- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.981
Sakin birakma basaracaksin bakacaksin ki hic birsey olmuyor.gercekten insan cok mutlu oluyor cnm tebrik ederim.Kizllaaaarr hani ben dün serçe parmağın ilk bogumunu bile alamadım diye başınızın etini yedim ya şimdi tekrar denedim ve cok uzun bi süre uğraşmadan toplamda 5 dakikada ilk boğuma kadar aldım sanırım. Tam emin değilim ne kadarı olduğunu aynayla bakmadım eldiven de vardı ama hissettim çok çok çok mutluyum :) olcak inşallah birazdan tekrar devam edecem yehhuuu
Canım peniste bunların hiçbiri olmuyor aparat penise göre daha sert sen istemesende kaaıyosundur kendini tahriste oluyodur bol zeytinyagı ile yap canımben bişi soracam simdi ben egzersi< yapıom popom gayet rahat kasmıom kendimi .. tabi eş denemesinde nasıl olur onu bilemiom .. neyse aparatı içime sokunca ilk iğne batması gibi oluo tabi bu normal onu biliom zaten 1 2 saniye sürüo.. sonra aparatla bugün gel git denemesini yapmaya başladım iyi gidi ama nedense içine doğru iterken normal oluo geri çekerken kenarlarda hafıf batmalar oluoyor neden acaba ... hmn cvppppppp lütfnnn
bol kullanıom valla zeytınyağı :)Canım peniste bunların hiçbiri olmuyor aparat penise göre daha sert sen istemesende kaaıyosundur kendini tahriste oluyodur bol zeytinyagı ile yap canım
bol kullanıom valla zeytınyağı :)
ben ondanda fazlaBen bir yemeklik yağ kullanıyorum mübarek :)
ben kuru fasulye yaptım :)oy kızlar akşama yemek ne yapsak ola
Haaa haaa bu grup iyi ki var yoksa nasıl dertlesirdik:) kimse anlamıyor lar haha kader arkadaslarim iyi varsiniz :-*oy kızlar akşama yemek ne yapsak ola
napalım bacım hayat geçmez böyle, tiye almak lazım birazHaaa haaa bu grup iyi ki var yoksa nasıl dertlesirdik:) kimse anlamıyor lar haha kader arkadaslarim iyi varsiniz :-*
Aynen öyle canım biz enazindan bu sayfayı bulduk amma lakin bu sayfayı bulamayan sessiz kalan bacilarimiz var haydi sizde gelin yenelim su pis vaji ;-)napalım bacım hayat geçmez böyle, tiye almak lazım biraz
Ay ben anneme anlatmıştım yapamadık diye bi sn sık dişini yani demişti insanlara ne kadar basit ya
ben dil canım Sabrili kadirli yaptı :) Ben daha düşünüyorumzuzuka sana geliim de yiyelim cok severim o yemeği
Ayni canim benim annemde aynisini söylüyo anlamiyorlar bizi maalesefAy ben anneme anlatmıştım yapamadık diye bi sn sık dişini yani demişti insanlara ne kadar basit ya
keşke söylemeseydiniz.. ben anneme demiş olsaydım hergün arar naptın diye sorardı ben ozaman hiççç yapamazdmAyni canim benim annemde aynisini söylüyo anlamiyorlar bizi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?