Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sen egzersizlerin neredeyse sonuna gelmiş biri olarak daha iyi bilirsin ama ben hatirlatma anlamında yazayım dedim. Buradakileri okurken bazı arkadaşlar aparatı ucunu hafif sivriltip p.. görüntüsü verin demiş. Daha kolay oluyormuş ben daha o aşamaya gelemedigim için bilmiyorum ama senin işine yarar diye düşündüm hatırlatayim dedim

Bugun tekrar deneyecegim, ama ben esimle denerken uc kismini alabildigim icin onunla denemeye dedevam edecegim bakalim hayirlisi.

Canım paylaştıkça çoğalıyormuş gerçekten sevinçler, yaşadıkça öğreniyor insan. Amin canım, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi. Emeklerinize her gün şahit oluyorum ve sizler için dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyorum İnşallah bebek haberleri de vereceğiniz o güzel günler bir an önce gelir birtanem, sizler de bu duyguyu tadarsınız, rabbim en kısa zamanda nasip etsin

ADANIS CANIM GOZUNAYDIN ALLAHIM HEPIMIZE MINNAKLAR VERSIN :) ALLAHIM SAGLIK HUZUR MUTLULUK HAYIRLI EVLAT VERSIN HEP AMA HEP MUTLU OLSUN :)

AMIN AMİN BU ILETTEN KURTULUP BEBEK SEVINCINIDE YASATSIN ALLAHIM HAYIRLISI ILE HEPIMIZIN BEBISLERI OLUR

ADANIS CANIM GOZUNAYDIN ALLAHIM HEPIMIZE MINNAKLAR VERSIN :) ALLAHIM SAGLIK HUZUR MUTLULUK HAYIRLI EVLAT VERSIN HEP AMA HEP MUTLU OLSUN :)

Kuzum, sağol birtanem, inşallah gebelik testi sonucunuzdan, meleklerinizi kucağınıza alacağınız günlere kadar hep beraber burada olur, o güzel sevinçlerinizi paylaşırız canım

Amin,hepimizin minik kuzuları daima mutlu, sağlıklı olur inşallah, doğmamış yavrularımız da sağlıkla, huzurla dünyaya gelir umarım..

Hayirli olsun gozun aydin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ins.hepimiz bir gun bebek haberleriyle burada oluruz.bizlere dua et.cok sevindim senin adina.

Hayirli olsun gozun aydin cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ins.hepimiz bir gun bebek haberleriyle burada oluruz.bizlere dua et.cok sevindim senin adina.

Canım benim amin, inşallah, sizin sevinçlerinizle dağ gibi oldu mutluluğum, hakkınız ödenmez meleklerim..^^

Dualarım hep sizinle, önce şu vajinismusu yenin inşallah, sonra da bebişlerinizi konuşalım en kısa zamanda

Kizllaaaarr hani ben dün serçe parmağın ilk bogumunu bile alamadım diye başınızın etini yedim ya şimdi tekrar denedim ve cok uzun bi süre uğraşmadan toplamda 5 dakikada ilk boğuma kadar aldım sanırım. Tam emin değilim ne kadarı olduğunu aynayla bakmadım eldiven de vardı ama hissettim çok çok çok mutluyum :) olcak inşallah birazdan tekrar devam edecem yehhuuu

Canım hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı mutlu bi bebek olur insallah

AY POLYANNA ÇOK SEVİNDİM CANIM :) BUGÜN ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK, Allah daim etsin inşallah.
hani sormuştun ya bakmadanda parmağı itebiliyormusun diye dün denedim aynayla daha rahat buluyorum ama bakmadan da ittim ben tek parmakcığımı.

hadi bakalım 2. boğuma sıra geldi :)

Canim sorma yaa o kadar mutlu oldum ki. Aynasız denedim daha kolay oldu aynayı tutmaya çalışırken kasiyormusum meğerse. Ya ilk boğumdan sonra takıldı kaldı ama normal mi sence

Kızlar bide benim aklıma şu geliyo, biz elimizde olmadan, korkularımızı yenemediğimiz için birlikte olamıyoruz ya acaba yinede günah işlemiş oluyormuyuz. sonuçta eşimize görevimizi yeriene getiremiyoruz. mahkeme bile bu ii yapmayınca direkt boşuyor.
Canim sorma yaa o kadar mutlu oldum ki. Aynasız denedim daha kolay oldu aynayı tutmaya çalışırken kasiyormusum meğerse. Ya ilk boğumdan sonra takıldı kaldı ama normal mi sence

tabiki normal, ilk denemelerimiz çünki bu bir başlangıç, güvenimizi toplayınca gelsin parmaklar gitsinler p... ler

hadi bağlımm :)

Yok artık motivasyonu kırmak yok. Şunu anladım ki ilk deneme hüsran oluyor ya o alışma evresiymis başarmak evresi kesinlikle 2. Deneme. Yılmadan devam edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…