kasık kaslarınızdada hareket olur bşrden fazla yüklendiğşnşzde ağrı hisswdebilirsiniz

gerçekten penis dahamı rahat oluo .. bi türlü aklım almıo :)

canım o gereksiz bilgiler o saçmalıklar ben,m beynimde de dolu ve hepsi aklıma geliyor. ama belki bana güleceksinz diyorum ki bgn yaparsam yarın evde oturayım malum yürüyemeyecem hareket edemeyecem atamıyorum bu durumu ama atmak zorunda olduğumu da biliyorum.

canım benim biz birbirini görmeyen ama yürekten aynı dili konuşan aileyiz bizde bgn eşimle denedik başı girdi öyle bekledik falan :) ama güzel haber bacaklarımı yavaş yavaş açmaya çalıştım :)

gerçekten penis dahamı rahat oluo .. bi türlü aklım almıo :)
Evet canim yapmadan önce bende kariyere inanamıyordum. Gerçekten esnek oluyor vajina.vve o Penis vajinaya hayatta girmez diye düşünüyorumdum hep..bunları yenince idrak ediyorsun canım.hhiç korkma sıkma kendini.. çok kolay

Canım at bunu kafandan inan bana aparattan bile kolay ben kanın geldiğini bile anlamadım sonraki gün kalktım işime gittim kan revan bilmeö ne saçmalık bşr iki damla başkasında hiç gelmiyor korkutucu bir kanda değil pembe suyumsu bişey bende sanardımki oluk oluk gelecek beni korkutanlar sen korkutanlar herşeyi abartmayı kendine huy edinenler yada başka rahatsızlıkları olduğu için belkide kendimizi kasmassak kan bile gelmezmiş düşünün artık ve çok kolay yeterki pozisyonunuzu bulın bolca ıkının nefes alın bol bol çalışın 1haftada çözersin

canım benim biz birbirini görmeyen ama yürekten aynı dili konuşan aileyiz bizde bgn eşimle denedik başı girdi öyle bekledik falan :) ama güzel haber bacaklarımı yavaş yavaş açmaya çalıştım :)
canım başı girdi mi çok güzel nefes al verirken eşin yavaş yavaş ittirsin ve sen yanma falan hissedince çıkarma sayı say nefes al misyoner pozisyonsa ayaklarını beline dola daha rahat oluyor bacaklarını kontrol edebiliyosun ve mümkünse yerde deneyin birde ben yerde denediğimde daha rahattım

ay ben evde salonda koltuk takımında yapıyorum daha rahat oluyor yatak odasından da korkuyorum hala :) ayaklarımı sırtına aldım ama bebe yağı kullandık ya hep dışarı çıktı içeri girmedi

ay ben evde salonda koltuk takımında yapıyorum daha rahat oluyor yatak odasından da korkuyorum hala :) ayaklarımı sırtına aldım ama bebe yağı kullandık ya hep dışarı çıktı içeri girmedi
Bende bebe yağı ile yapamadım zeytinyagı denedim daha iyiydi tabi herkese göre değişir bu başını aldıktan sonra hemen dolama bacaklarını biraz daha ilerlemeye çalışın sonra daha rahat olacaktır hemen çıkmaz bide çıktı diyelim tekrar deneyin bi öncekinden daha kolay olacaktır sonra nefes ve ıkınma bunu hiç unutmayın kendiliğinden oluverdiğini göreceksiniz bende hala ilk başta zorlanıyorum sonra olduğunu bile anlamıyorum bide kegel yap başı girdikten sonra ne kadar ilerlediğini anlayabilirsin canım

Ben ilk bir kac denemeden sonra basini alabilmistim, egzersizsiz ve kegelsiz ama basarisiz denemelerle artik onu da yapamiyorum. Neden herkes ilerlerken ben geriledim ( Egzersize bugun baslayacagim ha simdi ha sonra derken misafir vs geldi ama otururken falan kegel yaptim aklima geldikce.

Canım sen parmak egzersizi yaptın mi hiç. Haline üzülme en azından başını alabilmissin bu çok büyük bişey ben iki saat uğraştım serçe parmağını bile alamadım olmuyor sanki orada bi engel var ilk boğulma kadar bile ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…