- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.241
Canım sağlığın için bunu yapmalısın, eli hafifse alan kişinin hissetmezsin bile.
Evet canim yanma hissi kastigindan dolayi oluyor o sirada kalcani kontrol et kastigini goreceksin kendini serbest birakmaya calisCNm cok sagol cok guzel anlatmissin sanirim kastigim icin oluyor dedigin gibi
hani sen şimdi ufak bi hamilelik ihtimali dedin ya o siyah kahverengi sıvı geleli 9 da işten geldim iki buçuk saate yakın oldu eve geldiğimde olmuştu bi de pedi temiz görünce stres basmıştı. valla eşimi şu an eczaneye gönderiyorum canım o çubuktan alıcam ben pazartesiyi bekleyemicem. stres bastı iyice zaten kesildiyse stresten kesilecek bu sefer :))) sıkıntıdan sigara içip duruyorum sonra yazındaki "ufak ihtimal de olsa" kısmı geliyo gözümün önüne vicdan azabıyla söndürüyorum. yarın işe içim rahat gitmek istiyorum, bu test çubuğu işe yarar dimi şimdilik
Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz... Hayirlisi olsun diyelim
aparax mıBu gece su dr.un verdigi ilaci icmeyecegim, aptal etti beni, uyanamiyorum sabahlari.. Bende ki tek etkisi bu! Hic sakinlestirmiyor, amacina uymuyor yani... Planlamadim ama bu gece de deneme yapacagim esimle tabii. Hic birsey icmiyorum, hic birsey surmeyecegim krem haric. Hadi hayirlisi.. İsi akisina biraktim ama denemelerden de vazgecmeyecegim. Tavsiyeleriniz, okuduğum hersey aklimda.. Duvar muvar yok, beynimin oyunu o. Bunu dusunuyorum sabahtan beri. Hayirlisi diyelim
Canim lutfen karamsar olma ne olur... Olcak olan olcak zaten boyke dusun rahatla ..stres olmana gerek yok...ama istedigin kadsr heycan yapmakta ozgursun senin icin hayirlisi olsun canim benim bekliyoruz sonuclari ben de heyecn yaptimbende canım bende heyecan merak telaş hepsi karman çorman bişi oldu şu an bende duygularımı kontrol edemiyorum. hep vaji neden beni buldu diye söyleniyodum şimdi de vajinin üstüne bunlar neden oluyo deyip sağlıksız düşüncelere kaptırıyorum kendimi. allah vaji ile uğraşan hepimizin yardımcısı olsun.
hani sen şimdi ufak bi hamilelik ihtimali dedin ya o siyah kahverengi sıvı geleli 9 da işten geldim iki buçuk saate yakın oldu eve geldiğimde olmuştu bi de pedi temiz görünce stres basmıştı. valla eşimi şu an eczaneye gönderiyorum canım o çubuktan alıcam ben pazartesiyi bekleyemicem. stres bastı iyice zaten kesildiyse stresten kesilecek bu sefer :))) sıkıntıdan sigara içip duruyorum sonra yazındaki "ufak ihtimal de olsa" kısmı geliyo gözümün önüne vicdan azabıyla söndürüyorum. yarın işe içim rahat gitmek istiyorum, bu test çubuğu işe yarar dimi şimdilik
Canim sorulariniz oldugunda yardimci olabilirimBen de 2 parmaga gececem yapan arkadaslardan yardim bekliyorum.
Canim lutfen karamsar olma ne olur... Olcak olan olcak zaten boyke dusun rahatla ..stres olmana gerek yok...ama istedigin kadsr heycan yapmakta ozgursun senin icin hayirlisi olsun canim benim bekliyoruz sonuclari ben de heyecn yaptim
Testin sonucunu görünce fotoğrafını çek bana gönder canım, bakarım söylerim sana. Bu gece göremezsem yarın sabah bakarım. Adet gününden 3 gün geçtiyse işe yarayabilir, hiçbir şey belli değil heyecanlanmayalım şimdiden :) şu sigarayı da bırak gitsin hayatım, bugün milat olsun senin için :)
öyle demeki ben senin yerinde olsam inşllah hamileyim diye dua ederdim...tek çizgi çıkarsa içime su serpilcek gibi hissediyorum şu an şu iki aydır yaptığım stresten dolayı adetin bu ay böyle olduğunu düşünerek yarın işime yoğunlaşıp iş çıkışı direk vurup kafayı uyucam pazartesi de artık hormon testi için doktor yolu gözüktü gerisi allah kerim. amaa ya iki cizgi yada biri silik iki çizgi çıkarsa işte o an ne düşüncem bilemiyorum. vaji yüzünden kendimi eksik bi kadın olarak düşünüyorum bi çoğunuz beni anlar. sanki diğer kadınlar gibi değilim onların yanında hiç kadınsı tek yanım yok eksiğim gibi düşünüyorum, bu haldeyken "anne" olma ihtimali düşündüğümde bile nefesimi kesiyo
öyle demeki ben senin yerinde olsam inşllah hamileyim diye dua ederdim...
öyle bi vicdan yaptım ki kendi kendime iş yerinde içtiğim sigaraları hesaplıyorum ya iki çizgi çıkarsa ve dünyaya gelmeyecek bi canlıyı tüm zorluklara rağmen bana gelmiş imkan dahi vermezken beni bu kadar strese sokan heyecanlandıran bi canlıyı zehirlediysem diye içim içimi kemiriyo resmen! tamam çekicem. şu testi yapayım içime bi su serpilsinde sanırım pazartesi hastaneye uçarak gidicem
Hayırlısı güzelim, merakla bekliyorum. Evet test sonucu ne olursa olsun muhakkak bir doktor görsün, dediğim gibi adet düzensizliği bile olabilir.
rabbim herşey, gönlüne göre versn..ya hamile olmayı tabi çok isterim canım hangimiz istemeyiz. ama şu an hamilelik ihtimalini içimde bastırmaya çalışıyorum. vaji benden kadınlığımı aldı götürdü sanki o yüzden bi de onca hevesin üzerine tek çizgi çıkarsa dünyam yıkılacak diye korkuyorum. eşimin giderken o gözündeki telaşı gördüm o şapşal gülümsemeyi... o nedenle sadece strese hormona bağlı bişi olduğunu düşünüp çok istediğim duyguları bastırmak istiyorum ki daha çok yıkmasınlar beni
Hayırlısı güzelim, merakla bekliyorum. Evet test sonucu ne olursa olsun muhakkak bir doktor görsün, dediğim gibi adet düzensizliği bile olabilir.
Canim ben adetim bir gun gecince havalara ucm7stum hamilemiyim diye ama bu ay kismet olmadi simdi yen8den calismalara basladik...bence ne olursa olsun hayirlisi olan olacak. Bebisler cok guclu sigara konus7na takilma....duygularım nasıl karışık anlatamam... kendimi sevgilisi ile öpüşüp hamile kaldığını sanan liseli kızlar gibi hissediyorum şaka gibi geliyo tüm bunlar :) meğer adet olmak ne değerli ne önemli bi şeymiş bugüne kadar böyle bi şey gelmediğinden başıma hiç adet olmak için dua edeceğimi düşünmemiştim
Bende bende bendeeeeeeeeeöyle demeki ben senin yerinde olsam inşllah hamileyim diye dua ederdim...
2 gun girmedim neler neler olmus yenen tum arkadaslari tebrik ediyorum daisi diger arkadaslarim8z.
Canim ben adetim bir gun gecince havalara ucm7stum hamilemiyim diye ama bu ay kismet olmadi simdi yen8den calismalara basladik...bence ne olursa olsun hayirlisi olan olacak. Bebisler cok guclu sigara konus7na takilma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?