- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.821
Canim cok tesekkurler çok güzel aciklamssin inşallah hızla biz de o aşamaları geliriz buradan mutlulugumuzu paylaşırız. Seni de tebrik ederim canım her yenen arkadaş bize umut ışığı oluyorYok canım Estağfurullah ne demek.ilk gün serce parmak denedim bol bol bebeyağı ve ıkinmayla. Baktım oldu nasil bi mutluluk.agladim dakikalarca.sonra yüzük parmağı denedim.yavaşça ve aşağı doğru. Oda oldu.sonra aynı gün orta parmagida denedim..sona bu şekil 5 6 gün bu şekilde egzersiz yaptım.içerde beklettim 10 dk. Kadar.. sonrada eşimin parçalarıyla denemeye başladık. Serçe yüzük orta..tabi yavaş yavaş..ikinarak ve bebe yagiyla..böyle de 1 ay kadar devam ettik zaman zaman..
GERÇEKTEN ALIRIM DİMİ CANIM İNAN BAK 3 PARMAĞI YAĞSIZ FALAN AĞRISIZ RAHAT ALIYORUM O DENLİ PENİSİ DE ALIRIM DİMİ :)))
Inşallah kızlar sizde yeneceksiniz inanıyorum.ben bile yendiysem. .zaten bu parmak aparat falan daha zor biliyomusun uz. .Penis girince anlamadım.Daha yumuşak bişey ve vajinanın içine şekline uyum sağliyor.daha rahat oluyor..Tebrikler Gülhan Hanım. Darısı hepimize :)
Canim eşinin işaret ve orta parmağı girdiyse is bitti...bbende ole oldu.Eşim dedi bu iki parmak rahat girio ve sen rahatsan Penis deneyelim..ve benim üstte olduğum bi şekilde yavaşça içime aldım...oldu!!seninle aynı aşamadayızbende kenim aparat yaptım 3 parmak kalınlığında :)
SagolTebrikler Gülhan Hanım. Darısı hepimize :)
Canım karnını şişirerek nefes al verirken ıkın ve ittir ıkınmada afedersin ama b.tuvaletini yaparken yaptığın gibi sanki ordan bebek çıkacakmış gibi yada öyle ıkın kegel yaparken de vajinanız hareket eder ve kasık kaslarınızdada hareket olur bşrden fazla yüklendiğşnşzde ağrı hisswdebilirsinizKızlar bişey soracaktım ya bu nefes işini hala çözebilmis değilim hatta ıkınmayı da beceremiyorum :) egzersiz esnasında nefes alırken karnimizi mi sisirecegiz yoksa gogsumuze mi alacağız nefesimizi.
Inşallah kızlar sizde yeneceksiniz inanıyorum.ben bile yendiysem. .zaten bu parmak aparat falan daha zor biliyomusun uz. .Penis girince anlamadım.Daha yumuşak bişey ve vajinanın içine şekline uyum sağliyor.daha rahat oluyor..
canım o gereksiz bilgiler o saçmalıklar ben,m beynimde de dolu ve hepsi aklıma geliyor. ama belki bana güleceksinz diyorum ki bgn yaparsam yarın evde oturayım malum yürüyemeyecem hareket edemeyecem atamıyorum bu durumu ama atmak zorunda olduğumu da biliyorum.Esim uyuyor, ben uykusuz. Tlf elimde gorunce bir de yazma kimseye, sorma, anlatma, hele de internette sakın ha sakın diyor. Sonucta tanimadigim insanlarmis... Ama zaten bunu tanidiklarimla konusamam ki
Ben taa lise yillarimdayken sinif arkadasimin ablasi hemsireydi, ve acil nobetinden donunce Bir is adaminin sekreteriyle is pisirirken kadinin kasıldigını ve kilitlendiklerini, ust uste o sekilde acile getirildiklerini anlatmisti kahkahalarla, cok gulmustum ben de ama su an ki korkum belki de odur, ya kilitlenirsek, acillik olursak biz de oyle? diye dusunuyordum dugunden once deBir de, bir arkadasim, ertesi gun yalpalayarak yürüdüğünü soylemisti. Tabi bunlar hatirladiklarim, hafizamda olanlar... Daha neler vardir bilincaltimda Allah bilir.
canım benim biz birbirini görmeyen ama yürekten aynı dili konuşan aileyiz bizde bgn eşimle denedik başı girdi öyle bekledik falan :) ama güzel haber bacaklarımı yavaş yavaş açmaya çalıştım :)Günaydın Kızlar, benim bugün egzersizde 4. günüm. Şimdi işe geldim. 2 gün üstüste yaptım ama dün akşam yapmadım. Sadece tek parmak alıyorum zaten. Bugünde gezmeye gidecez akşam geç gelirsem yine yapamam korkusu var, başlamadan ara verdim sanki. ama burda yazılanları okuyunca tekrar güvenim geldi, Eve gidince yorgunda olsam yapacağım. Hiç birşey evliliğimden önemli değil. Ben gayret ettikçe eşimde gaza geliyor. İlk defa seni böyle gayretli gördüm dedi. Şimdilik olmasa bile egzersiz yapınca, bişeyler yapığımı görünce oda motive oldu. dualarla, egzersizlerle geçireceğiz inşallah. Umudumuzu kaybetmeyelim. Tanımadığım Arkadaşlarım sizleri Seviyorum. En yakınımdakilerle bile bu problemi paylaşamazken sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor.
Evet canim yapmadan önce bende kariyere inanamıyordum. Gerçekten esnek oluyor vajina.vve o Penis vajinaya hayatta girmez diye düşünüyorumdum hep..bunları yenince idrak ediyorsun canım.hhiç korkma sıkma kendini.. çok kolaygerçekten penis dahamı rahat oluo .. bi türlü aklım almıo :)
Canım at bunu kafandan inan bana aparattan bile kolay ben kanın geldiğini bile anlamadım sonraki gün kalktım işime gittim kan revan bilmeö ne saçmalık bşr iki damla başkasında hiç gelmiyor korkutucu bir kanda değil pembe suyumsu bişey bende sanardımki oluk oluk gelecek beni korkutanlar sen korkutanlar herşeyi abartmayı kendine huy edinenler yada başka rahatsızlıkları olduğu için belkide kendimizi kasmassak kan bile gelmezmiş düşünün artık ve çok kolay yeterki pozisyonunuzu bulın bolca ıkının nefes alın bol bol çalışın 1haftada çözersincanım o gereksiz bilgiler o saçmalıklar ben,m beynimde de dolu ve hepsi aklıma geliyor. ama belki bana güleceksinz diyorum ki bgn yaparsam yarın evde oturayım malum yürüyemeyecem hareket edemeyecem atamıyorum bu durumu ama atmak zorunda olduğumu da biliyorum.
ayy inşallah yapabiliri<<< :)Evet canim yapmadan önce bende kariyere inanamıyordum. Gerçekten esnek oluyor vajina.vve o Penis vajinaya hayatta girmez diye düşünüyorumdum hep..bunları yenince idrak ediyorsun canım.hhiç korkma sıkma kendini.. çok kolay
canım başı girdi mi çok güzel nefes al verirken eşin yavaş yavaş ittirsin ve sen yanma falan hissedince çıkarma sayı say nefes al misyoner pozisyonsa ayaklarını beline dola daha rahat oluyor bacaklarını kontrol edebiliyosun ve mümkünse yerde deneyin birde ben yerde denediğimde daha rahattımcanım benim biz birbirini görmeyen ama yürekten aynı dili konuşan aileyiz bizde bgn eşimle denedik başı girdi öyle bekledik falan :) ama güzel haber bacaklarımı yavaş yavaş açmaya çalıştım :)
10 NUMARA 5 YILDIZ VERİYORUM SANA :)canım benim biz birbirini görmeyen ama yürekten aynı dili konuşan aileyiz bizde bgn eşimle denedik başı girdi öyle bekledik falan :) ama güzel haber bacaklarımı yavaş yavaş açmaya çalıştım :)
sağol bebeğim aşacaz az kaldı :) tembellik yapmayım yeter10 NUMARA 5 YILDIZ VERİYORUM SANA :)
ay ben evde salonda koltuk takımında yapıyorum daha rahat oluyor yatak odasından da korkuyorum hala :) ayaklarımı sırtına aldım ama bebe yağı kullandık ya hep dışarı çıktı içeri girmedicanım başı girdi mi çok güzel nefes al verirken eşin yavaş yavaş ittirsin ve sen yanma falan hissedince çıkarma sayı say nefes al misyoner pozisyonsa ayaklarını beline dola daha rahat oluyor bacaklarını kontrol edebiliyosun ve mümkünse yerde deneyin birde ben yerde denediğimde daha rahattım
Bende bebe yağı ile yapamadım zeytinyagı denedim daha iyiydi tabi herkese göre değişir bu başını aldıktan sonra hemen dolama bacaklarını biraz daha ilerlemeye çalışın sonra daha rahat olacaktır hemen çıkmaz bide çıktı diyelim tekrar deneyin bi öncekinden daha kolay olacaktır sonra nefes ve ıkınma bunu hiç unutmayın kendiliğinden oluverdiğini göreceksiniz bende hala ilk başta zorlanıyorum sonra olduğunu bile anlamıyorum bide kegel yap başı girdikten sonra ne kadar ilerlediğini anlayabilirsin canımay ben evde salonda koltuk takımında yapıyorum daha rahat oluyor yatak odasından da korkuyorum hala :) ayaklarımı sırtına aldım ama bebe yağı kullandık ya hep dışarı çıktı içeri girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?