Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım benim belki işaret parmağında daha rahat edersin daha kolay ilerlersin.. serçeyi zorlamaktansa işaret parmağını denemek daha mantıklı.. olmadı sonra tekrar dönersin serçeye...ama bayağı ilerlemişsin zaten serçede nerdeyse bitmiş.. moralini bozma aferin kız:)

Sen de o aşamalara geleceksin hayatım.İşaret parmağınla da deneyebilirsin, serçe parmağının yarısından fazlasını almışsın zaten maşallah. Zorlandığın yerde parmağını çıkarma hayatım bırak içinde kalsın alışsın, tekrar aldığında ilerlediğini göreceksin.

Kizlar bisey sorcam bide girdiginde nasil bi his oluyor,biz denerken giriyo gibi hissediyorum ama girmiyo cikiyo hemen,deligi de tutturamiyoruz biz ya tuttursak gircek belki de offf

Kizlar bisey sorcam bide girdiginde nasil bi his oluyor,biz denerken giriyo gibi hissediyorum ama girmiyo cikiyo hemen,deligi de tutturamiyoruz biz ya tuttursak gircek belki de offf
O delik tutturamama benm eşte var bence penisusmus eşlerimiz Ama ben işaret parmağımı aldığımda kegel yapınca hissediyorm canm çıkarırken de ilginç bir his oluyor bakın bu sizi korkutmasın yani ilginç dediysem korkunç değil

Sen eşinin girdiğini anladığında kegel yap hissedersiniz biz başını bile alınca hissediyoruz

kegel yap hissedersiniz biz başını bile alınca hissediyoruz[/QUOTE]

Nasil bi his iste onu anlasam belkide giriyodur bilmiyorum ki bsyler oluyo ama acidan esimi itmekten anlamiyorm noldugunu

Hahah :) bak bu iyiydi penisusmus dogru tutturamiyo deligi bi turlu yapanlar nasil yapiyo arkadas ya bu kadar zor bi ismi bu

Offf kulak copunden aparat yaptim ama bir turlu ilerletemiyorum cok korkuyorum o cesaret ne zaman gelcek kendime cok kiziyorum
Canim ben de kulak copuyle denedim ama yapmadim. Sonra serce parmağıyla denedim kendime ait bişeyle denemek daha kolay geldi bana. Istersen bi de öyle dene ben bi de iki kat eldiven giydim içerideki dokular elime gelince tuhaf hissetmeyim diye

İste ben de o dokuyu hissetmemek icin aparati deneyim dedim. iki turlu de korkutuyor beni. ne yapacagimi sasirdim, caresiz hissediyorum kendimi..
Eldivenle çok fazla hissetmiyorsun yaa. Hem içini tanıman ve nasıl açıldığını görmen açısından daha bile iyi. Ama tabi sen kendini nasıl rahat hissedersen. Adanis ve selluka bu konuda daha çok yardımcı olabilirler sana. Istersen bi onlara danis canim

Selluka sagolsun bir forum linki gondermis inceledim biraz fikir sahibi oldum. Tesekkur ederim yardimlariniz icin umarim yavas yavas cesaretlenirim ve ufak da olsa bir adim atabilirim.

İste ben de o dokuyu hissetmemek icin aparati deneyim dedim. iki turlu de korkutuyor beni. ne yapacagimi sasirdim, caresiz hissediyorum kendimi..
canım benim çaresiz falan değilsin lütfen böyle düşünme.. bak merveyi örnek al:)) olmadı dalgaya vuruyo ohh misss. :)))) sende öyle yap.. için için üzülmektense dalga geç daha iyi.. nerde takıldığını yaz napabiliriz onu konuşalım canım.. hiç mi girmiyo .. ilerlemiyo mu... bildiğimiz kadar yardımcı olabiliriz inşallah.. aynı şeyleri sorduk aynı şeyleri yaşadık...

canım naptın .. deneme yapabildinmi.. ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…