- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.941
Canim sen egzersizlerin neredeyse sonuna gelmiş biri olarak daha iyi bilirsin ama ben hatirlatma anlamında yazayım dedim. Buradakileri okurken bazı arkadaşlar aparatı ucunu hafif sivriltip p.. görüntüsü verin demiş. Daha kolay oluyormuş ben daha o aşamaya gelemedigim için bilmiyorum ama senin işine yarar diye düşündüm hatırlatayim dedimBana da dua edin 2. Aparatı kalinlastirmam lazım giriş kisminda zorlaniyorum.. sanki bi tahriş olmuş gibi sizi oluyo geri çekiyorum artık çok bunaldımbugün egzersiz güzel geçti demek istiyorum şu cuma gününün hürmetine yardım et Allah'ım
Canim ben de seninle aynı durumdayım ama ilk gün elimi bile degdiremedim ertesi gün rahat değdirdim sonra bi boğum serçe parmak yapayım dedim bu sefer de onu yapamadım. Ama şunu farkettim ilk denemeden sonraki daha rahat oluyor burdaki arkadaşlar da bana bu konuda telkin verdiler sağolsun. Şunu diyorum artık geç olsun güç olmasın
Adanis mutlu haberini görünce çok sevindim ve gaza geldim. Yenen arkadaşlar burada bize yardım ettiği gibi güzel haberlerini yazınca da biz motive oluyoruz. Allah sağlıklı bir şekilde kızını kucağına almayi kısmet etsin. Çok emek veriyoruz çocuklarımız olsun diye allah hepimize bahşetsin bu duyguyu. güzel bir ömür nasip etsin allah evladına
ADANIS CANIM GOZUNAYDIN ALLAHIM HEPIMIZE MINNAKLAR VERSIN :) ALLAHIM SAGLIK HUZUR MUTLULUK HAYIRLI EVLAT VERSIN HEP AMA HEP MUTLU OLSUN :)Canlarım çok duygulandırdınız benigözlerim dolu dolu, sizleri tanıdığıma sonsuz mutluyum, iyi ki varsınız.
Amin meleklerim benim, inşallah, sağlıkla, hayırla kucağımıza alırız bebeğimizi.
Rabbim size de nasip etsin, yaşatsın bu güzel duyguyu. Öyle azimli, gayretlisiniz ki maşallah, ben yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bir gün gelecek sizlerin bebişlerini de konuşuyor olacağız, tüm kalbimle inanıyorum
AMIN AMİN BU ILETTEN KURTULUP BEBEK SEVINCINIDE YASATSIN ALLAHIM HAYIRLISI ILE HEPIMIZIN BEBISLERI OLURCanım paylaştıkça çoğalıyormuş gerçekten sevinçler, yaşadıkça öğreniyor insan. Amin canım, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi. Emeklerinize her gün şahit oluyorum ve sizler için dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyorumİnşallah bebek haberleri de vereceğiniz o güzel günler bir an önce gelir birtanem, sizler de bu duyguyu tadarsınız, rabbim en kısa zamanda nasip etsin
ADANIS CANIM GOZUNAYDIN ALLAHIM HEPIMIZE MINNAKLAR VERSIN :) ALLAHIM SAGLIK HUZUR MUTLULUK HAYIRLI EVLAT VERSIN HEP AMA HEP MUTLU OLSUN :)
Canlarım çok duygulandırdınız benigözlerim dolu dolu, sizleri tanıdığıma sonsuz mutluyum, iyi ki varsınız.
Amin meleklerim benim, inşallah, sağlıkla, hayırla kucağımıza alırız bebeğimizi.
Rabbim size de nasip etsin, yaşatsın bu güzel duyguyu. Öyle azimli, gayretlisiniz ki maşallah, ben yeneceğinizi çok iyi biliyorum, bir gün gelecek sizlerin bebişlerini de konuşuyor olacağız, tüm kalbimle inanıyorum
Hayirli olsun gozun aydin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ins.hepimiz bir gun bebek haberleriyle burada oluruz.bizlere dua et.cok sevindim senin adina.
Canım benim teşekkür ederim, sizlerde bu duyguyu yaşarsınız inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin
wuwwwww gözün aydın canımm rabbim musmutlu etsin inşaallah ..
Canım hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı mutlu bi bebek olur insallahCimcimem çok sağol, amin inşallah birtanem
2 sene önce bana bugünleri söyleselerdi asla inanmazdım, alay etmeyin derdim, öyle çaresizdim ki. Ne kadar şükretsem az, bir şekilde üstesinden geliyosun, Allah'ın yardımıyla, kendi gayretlerinle sen de yeneceksin tatlım, hiç merak etme, pes etmeden çalışmalarına devam et, bizim derdimizin bir çaresi var çok şükür vee sonra da gelsin melekler
Kizllaaaarr hani ben dün serçe parmağın ilk bogumunu bile alamadım diye başınızın etini yedim ya şimdi tekrar denedim ve cok uzun bi süre uğraşmadan toplamda 5 dakikada ilk boğuma kadar aldım sanırım. Tam emin değilim ne kadarı olduğunu aynayla bakmadım eldiven de vardı ama hissettim çok çok çok mutluyum :) olcak inşallah birazdan tekrar devam edecem yehhuuu
Canim sorma yaa o kadar mutlu oldum ki. Aynasız denedim daha kolay oldu aynayı tutmaya çalışırken kasiyormusum meğerse. Ya ilk boğumdan sonra takıldı kaldı ama normal mi senceAY POLYANNA ÇOK SEVİNDİM CANIM :) BUGÜN ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK, Allah daim etsin inşallah.
hani sormuştun ya bakmadanda parmağı itebiliyormusun diye dün denedim aynayla daha rahat buluyorum ama bakmadan da ittim ben tek parmakcığımı.
hadi bakalım 2. boğuma sıra geldi :)
Canim sorma yaa o kadar mutlu oldum ki. Aynasız denedim daha kolay oldu aynayı tutmaya çalışırken kasiyormusum meğerse. Ya ilk boğumdan sonra takıldı kaldı ama normal mi sence
Kizllaaaarr hani ben dün serçe parmağın ilk bogumunu bile alamadım diye başınızın etini yedim ya şimdi tekrar denedim ve cok uzun bi süre uğraşmadan toplamda 5 dakikada ilk boğuma kadar aldım sanırım. Tam emin değilim ne kadarı olduğunu aynayla bakmadım eldiven de vardı ama hissettim çok çok çok mutluyum :) olcak inşallah birazdan tekrar devam edecem yehhuuu
Yok artık motivasyonu kırmak yok. Şunu anladım ki ilk deneme hüsran oluyor ya o alışma evresiymis başarmak evresi kesinlikle 2. Deneme. Yılmadan devam edicezKızlar bide benim aklıma şu geliyo, biz elimizde olmadan, korkularımızı yenemediğimiz için birlikte olamıyoruz ya acaba yinede günah işlemiş oluyormuyuz. sonuçta eşimize görevimizi yeriene getiremiyoruz. mahkeme bile bu ii yapmayınca direkt boşuyor.
tabiki normal, ilk denemelerimiz çünki bu bir başlangıç, güvenimizi toplayınca gelsin parmaklar gitsinler p... ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?