- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.201
adanis bizi motive ediyorsun canım çok sağol. inançlı birine benziyorsun dualarınde aksik etmediğini biliyorum. hep dualarımızda olalım inş
Ins. Kuzummm sende bizim bi kizkardesimiz gibi oldun iyi ki burayi bulmusum Allah bize bu derdi vermiş ama burda gönülden kardeş olduk bian girmesem aklim burda kaliyo iyi ki hepiniz varsinz her zaman duamdasinz bu illeti biran önce yenip de bebislerimz olur ins.
Ayy insallah canim yaa herseyden cok istiyorum o günlerin gelmesini...="AdaNis, post: 40205769, member: 653037"]İnşallah birtanem, aynı hisleri paylaşan insanlar daha sıkı kenetlenirler birbirlerine, hepimiz kardeş olduk, görmesek de yüzümüzü, dokunamasak da birbirimize kardeşiz işte. İyi ki varsın, iyi ki varızBebişlerinizi konuşacağımız günlerde yakındır inşallah, belinaycım ..
Valla ne guzel yazmissin cnm bende tam dedigin gibi bugun kalsin yarin yaparim diyodum ama simdi kalkip basliyacam tsk edrm sana.Kızlar bugün eşimle balayımızı geçirdiğimiz yere baktık internette, içim bir tuhaf oldu çünkü balayında gerçek bir karı-koca değildik, çok çabalıyorduk ama olmuyordu işte, yapamadıkne yazık ki balayı günlerimi güzel hatırlayamıyorum, yan taraftaki odaya kocaman meyve sepeti ve renkli kutular verildi, harika bir sunumla, ne tesadüf ki aynı saniyelerde odadan çıkıyordum. Onların balayı çifti olduğunu anlamam uzun sürmedi. Öyle üzüldüm ki, kendimi eksik hissettim. Biz balayı çifti olduğumuzu söylemedik, özellikle belirtmedik, bu benim tercihimdi, henüz cinsel ilişkiye giremiyorken bunu söylemek saçma geldi bana. Belki içinizde benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır. Bu illeti yenmek için öyle çok neden var ki:
"Ne o, çocuğun olmuyor mu, hamile kalamıyor musun" diyenlere inat yenin vajinismusu,
Sizi kamburlaştırdığı, özgüveninizi yitirmenize sebep olduğu için yenin,
Sebepsiz yere gülümsemek, dans etmek için yenin,
Kavuşacağınız melekleriniz için yenin,
Gerçek bir balayı yaşamak için yenin,
Gecelerden korku duymamak için yenin,
Hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamak ve mutlu olmak için yenin vajinismusu.
Şu illetten kurtulmak için o kadar çok sebep var ki kızlar, lütfen ertelemeyin, üşenmeyin, yarın yaparım bugün geçsin demeyin, sabırla, inatla egzersizlerinize devam edin. Nasılsa bir gün, tekmeyi atacaksınız baş düşmanınıza, sizlere sonsuz güveniyorum, dualarım hep sizinle.
Belki bir gün hepimiz, tekrar ama bu sefer "gerçek" balayına çıkarız bebişlerimizle
adanis; okuyunca ağladım yemin ederim. boğazım düğümlendi . ne zaman birisi balayı dese yuzum aşağı düşer uzaklaşırım ordan. gözlerim dolar. boğazım düğümlenir, yüreğim parçalanır..o eksiklik hissi o çaresizlik..konuşamazdım eşime bile ne hissettiğimi anlatamazdım çünkü daha kendim bile bilmiyordum ki... ama şimdi yendim ya şimdi başka turlu ağlıyorum..şükürler olsun için ... kızlar hadi toparlayın kendinizi de yenin artık .. siz bunu hakediyosunuz sonuna kadar ertelemeyin artık noolur...daha balayına çıkcaz:)))Kızlar bugün eşimle balayımızı geçirdiğimiz yere baktık internette, içim bir tuhaf oldu çünkü balayında gerçek bir karı-koca değildik, çok çabalıyorduk ama olmuyordu işte, yapamadıkne yazık ki balayı günlerimi güzel hatırlayamıyorum, yan taraftaki odaya kocaman meyve sepeti ve renkli kutular verildi, harika bir sunumla, ne tesadüf ki aynı saniyelerde odadan çıkıyordum. Onların balayı çifti olduğunu anlamam uzun sürmedi. Öyle üzüldüm ki, kendimi eksik hissettim. Biz balayı çifti olduğumuzu söylemedik, özellikle belirtmedik, bu benim tercihimdi, henüz cinsel ilişkiye giremiyorken bunu söylemek saçma geldi bana. Belki içinizde benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır. Bu illeti yenmek için öyle çok neden var ki:
"Ne o, çocuğun olmuyor mu, hamile kalamıyor musun" diyenlere inat yenin vajinismusu,
Sizi kamburlaştırdığı, özgüveninizi yitirmenize sebep olduğu için yenin,
Sebepsiz yere gülümsemek, dans etmek için yenin,
Kavuşacağınız melekleriniz için yenin,
Gerçek bir balayı yaşamak için yenin,
Gecelerden korku duymamak için yenin,
Hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamak ve mutlu olmak için yenin vajinismusu.
Şu illetten kurtulmak için o kadar çok sebep var ki kızlar, lütfen ertelemeyin, üşenmeyin, yarın yaparım bugün geçsin demeyin, sabırla, inatla egzersizlerinize devam edin. Nasılsa bir gün, tekmeyi atacaksınız baş düşmanınıza, sizlere sonsuz güveniyorum, dualarım hep sizinle.
Belki bir gün hepimiz, tekrar ama bu sefer "gerçek" balayına çıkarız bebişlerimizle
V
Valla ne guzel yazmissin cnm bende tam dedigin gibi bugun kalsin yarin yaparim diyodum ama simdi kalkip basliyacam tsk edrm sana.
adanis; okuyunca ağladım yemin ederim. boğazım düğümlendi . ne zaman birisi balayı dese yuzum aşağı düşer uzaklaşırım ordan. gözlerim dolar. boğazım düğümlenir, yüreğim parçalanır..o eksiklik hissi o çaresizlik..konuşamazdım eşime bile ne hissettiğimi anlatamazdım çünkü daha kendim bile bilmiyordum ki... ama şimdi yendim ya şimdi başka turlu ağlıyorum..şükürler olsun için ... kızlar hadi toparlayın kendinizi de yenin artık .. siz bunu hakediyosunuz sonuna kadar ertelemeyin artık noolur...daha balayına çıkcaz:)))
AMIN AMİN IYILIK MELEGIMIZ INSAALLAH BURDAKI HERKESSS YENIP HEPIMIZIN BEBISLERIMIZ OLUREvet tatlım bu da bizim sınavımızmış, Allah beterinden saklasın. Biraz gecikmeli olsa da her duyguyu tadacağız sırasıyla inşallah, rötar yapmış tren gibi düşünebiliriz kendimizi :) İnşallah kuzum, her şey çok güzel olur hepimiz için.
AMIN AMİN IYILIK MELEGIMIZ INSAALLAH BURDAKI HERKESSS YENIP HEPIMIZIN BEBISLERIMIZ OLUR
kızlaaaar ben bugn işaret parmağımın da boğumunu aldım aslında önce almadığımı sandım ama çıkarırken hissettim. sonra yine bir boğumunu aldım kegel yaptım baktım içerde. ama şey ilginç olan böyle bir et parçası var bakın bahsettiğim kızlığım değil böyle bir et parçasına değiyorum sizde de oldu mu öyle
AMIN CANIMMMM SENDE HAYIRLISI ILE PRENSESINI KUCAGINA AL CANIM BU HAMILE HALINLE BIDE BIZE ZAMAN AYIRIYORSUN HELAL ET HAKKINIİnşallah birtanem, kalplerimiz bir oldu, dillerimiz, dualarımız bir. Rabbim kabul etsin dileklerimizi, gönlümüzden geçenleri. Önce şu illete bir tekme atar, sonra da meleklerinize kavuşursunuz inşallah
Yine korkarak basladim ama sonuc basariyla sonuclandi 2 parmagimin 2.bogumuna kadar yaptim cnm yarin ins.dahada ilerlicem parmak biraz zor olsa da basaricam.Hadi canım, erteleme, ne kadar erken yenersen senin için o kadar iyi birtanem.
Evet cnm o bende de oluyor ilk giris kisminda herkeste oluyo yani ilk baslarda biraz yanma hissedersin ama zamanla o da gececek alisacaksin belki parmagini cikartirken zorlanirsin bi tuhaf oluyo.kızlaaaar ben bugn işaret parmağımın da boğumunu aldım aslında önce almadığımı sandım ama çıkarırken hissettim. sonra yine bir boğumunu aldım kegel yaptım baktım içerde. ama şey ilginç olan böyle bir et parçası var bakın bahsettiğim kızlığım değil böyle bir et parçasına değiyorum sizde de oldu mu öyle
AMIN CANIMMMM SENDE HAYIRLISI ILE PRENSESINI KUCAGINA AL CANIM BU HAMILE HALINLE BIDE BIZE ZAMAN AYIRIYORSUN HELAL ET HAKKINI
Yine korkarak basladim ama sonuc basariyla sonuclandi 2 parmagimin 2.bogumuna kadar yaptim cnm yarin ins.dahada ilerlicem parmak biraz zor olsa da basaricam.
Canım sürtünme yoluyla hamile kalan birkaç kişi tanıyorum, yani hamile kalman mümkün. Bu illeti yenmeden hamile kalmak istemediğini biliyorum, ama bir düşünsene yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayan insanlar da var o yüzden ne kadar kötü bir şey olabilir ki birtanem. Vajinismuslu bir arkadaş tanıdım, 2 çocuk sahibi, 2. çocuğunu dünyaya getirdikten sonra bu illeti yenmişti, tedavi olarak. Bir bebeğin olacaksa bile, yalnız değilsin canım, bu durumda bebek sahibi olan insanlar çok, eninde sonunda da yenmişler. Üzülme, eczaneden test alıp uygula, sonucunu bizlere de yazmayı unutma :)
canım sonuç şu ve ben daha çok stresliyim. 26 mart ta sabah kanamayla uyandım yani adet oldum oh dedim 27 mart akşamından bu yana 2 damla denecek kadar kan geldi sadece benden. ve bugün adet sonunda gelen siyah - kahverengimsi kan... 1.5 günde adet biter mi, oldum olmadım mı hamile miyim değil miyim bana neler oluyo hiç bi fikrim yok. stres tavan yaptı bende anlayacağınız kızlar. kasıklarıma arada sırada ağrı saplanıyo sonra geçiyo anlık. internette hamilelikte yerleşme kanaması diye bişi okudum ama o 1.5 gün mü sürer bilemedim ki ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?